algait Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Παίδες καλησπέρα. Έχω το ubuntu 7.04 και χθες κατέβασα και εγκατέστησα το googleearth. Ενώ η εγκατάσταση πήγε μια χαρά μόλις γράφω στη γραμμή εντολών googleearth για να τρέξει, το σύστημα τρώει κόλημα και με αποσυνδέει από χρήστη. Σκέφτομαι μήπως παίζει κάτι με τους drivers της κάρτας γραφικών (έχω την 7600 gs), αλλά δεν έχω συναντήσει κάποιο άλλο πρόβλημα. Έχετε καμιά ιδέα τι μπορεί να παίζει? Ευχαριστώ εκ των προτέρων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
headbanger Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 δώσε ένα fglxunfo στην κονσόλα να δείς αν όντως έχεις οκ τους οδηγούς σου και πες μας το αποτέλεσμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 εμενα παντως σε edgy τρεχει μια χαρα χωρις ποτε να ειχα προβληματα.ποια εκδοση κατεβασες?καλο ειναι να κατεβασεις την πιο προσφατη που υπαρχει και στο site του google earth.εκει υπαρχουν και οδηγιες εγκαταστασης για δοκιμασε να το τρεξεις και απο κονσολα να δουμε τι θα σου εμφανισει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
algait Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Παιδιά επανέγκατέστησα τους drivers και έτρεξε κανονικά. Μάλλον κάποια βλακεία θα έκανα καθότι αρχάριος. ευχαριστώ για τη βοήθεια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.