Προς το περιεχόμενο

Ιδρυση των Power Of Greece στο Lotro

chek2fire

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Exei ekatomiria users, alla afto alitheui, den katafere na kratisi tous palious pektes. Prosopika to stamatisa meta to expansion opos episis kai alla atoma apo to guild mou...

και εγω το ίδιο..Ο χαρακτηρας μου έφτασε μονο μεχρι το 65..! :P

Επισης δεν ξερουμε αν τα 9 ειναι συνδρομητες, αν ειναι απλα ποσα κουτια εχουν αγοραστεί...

Δημοσ.

ηδη γιναμε 25 μελοι με τα περισοτερα παιδια που εχουν ερθει να προερχοντε απο το wow και γενικα ingame βλεπω οτι οι περιοσοτεροι ειναι απο το wow και γενικα λες και υπαρχει ενα κλιμα μαζικης αποχωρησης απο το wow.δεν ξερω με πολλους που μιλαω μου λενε οτι τους χαλασανε οι αλαγες που γινανε στο game ενω αλλοι μου λενε οτι απλα το κουραστικαν

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Πλέον έχουμε ξεπεράσει τα 50 μέλοι και μπορώ να πώ ότι είμαστε το μεγαλύτερο ελληνικό kinship στον server μας και το πιο ξενυχτάδικο μια και ότι ωρα να μπεις θα μας βρεις μέσα να καιγόμαστε με τις ώρες :P.Oμορφο game γιαυτους που τους αρέσει το pve.Σύντομα πιστεύω να μπορέσουμε να ανεβάσουμε και το site μας.

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Εχώ να παίξω το game κανα χρόνο. Στο snowbourn πάντως όταν έπαιζα είχε αρκετούς έλληνες αλλά δεν γνωρίζω αν είναι ο ποιο δημοφιλής server.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...