andy12 Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 καλησπερα αν ειμαι σε λαθος σημειο συγχωρεστε με.Εχω ενα dvd player Pioneer DV-575A και οταν του βαζω να παιξει ταινιες με τα παρακατω χαρακτηριστικα δεν βγαζει εικονα παρα μονο ηχο.Αν ξερει κανεις τι συμβαινει? Source.........: DvD Rip File...........: Avi Codec .........: Xvid Aspect.........: 720 x 544 Bitrate .......: 1385 kb/s Audio..........: mp3 128 cbr kbps File size......: 299 MB
Melissa_virus Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 φοβάμαι πως δεν έχεις περάσει τους σωστούς codecs στο pc σου. και ότι δεν φταίει το dvd player σου. κατέβασε το klmcodec pack και θα σου παίξει. αυτο το πρόγραμμα καλύπτει πολλές κατηγορίες κωδικοποίησης. Αν δεν θες αυτό δοκίμασε να περάσεις το DivX Βundle 6.2 . και λογικά θα σου παίξει. (YΓ. Ελπίζω αυτό το μοντέλο Pioneer που αναφέρεις να είναι dvd-player σε pc.)
kastel Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 ...(YΓ. Ελπίζω αυτό το μοντέλο Pioneer που αναφέρεις να είναι dvd-player σε pc.) Είναι standalone DivX player. Που θα πει ότι απ' τα specifications δε φαίνεται αν υποστηρίζει XviD. Επίσης απ' ότι βλέπω έχει και κάποιο firmware update. Οπότε θα πρέπει να δοκιμάσεις να μετατρέψεις τα αρχεία χρησιμοποιώντας τον DivX codec. Κάνε μια δοκιμή με ένα αρχείο να δεις πως θα πάει.
andy12 Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 φοβάμαι πως δεν έχεις περάσει τους σωστούς codecs στο pc σου. και ότι δεν φταίει το dvd player σου.κατέβασε το klmcodec pack και θα σου παίξει. αυτο το πρόγραμμα καλύπτει πολλές κατηγορίες κωδικοποίησης. Αν δεν θες αυτό δοκίμασε να περάσεις το DivX Βundle 6.2 . και λογικά θα σου παίξει. (YΓ. Ελπίζω αυτό το μοντέλο Pioneer που αναφέρεις να είναι dvd-player σε pc.) οχι δεν ειναι dvd player για pc αλλα επιτραπεζιο Είναι standalone DivX player.Που θα πει ότι απ' τα specifications δε φαίνεται αν υποστηρίζει XviD. Επίσης απ' ότι βλέπω έχει και κάποιο firmware update. Οπότε θα πρέπει να δοκιμάσεις να μετατρέψεις τα αρχεία χρησιμοποιώντας τον DivX codec. Κάνε μια δοκιμή με ένα αρχείο να δεις πως θα πάει. αυτο το firmware το εχω κατεβασει και ειναι σε μορφη .bin λες αν το εγκαταστησω στο dvd player να διορθωθει η κατασταση και αν ναι πως να κανω update? πρεπει να φτιαξω ενα cd εκκινησης?
kastel Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Εδώ δε μπορώ να σε βοηθήσω. Δεν ξέρω τη διαδικασία του firmware update για το συγκεκριμένο player. Μπες στο site της εταιρίας, λογικά θα πρέπει να έχει οδηγίες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.