Vatos_locos Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 ρε παιδιά ο firefox έπαθε εγκεφαλικό και δεν ξέρω να τον συνεφέρω μετά από μια επανεκκίνηση μόλις πατάω να ανοίξει ο firefox το pc βαράει 100αρες και ο firefox κολλάει και δεν ξεκινάει ποτε τον απεγκατέστησα τον εγκατέστησα ξανά αλλα πάλι τα ίδια καμια ιδέα πως να φιαχτεί ? δεν θέλω να χάσω σελιδοδείκτες και τα λοιπά και δεν ξέρω που είναι για να τα τσιμπήσω μονος μου τώρα ψάχνω με kaspersky μπας και κόλλησα τίποτα και τα παίξε ο firefox αλλα αν μπορείτε για δώστε καμια ιδέα αν τo φιαξουμε γιατί δεν την παλεύω με τον explorer μου έρχεται να σπάσω την οθόνη
Vatos_locos Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Βρίσκει τίποτα το γαμ.. έκανα και registry clean, δεν έχω ιδέα αν χρειαζόταν τι σκατά έπαθε τα νεύρα μου και δεν μπορώ με κανέναν άλλον browser
AGNUSDeI Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Tipota ama to kaspersky den einai enimeromeno gia kapio Virus... tote mono FORMAT... I'm sorry ~
default Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Exeis tipota mystiria extensions? An nai prospa8ise na deis mipws kapoio apo afta ftaei.
Vatos_locos Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 τίποτα 2-3 έχω και αυτά δοκίμασα να άνοιξε τον firefox σε safe mode και τα απενεργοποίησα αλλα πάλι τίποτα πάλι χέζετε μόλις ανοίξει
_BASSstarlet_ Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 πάλι χέζετε μόλις ανοίξει Ορίστε;και πως το ξέρεις,μας παρακολουθείς; Πρόκειται για τον 2.0?
Vatos_locos Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 ναι ο 2.0.0.3 ειναι παναθεμά τον αλλα σκέφτηκα κάτι άλλο έχω κρατήσει backup από τo προφίλ του firefox αν καταφέρω να τον βγάλω τελείως από το σύστημα σαν να μην μπήκε ποτε και του κάνω πάλι εγκατάσταση και επαναφέρω το προφίλ μου δεν θα λειτουργήσει ? αλλα πως θα γίνει αυτό ? τον βγάζω και κάθε φορα που τον κάνω install θυμάται τα πάντα ο άτιμος
Vatos_locos Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 πρόβλημα λύθηκε να σας πω και τι έκανα μπας και τo χρειαστεί κανένας στο μέλλον πήγα έναρξη > εκτέλεση > firefox.exe -profilemanager έσβησα τo default προφίλ και επανέφερα αυτό που είχα κάνει backup χωρίς όμως τα θέματα και τα extensions μονο με τους σελιδοδείκτες μου και τους κωδικούς μου αν και οι κωδικοί δεν δούλεψαν αλλα δεν πειράζει εγώ προσωπικά τους θυμάμαι οποτε ο φίλος default είχε δίκιο κάποιο extension ήταν σας ευχαριστώ όλους για τις άμεσες απαντήσεις και το ενδιαφέρον σας
AGNUSDeI Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Xerome file Vatos... kai signomi gia tois lathos simvoules mou ~
Vatos_locos Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 τι συγγνώμη ρε συ τι λες μην τρελαινόμαστε φτάνει που πόσταρες μονο
AGNUSDeI Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Thelo na se valo stin lista filon mou... alla thelo prota tin adia sou ~
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.