Προς το περιεχόμενο

Κλείδωμα εξωτερικού σκληρού δίσκου

HER_

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα…

Υπάρχει κάποιος τρόπος ώστε να μπορώ να κλειδώνω τον εξωτερικό δισκο, άσχετα αν τοποθετηθεί σε δικό μου υπολογιστή η σε άλλον. Γενικά αν υπάρχει τρόπος να μην υπάρχει πρόσβαση σε αυτόν από άλλους εκτός από εμένα... να βάζω έναν κωδικό και μόνο τότε να μπορώ να δω τα περιεχόμενα του δίσκου.

Έψαξα αλλά δεν βρήκα κάποιο θέμα που να με καλύπτει.:oops:

Σας ευχαριστώ

Δημοσ.

me euto sigoura tha mporw na mpainw se opoiadipote upologisti thelw akoma kai an den to exoun to programma kai oi aloi upologistes?

Δημοσ.
Γιατί να στείλει πμ, poscaman, και να μη ρωτήσει εδώ να μαθαίνουμε κι εμείς; ;-)

αν δεν βγαλει ακρη εννουσα σχετικα με την ευρεση του συγκεκριμενου προγραμματος ;)

Προφανως πεταξε μια κοτσανα και εφυγε....

σε συγχωρώ αυτη τη φορα λογω του νεαρου της ινσομνιακης σου ζωης:???: ...αλλα την επομενη φορα λιγο περισσοτερη ευγενια δεν βλαπτει :???:

me euto sigoura tha mporw na mpainw se opoiadipote upologisti thelw akoma kai an den to exoun to programma kai oi aloi upologistes?

νομιζω (κατα 99%) πως οχι

σχετικα με το προαναφερθεν σχολιο με το προγραμμα το συγκεκριμενο εχω παρεδωσε σχεδον απ'την πρωτη φορά που κυκλοφόρησε...

Δημοσ.

Καλημέρα,

Για ρίξε μια ματιά εδώ: http://www.dmailer.com

Το προγραμμα αυτό ήταν μαζί με τον εξωτερικό που αγόρασα, western digital passport portal hard drive.

Κλειδώνει τον παραπάνω σκληρό (WD), και κάνει synchronization and encryption.

Το χρησιμοποιώ κανά μήνα και νομίζω ειναι καλό.

Σκέφτομαι να αγοράσω την επόμενη έκδοση.

Το μόνο μειονέκτημα είναι ότι το synchronization and encryption, κάθε φορά παίρνει 30-60 λεπτά!, με γρήγορο υπολογιστή. Την πρώτη φορά κάνει μία μέρα !!!

Γενικά καλό εππαγελματικό πρόγραμμα.

Αυτά !

Δημοσ.
αν δεν βγαλει ακρη εννουσα σχετικα με την ευρεση του συγκεκριμενου προγραμματος ;)

Καταλάβαμε τί εννοούσες! ;-)

Δημοσ.

Με το πρόγραμμα που ανέφερα παραπάνω, ναι μπορείς.

Κατά την γνώμη μου μην χρησιμοποιήσης freeware προγράμματα κλπ κλπ. Αν χρειάζεσε κάτι για να κάνεις την δουλειά σου, δώσε 35-40 ευρώ να την κάνεις καλά.

Τα προγράμματα αυτά έχουν πολύ γνώση ενσωματωμένη (όπως τα περισσότερα εξάλλου).

Μετά τιμής.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...