polaki Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 Exei ekatomiria users, alla afto alitheui, den katafere na kratisi tous palious pektes. Prosopika to stamatisa meta to expansion opos episis kai alla atoma apo to guild mou... και εγω το ίδιο..Ο χαρακτηρας μου έφτασε μονο μεχρι το 65..! Επισης δεν ξερουμε αν τα 9 ειναι συνδρομητες, αν ειναι απλα ποσα κουτια εχουν αγοραστεί...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 Super Moderators Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 subscribers lene pantou...
chek2fire Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 ηδη γιναμε 25 μελοι με τα περισοτερα παιδια που εχουν ερθει να προερχοντε απο το wow και γενικα ingame βλεπω οτι οι περιοσοτεροι ειναι απο το wow και γενικα λες και υπαρχει ενα κλιμα μαζικης αποχωρησης απο το wow.δεν ξερω με πολλους που μιλαω μου λενε οτι τους χαλασανε οι αλαγες που γινανε στο game ενω αλλοι μου λενε οτι απλα το κουραστικαν
chek2fire Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 Πλέον έχουμε ξεπεράσει τα 50 μέλοι και μπορώ να πώ ότι είμαστε το μεγαλύτερο ελληνικό kinship στον server μας και το πιο ξενυχτάδικο μια και ότι ωρα να μπεις θα μας βρεις μέσα να καιγόμαστε με τις ώρες .Oμορφο game γιαυτους που τους αρέσει το pve.Σύντομα πιστεύω να μπορέσουμε να ανεβάσουμε και το site μας.
pj2501 Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Παιζω στον eldelmir υπαρχρι τπτ ελληνικο εκει?
chek2fire Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Θα μας πει ο koyiote αν υπάρχει ακόμα το guild αν και πιστεύω ότι υπάρχει ακόμα....
pj2501 Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 σε ποιο σερβερ ειναι μζεμενοι οι ελληνες μηπως εχεις ιδεα?
chek2fire Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Εχώ να παίξω το game κανα χρόνο. Στο snowbourn πάντως όταν έπαιζα είχε αρκετούς έλληνες αλλά δεν γνωρίζω αν είναι ο ποιο δημοφιλής server.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.