Προς το περιεχόμενο

Amilo D7850 ανοιγμα καλυμματος κ προβληματα

fmnstr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας φιλοι..Προσπαθω να διορθωσω την κατασταση σε ενα laptop ενος φιλου. Προκειται για το μοντελο Fujitsu Siemens Amilo D 7850.

Καταρχην αν ξερει καποιος πως ανοιγει το υπολοιπο case (εχει ενα απλο κάλυμα που καλυπτει την μπαταρια -δισκο κ μνημη..το υπολοιπο ειναι ενιαιο κάλυμα για ολο το κατω μερος) εχω ξεβιδωσει οτι βιδα βρηκα αλλα καπου στο σημειο κατω απο το cd-rom , εκει που ειναι κ τα αυτοκολλητα με το serial μαγκωνει κ δεν βγαινει.Η ασκηση περισσοτερης πιεσης μαλλον θα οδηγησει στο σπασιμο του πλαστικου καλυμματος.Σημειωτεον το cd-rom δεν ειναι removable.

Επισης αν υπαρχει καπου το service manual για αυτο το μοντελο μου αρκει.

Επιπλεον το συστημα μαλλον ειναι γερα χτυπημενο..Το cd-rom δεν κανει boot κ μαλλον δεν λειτουργει απο οσο μπορω να διακρινω..Ουτε στο bios αναγνωριζεται. Τα windows δεν φορτωνουν εμφανιζοντας "ntoskrnl.exe missing or corrupted" (i googled it).

Το προβλημα ειναι πως προχωραω απο εδω..Δεν μπορω να κανω boot απο το cd(μαλλον δεν δουλευει) ωστε να περασω windows/repair/disk utilities etc. Εχω βγαλει το δισκο κ τον συνδεσα σε usb (portable case). Απο εκει αυτη τη στιγμη κανω surface scan για bad clusters. Κ μαλλον θα περασω τα windows εκει απο το δικο μου pc. Ομως δεν θελω να πειραχτει το συστημα μου (boot.ini)-> γινεται αν κανω hide το partition με το λειτουργικο μου? Το θεμα ειναι θα δουλεψουν ολα αυτα οταν επαναφερω το δισκο στο αλλο συστημα ή ειναι αδικος κοπος?..(Note: το δικο μου συστημα ειναι κ αυτο laptop (Amilo A1630)

Insomniacs τα φωτα σας!!! Any ideas??

Thanks

Δημοσ.

eixa Amilo kai einai alitheia pws me talaipwrouse poly opote ithela na katharisw tis psyktres tou i na prosthesw RAM den exoun poiotita kataskeuis auta ta notebooks....vasika me mperdepses k apo oti katalava exeis sta xeria sou kapoio allo proion tis seiras Amilo...apo oti thymamai mia mono vida kratouse stereomeno to drive (swsta den einai removable) vrisketai katw apo to keyboard kai deksia molis tin evgala xreiastike na to zorisw ligo parapanw gia na 'ksekoumpwsei' alla me prosoxi panta. Auto me to OS pantws proswpika den tha to epixeirousa apo allo pc genika oxi mono gia to Amilo kalo einai pisteuw na exei tis dikes tou syskeues ena pc otan pername leitourgiko ston skliro. An kanw lathos as me diorthwsei kapoios, i an gnwrizei pio polla epi tou thematos...

Δημοσ.

file egrapses..katarxin auto pou prospathw na ftiaksw einai to amilo d7850. auti ti bidoula pou les tin eixa dei katw apo to keyboard alla de pige to myalo mou gt einai apo tin alli pleura..den to pisteua alla egine douleia..thanks

Tote mallon i moni lysi gia to OS einai kana usb cdrom..tespa..

Δημοσ.

ΑΠαιτει μεγλαη προσοχη με το κατασαβιδι γιατι υπαρχει πιθανοτητα να εχουν χαλαρωσει συνδεσεις στην μητρικη ή να υπαρχουν αλλου ειδους προβληματα..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...