Προς το περιεχόμενο

IDE ATA/ATAPi controller

pavel21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

πες μας λίγο όλο τo setup σου τo σύστημα τo έχεις σε σατα δίσκο ? δεν κοιτάς μια από βίος μήπως είναι απενεργοποιημένοι οι IDE controlers ?

Δημοσ.

pavel21 όπως βλέπω τρέχεις από σατα δίσκους τo σύστημα σου η από κάποια pci κάρτα είμαι σωστός μέχρι εδώ ? αν ναι για ρίξε μια ματια στο Βίος και δεν αν οι controlers είναι ενεργοποιημένοι και πες μας

Δημοσ.

Vatos_locos η ακριβής περιγραφή του δισκου στον device manager ειναι :

WDC WD800JB-00ETA0 SCSI Disk Device. Οπότε ο δισκος μου ειναι μαλλον ΕΙDE και οχι SATA. Επισης απο οτι ειδα στο bios , αν εννοεις τις ρυθμίσεις "On-chip ide controller.." αυτες ειναι enabled

Δημοσ.

SCSI And RAID Controlers αυτό εδώ δηλώνει ένα κοντρόλερ που έχεις στην μητρική σου τώρα δεν ξέρω πια μητρική έχεις ίσως να υποστηρίζει raid σε IDE και να στον έβγαλε έτσι πιο είναι τo board σου ? για να ξεκινήσουμε από κάπου να δούμε τι παίζει

Δημοσ.

περίεργο ούτε σατα έχει η μητρική πάνω τις από PCI κοντρόλερ δεν έχεις είπες έτσι ?

δοκίμασες να βγάλεις του drivers για τους scsi και raid και να βάλεις τους drivers για τους ατα ?

drivers εδώ

http://www.gigabyte.com.tw/Support/Motherboard/Driver_Model.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=1674&ProductName=GA-8S648

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...