ata1983 Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Λοιπόν παιδιά έγραψα για μια φίλη που έχει αυτό το pc της altec το i-do. Καθώς έκανε εγκατάσταση ενός προγράμματος για εγγραφή DVD δε θυμάται πιο ήτανε ακριβώς άρχισε τις επανεκκινήσεις. Δεν μπαίνει ούτε σε ασφαλή λειτουργία ούτε τίποτα. Το πήγε στην αντιπροσωπία και της είπανε ότι μπήκε και ιός μέσα και για αυτό κάνει τις επανεκκινήσεις και αυτή τη στιγμή θέλουν 250 ευρώ!!?? για να κάνουν format. Απ'ότι έχω καταλάβει της ζητάνε να ξαναπληρώσει τα vista και όχι μόνο την εργασία του format αν δεχτούμε ότι είναι δικό της λάθος. Η ερώτησή μου είναι ότι αφού, αν κάνω λάθος διορθώστε με, έχει αγοράσει ήδη τα vista αυθεντικά(ήταν στο pc εγκατεστημένα από την εταιρία) δεν θα έπρεπε να υπάρχει είτε κάποιο cd των vista είτε κάποιο backup-recovery cd όπως στα laptop? Δεν μπορούμε να απαιτήσουμε κάτι τέτοιο? Κάτι άλλο που θα μπορούσατε να προτείνετε?
harrys23 Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 όχι και 250 ευρώ δεν ντρέπονται λίγο?? απο την σελιδα τις ALTEC PC σχετικα με την Ανακτιση λογισμικου. http://www.altec.gr/gr/altec.asp?aid=294 Η επιλογή μέσων ανάκτησης που προσφέρει η ALTEC για τα διάφορα προϊόντα της είναι η εξής: Μέσο με μορφή CD (που συχνά αποκαλείται _CD ανάκτησης). Πρόκειται για ένα CD ή DVD με εμφανή σήμανση με την εμπορική ονομασία του κατασκευαστή του υπολογιστή, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο με τον υπολογιστή που αγοράσατε. Το μέσο ανάκτησης περιλαμβάνεται στα υλικά που λάβατε τη χρονική στιγμή της αγοράς και περιέχει όλα τα απαραίτητα αρχεία για επαναφορά του λειτουργικού συστήματος στον υπολογιστή. Όσοι υπολογιστές της ALTEC διαθέτουν προεγκατεστημένο γνήσιο λειτουργικό σύστημα Microsoft Windows έχουν κολλημένο στο κουτί της κεντρικής μονάδας τους ένα Πιστοποιητικό Αυθεντικότητας.
ata1983 Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 δεν ξέρω ρε γμτ εγώ είμαι εκτός πόλης και δεν τα βλέπω αλλά απ'ότι μου είπε δεν υπήρχε τέτοιο cd μέσα στη συσκευασία.
washcloud Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 ..πες της φίλης σου να βάλει linux-ή ακόμα καλύτερα σπασμένο λειτουργικό της μάικροσοφτ για να τελειώνουμε μ' αυτόν τον μ@λ@%#!**!$^%!$ *"μόνο στον υπολογιστή που αγοράσατε"... ..δλδ έλεος,έλεος,"έστω και σπορέλαιος" που έλεγε κάποτε ο Χάρυ Κλυνν......
koumos Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Φιλε μου πες στη φιλη σου να κανει system restore (οταν κανει boot το συστημα να μπει στο Advanced setup και να εκκινησει σε safe mode και θα το βρει.)Επαθα παρομοιο προβλημα με vista & alcohol. Εκανε συνεχεια επανεκκινηση και δεν εμπαινε καθολου στα windows. Φταιει η ασυμβατοτητα των Vista. Μετα το restore ολα οκ σα να μην εγινε τιποτα.
tolis_01 Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Το ξερω οτι αυτο που θα πω δεν ειναι συμβουλη για φορουμ, αλλα μ' αυτα που λενε πες στη φιλη σου να περιμενει να γυρισεις και να περασεις εσυ οποια ωραιοτατα αυθεντικα/πειρατικα vista βρεις. Άκου εκει 250 ευρω :evil:
ata1983 Δημοσ. 1 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 1 Μαΐου 2007 Φίλε koumos δεν bootάρει ούτε σε safe mode, μήπως δεν κατάλαβα κάτι καλά από αυτό που προτείνεις? Εσένα safe mode μπήκε κανονικά? Πάντως παιδιά εννοείται της είπα να μην τον αφήσει για 250 ευρώ και ότι θα της τον φτιάξω εγώ. Η μαλ**ια όμως είναι ότι της είπαν ότι έχει μπει ιός από ένα cd με προγράμματα που της είχα φτιάξει. Αυτά τα προγράμματα τα έχω τα χρησιμοποιώ εδώ και ένα εξάμηνο και το είχα το cd πριν βγούνν τα vista. Πως είναι δυνατόν ακόμα και να είχε ιό(που δεν έχει) να ήταν σχεδιασμένος για ένα λειτουργικό που δεν είχε βγει και να κάνει και τέτοια ζημιά. Έλεος. Θα τους πάρω τηλέφωνο να τους ζητήσω ακριβώς το όνομα του ιού που βρήκαν και αν δεν ξέρουν να μου πουν θα τους ξεχέσω άγρια. Όχι τίποτα άλλο εγώ ένα καλό πήγα να κάνω και έδωσα το cd και έχω βγει ο φταίχτης!
koumos Δημοσ. 1 Μαΐου 2007 Δημοσ. 1 Μαΐου 2007 Κατα τη γνωμη μου σιγουρα δεν εχει μπει ιος στον υπολογιστη παντως..Καλα καταλαβες οντως δεν εμπαινε σε safe mode αλλα μπηκα στο advanced startup και πατησα μια αλλη επιλογη (νομιζω επιδιορθωση των windows η κατι τετοιο ) και ανοιξε ενα παραθυρο και ειχα την επιλογη απο εκει system restore. Ψαξτο λιγο και θα το βρεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.