Προς το περιεχόμενο

memory upgrade??

assaya

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν μάλλον κατέληξα σε 2... Πείτε τι να πάρω...:)

ΚΙΝΓΣΤΟΝ http://www.ec.kingston.com/ecom/configurator_new/partsinfo.asp?root=&LinkBack=&ktcpartno=KTA-MB667/2G

την έχω βρει στα 125 Euro τελική

Ή

CRUCIAL http://www.crucial.com/uk/store/mpartspecs.aspx?mtbpoid=110C6937A5CA7304

Την έχω βρει κανονικά από το site της crucial 117 Euro τελική

Οι διαφορές στην τιμή είναι αμελητέες, οπότε απλά πείτε μου ποια είναι η καλύτερη...:)

Thanks

• Απαντ. 61
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Απο που τις πήρες τελικά??

Ναι δούλεψε τες λίγο και πες μας κι εμάς.

Αν μπορείς πες και δυο λόγια για τη διαδικασία τοποθέτησης (εύκολη, δύσκολή, πως γίνεται, πως αντιδρά το macos την πρώτη φορά κ.ο.κ.)

Δημοσ.

σε ibook που είχα βάλει, το mac os x δεν αντιδρά! απλά βλέπεις ότι πάει πιο γρήογρα και όταν clickareis aout this mac βλέπεις πόση ram έχει τώρα...

Δημοσ.

Από ένα μαγαζί στη Γερμανία...:)

Για τι διαδικασία τοποθέτησης μπορώ να σου πω από τώρα, μιας και το δοκίμασα με αυτές που έχει ήδη μέσα... 3 βιδούλες είναι... Πιο πολύ ώρα μου πήρε να βρω τόσο μικρό κατσαβίδι παραά να βγάλω και να βάλω τη μνήμη.. Έπρηξα τον επιστάτη του πολυτεχνείου, ο οποίος με έβριζε που τον πρίζω, (Έλληνας είναι..:)). Όταν έβγαλα τη μνήμη μετά φοβόμουν να βάλω πολύ δύναμη για να την ξαναβάλω, αλλά δεν γίνεται αλλιώς, no mercy αλλιώς δεν μπάινει..:) Και μετά λίγο μου τα χάλασε μια βιδούλα η οποία για κάποιο λόγο δεν έβρισκε καλά τις στροφές και δεν βίδωνε μέχρι μέσα... Την παράτησα λιγάκι ξεβίδωτη. Έτσι κι αλιώς δεν ενοχλεί κανέναν, η μπαταρία μπήκε χωρίς κανένα πρόβλημα...

Δημοσ.

Kαι εγώ τα ίδια το λοιπόν dear Steven. Τσίμπισα το 1G της Kingston και κανένα πρόβλημα. Και το ίδιο και με την βίδα. Η προβληματική σε μένα ήταν η δεξιά όπως το ανοίγεις. Αλλά απλά ήθελε λίγη προσπάθεια για να την βάλεις ίσια. Την δεύτερη φορά βιδώθηκε κανονικά. Thanks a lot guys.

Τώρα αν κάποιος με βοηθούσε να διορθώσω και αυτό με τα F1-F2 θα ήμουν ακόμη πιο χαρούμενος!!...

Δημοσ.

Γνωριζει κανεις μηπως μεχρι ποιο χρονισμο σηκωνει στις ram η μητρική του iMac?Απο το apple store όσες έχει ως επιλογη ειναι 667.

Επισης για ram του 1 Gb ή 2 gb για τον iMac τι προτείνετε?

Δημοσ.

Ήρθαν οι μνήμες, μπήκαν κανονικά...τι είδα αμέσως... πάει και πιο γρήγορα...βίδωσα και την βιδούλα που είχα αφήσει ψιδοξεβίδωτη...όλα καλα...

Δημοσ.

Όχι σε απλές εφαρμογές η διαφορά είναι μικρή. Έχουν τα ρπογράμματα ένα πιο γρήγορο ξεπέταγμα αλλά κατά τα άλλα τα ίδια περίπου.. Το parallels έτρεχε εμφανώς πιο γρήγρα..

Φαντζομαι η διαφορα θα φανεί όταν έρθουν τα Leopard...

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

πιστευω πως μπορεις να βαλεις και corsair ειναι πιο συμβατες ειναι λιγο ακριβοτερες απλως ειναι πιο συμβατες με τα συστηματα.Κατα την ταπεινη μου γνωμη οι kingston εχουνε χαλαση πολυ σαν μνημες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...