assaya Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Χαίρεται... Θέλω να κάνω αναβάθμιση στην μνήμη του macbook μου, που τώρα έχει 512 MB. Θα περάσω το βράδυ από Στουρνάρη οπότε ελπίζω στην βοηθειά σας. Οι ερωτήσεις μου είναι: Ποιές εταιρείες υποστηρίζονται;; Από δοκιμασμένες τι προτείνεται;; Είδα ότι η Kingston έχει συγκεκριμένη μνήμη για macbook. Αυτή μπορείς να την βρεις πουθενά;; -εδώ κοντά εννοώ, όχι στο ebay ;ο Θέλω να αγοράσω 1G για να αντικαταστήσω το ένα από τα δύο 256 dimm που έχει τώρα επάνω. --Έψαξα στο phorum αλλά δεν κατάφερα να βρω τίποτα και για κάποιο λόγο δεν τα καταφέρνω με το yahoo.
daniel's_saving_grace Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Check this out: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.554795
assaya Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Είσαι σίγουρος ότι κάνει;; Επειδή κάπου διάβασα σε κάποιον που δεν είχε βάλει την συγκεκριμμένη Kingston για το macbook του κράσαρε συχνά πυκνά μετά! Πάντως την ζαχάρωνα και εγώ. Thanks a lot anyways.
daniel's_saving_grace Δημοσ. 1 Μαΐου 2007 Δημοσ. 1 Μαΐου 2007 Στο e-shop θα τους πεις κατά την παραλαβή ότι αν σου βγει ασύμβατη, θα τη γυρίσεις πίσω. Λογικά θα πουν εντάκει.
Sincere Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Καλά μέχρι εδώ και έστω ότι με την βοήθεια του mini Mac - book (μικρού mac - βιβλιού) που συνοδεύει κάθε μηχάνημα κάνουμε το upadate, τις παλιές μνήμες τι μπορούμε να τις κάνουμε?? Εγώ ας πούμε, εχω το macbook το 2GHz με 1GB RAM (2x512MB) και θέλω να το αναβαθμίσω στα 2GB. Οι δύο μνήμες που θα περισσέψουν τι δυνατότητες έχουν?
daniel's_saving_grace Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 To 2x512 οριακά μπορεί να πουληθεί σε μια τιμή κατά 30-50% χαμηλότερη από αυτή ενός καινούριου ζεύγους. Βάλε κάποια αγγελία. Το 2χ256 δυστυχώς δεν μπορεί να πουληθεί παρά σε... αμελητέο κόστος. Πολλοί απλά κρατούν τις αυθεντικές μνήμες σε περίπτωση που κάτι δεν πάει καλά.
Sincere Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 .....Πολλοί απλά κρατούν τις αυθεντικές μνήμες σε περίπτωση που κάτι δεν πάει καλά. Σοφή κίνηση, δεν την είχα σκεφτεί. Αν όμως αποφασίσω να τις πουλήσω μπορούν να μπουν σε κανονικό λαπιτοπι (Πω Πω χαρά που θα έκανε ενα τέτοιο λαπιτοπι.. ) ή μόνο σε macbook???
daniel's_saving_grace Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Μπαίνουν σε όλα τα laptop που παίρνουν τέτοιου είδους μνήμης δηλαδή στα περισσότερα πρόσφατα.
Steven Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Να ρωτήσω και εγώ κάτι. Έχω το MacBook Core Duo με 1GB μνήμη. Υπάρχει κανένας που να έχει αναβαθμίσει από 1GB σε 2GB. Γιατί με τις τιμές που είναι οι μνήμες (με 120 euro βρίσκεις άνετα πολύ καλό σετάκι 2GB) σκέφτομαι να αναβαθμίσω και εγώ.. Η ερώτηση λοιπόν είναι να το κάνω τώρα, έχει νόημα, βλέπει κάποιος διαφορά ή όταν βγει το Leopard?
daniel's_saving_grace Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Αν κάνεις απλά browsing και email, δεν έχει και νόημα. Ισως να περιμένεις για μετά. Αν τρέχεις κάποια πιο βαριά εφαρμογή, ναι θα δεις διαφορά. Επίσης αν τρέχεις κάποια powerpc εφαρμογή πάλι θα δεις διαφορά. Πάντως οι τιμές της μνήμης τώρα είναι καλές. Γενικά η μνήμη δεν πάει ακριβώς όπως τα άλλα hardware που πάντα φτηναίνουν. Η μνήμη μπορεί να μείνει σταθερή για πολύ καιρό ή και να ακριβύνει ενίοτε.
Steven Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Κοίτα δεν το ζορίζω πολύ είναι η αλήθεια το μηχάνημα.. Άντε μια φορά το μήνα να ανοίξω με parallels τα xp για να δω καναν αγώνα από sopcast. Τότε φαίνεται πραγματικά ότι του λείπει μνήμη.... Επειδή έχεις απόλυτο δίκιο για τις μνήμες, ότι δεν φτηναίνουν για αυτό ακριβώς σκεφτόουνα να αγοράσω τώρα... Έτσι κι αλλιώς τον Οκτώβρη το ίδιο δεν θα τις πληρώσω, καλύτερες δεν προκειται να υπάρχουν. Ότι πάρω τώρα θα πάρω και τότε... Και για αυτό σκεφτόμουν να προχωρήσω τώρα στην αγορά....
Sincere Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Check this out:http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.554795 Είσαι σίγουρος???? ειναι e-shop... Αν και έχω ψωνίσει δύο φορές απο εκει και οτι πήρα δεν έχει βγάλει πρόβλημα, μετα απο οσα εχω διαβάσει εδω μέσα φοβάμαι να προκαλέσω την τύχη μου. Απ την άλλη όμως δεν βρίσκω και πουθενά αλλού ( πλαίσιο, multirama) κατι τέτοιο.
daniel's_saving_grace Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 Τι να σου πω, εγώ ψωνίζω σχεδόν αποκλειστικά από εκεί και είμαι ευχαριστημένος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.