Προς το περιεχόμενο

Άθλια λήψη Eurosport

RubiksCube

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

^ Αν και οφφ-τόπικ, θα συμφωνήσω. :)

Καλύτερη τεχνική έχει ο Ρότζερ.

Απλώς τυχαίνει το χώμα να είναι η χειρότερη του επιφάνεια και η καλύτερη του Ναδάλ.

Πολύ μεγάλο ρόλο νομίζω ότι παίζει πλέον και η ψυχολογία. Ο Ναδάλ δίνει την εντύπωση πως δεν μπορεί να χάσει από κανέναν, ενώ ο Φέντερερ απελπίζεται εύκολα στα μεταξύ τους παιχνίδια.

Δημοσ.

αυτα που κανει ο φεντερερ απλα δεν υπαρχουν. μονο την ηρεμια στο βλεμα του που βλεπεις τον θαυμαζεις φοβερος αθλητης.

Δημοσ.

Όντως, αυτά που κάνει δεν υπάρχουν. ΄Γι αυτό ακριβώς είναι πίκρα να τον βλέπεις να χάνει απ'το Ναδάλ..

Α, και για όσους ενδιαφέρονται, την Τετάρτη θα διεξαχθεί ένα ματς επίδειξης μεταξύ Ναδάλ και Φέντερερ σε ένα γήπεδο μισό χώμα - μισό γρασίδι!

Ελπίζω να το δείξει το αγαπημένο μας eurosport!

Δημοσ.
Κάποτε είχε ένα τελικό στο snooker (δε θυμάμαι ποιον) - πολύ καλό παιχνίδι - και στις 00:00 κόψανε το κανάλι ένα τέταρτο πριν τελειώσει ο αγώνας!!! Ακόμη θυμάμαι τις βρισιές που έριχνα :evil:

Καλά είσαι κάτι τέτοια τα κανανε συνέχεια.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά. Ηθελα να ρωτήσω, το Eurosport το πιάνεις με δορυφορική χωρίς καποια ιδιαίτερη συνδρομή? Υπάρχει κάποιο site με πληροφορίες για το που πρέπει να στρέψω το πιάτο κλπ κλπ για το κανάλι αυτό? Δεν εχω δορυφορική αλλά ξεκινάει το Rolan και πρέπει να το δούμε οπότε πρέπει μεσα σε 10 μερες να είμαι tunned!

Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας

(PS: Ποιά άλλα δορυφορικά κανάλια δείχνουν tennis?...)

Δημοσ.

Παλιά εξέπεμπε ελεύθερα το Eurosport, τώρα δεν ξέρω τι έχει γίνει.

Το Ρολάν Γκαρός, όπως και τα Australian και US Open, τα δείχνει (προς το παρόν τουλάχιστον) το Eurosport.

Το Wimbledon είναι εδώ και αρκετά χρόνια στο Supersport-Nova

Δημοσ.
Παλιά εξέπεμπε ελεύθερα το Eurosport, τώρα δεν ξέρω τι έχει γίνει.

Το Ρολάν Γκαρός, όπως και τα Australian και US Open, τα δείχνει (προς το παρόν τουλάχιστον) το Eurosport.

Το οποίο eurosport (προφανώς κάποιας άλλης χώρας) είναι free αν έχεισ δοριφορικι (ενα πιάτο 1,2m με μια κάρτα skystar2 για παράδειγμα?...) Πώς θα βρώ που θα συντονιστώ?... Αμα είσαι τελείως φρέσκος στο θέμα των δορυφορικών είναι πολύ δύσκολο να βρεις τέτοιες απλές πληροφορίες, αυτό κατάλαβα από την σύντομη αναζήτησή μου στο inernet!...

ευχαριστώ πολυ και πάλι

Δημοσ.

Βασικά όλα τα Eurosport έχουν την ίδια κωδικοποίηση. Δεν έχω πετύχει κανένα που να είναι "ελεύθερο", τουλάχιστον στον Hotbird και Astra.

Δημοσ.

Παιδιά, πραγματικά δεν ξέρω. Εγώ το πιάνω τα τελευταία 2 χρόνια μέσω Nova.

Παλιότερα ήταν ελεύθερο, οπότε δεν είχα αναζητήσει ποτέ τον τρόπο να το πιάσω με δορυφορική.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...