Mariosxaniaomg Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Λοιπόν εγώ έχω την onboard κάρτα για ήχο της mobo επειδή η κάρτα ήχου είχε κάτι προβλήματα.Αλλα πήγα να δώ και μ λέει ότι δεν έχω pci κάτι τέτοιο ενώ η κάρτα μου είναι pci.Διπλα έχω βάλει μια φοτό απο το πρόγραμμα της κάρτας για δείτε σας παρακαλώ.Ευχαριθστώ προκαταβολικά για την βοήθεια.
Mariosxaniaomg Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Kaneis>a kai kati allo h mhtrikh m einai asus p5gd1 posa bit sound exei xerete?
barcoder Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Καλησπέρα Mariosxaniaomg. Η μητρική αυτή έχει onboard 7-1 surround κάρτα ήχου. Αυτό που σου δείχνει κάτω από την κάρτα ήχου σου είναι μέρος της κάρτας. Για να μπορέσεις να το χρησιμοποιήσεις, θα πρέπει να βάλεις τους οδηγούς (drivers) από το CD της μητρικής ή αν τους κατεβάσεις από εδώ: Μέρος 1ο Μέρος 2ο Μέρος 3ο Πιστεύω ότι μετά από την εγκατάσταση των παραπάνω οδηγών, θα είσαι OK.
Mariosxaniaomg Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Eyxaristw gia thn apanthsh alla ti drivers einai aytoi exw perasei oloys ths mobo.An dn einai gia thn karta den me endiaferei.Exw kanonika to realtek egkatesthmeno onboard apla den exw balei thn karta hxoy.
Vatos_locos Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 δεν πολύ κατάλαβα τι θες να κανεις αλλα αν θέλεις να βάλεις κάρτα ήχου την onboard πρέπει να την απενεργοποίησης από bios level να βάλεις την PCI και αφού την δει σαν συσκευή τότε να περάσεις τους οδηγούς και τα utilities από τo cd της
Mariosxaniaomg Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Καλά και οι δύο από ότι είδα έχουν 24bit sound οπότε ποιοσ ο λόγος.
Vatos_locos Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 με πολύ μεγάλη επιφύλαξη νομίζω ότι οι PCI κάρτες ήχου τρώνε πιο λίγους πόρους από τον cpu παίζει και να κάνω λάθος αλλα κάτι τέτοιο θυμάμαι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.