mitridi_g Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Θέλω να μου πείτε προτάσεις για σταθερά και γρήγορα προγράμματα για το μουλάρι για macintosh? ευχαριστώ Φιλικά Δημήτρης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
islascanarias Δημοσ. 1 Μαΐου 2007 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2007 αν και νεος macosατζης προτεινω amule εαν εννοεις κατι τετοιο. ειναι σχεδον ιδιο στη χρηση με το emule αν το χεις δουλεψει σε win! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
doomx Δημοσ. 1 Μαΐου 2007 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2007 Εγώ δουλειά έκανα μόνο με eDonkey αλλά από στεθερότητα ήταν πατάτα. Τώρα που συνδέομαι από γείτονα και δεν έχω πρόσβαση στο ρούτερ, δεν! Βέβαια, από μουλάρι σε Μac OS X ποτέ δεν έμεινα ευχαριστημένος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
telegamesvg Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2007 Θα ηθελα να ρωτησω αν γνωριζει καποιος πως αφαιρουμε στο amule καποιο αρχειο απο την λιστα των αρχειων που ηδη εχουμε επιλεξει για download ??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
man61 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2007 με δεξι κλικ και μετα επιλεγεις delete. αλλα, για να ρωτας, μαλλον δεν εχεις δεξι κλικ, οποτε πατα ctrl+κλικ για να εμφανιστει το εν λογω μενου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
telegamesvg Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2007 Το mighty mouse δεν εχει δεξι κλικ???? Οκ... τωρα εχω ...το ενεργοποιησα απο τα preferences.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yohaan Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2007 limewire pro απλά πρέπει να το αγοράσεις...το έχω ένα μήνα και γενικότερα κατεβάζω αρκετό υλικό και δεν έχω μέχρι στιγμής κανένα πρόβλημα(σε σχέση με το απλό που ήταν άστα να πάνε!) .Επίσης αν θέλεις κάτι σε στυλ dc++ σου προτείνω όχι το dc++ για mac αλλά το shakespeer .Είναι ακριβώς το ίδιο σε λειτουργία με ελάχιστες διαφορές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannakak Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2007 kai to acquisition einai koryfaio...kai douleyei kai xoris na t agoraseis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TurboJugend Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2007 FROSTWIRE δοκιμάστε είναι perfect, και opensource/ πάντα δωρεάν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.