RubiksCube Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Εδώ και καιρό δεν πιάνω σχεδόν καθόλου το Eurosport. Δε λέω ότι παλιά είχα καλό σημα αλλά μπορόυσες να δεις άνετα. Μένω πολύ κοντά στις κεραίες του Υμηττού. Αν κανείς κοντά σε Χολαργό, Παπάγου πιάνει σήμα ας πει. Μήπως πρέπει να στρίψω αλλού την κεραία μου?????
-nick- Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Iσως παιζει ρολο οτι εδω και καιρο το δειχνει κ η Nova ?
Timour21 Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 αστο φίλε, στον χολαργό έχω δοκιμάσει τα πάντα, είχα βαρεθεί να βλέπω μπιλιάρδο και εκτός απο την χάλια εικόνα άκουγα και τον 902 ταυτόχρονα... Έβαλα δορυφορική και βρήκα την υγειά μου.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Moderators Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Εγω Νεο Ηρακλειο το επιανα αρκετα καλα (αμα εβαζα τον ηχο στο Mono για να μην ακουω και το 902). Εδω Βριλησσια, τπτ... δεν πιανει!! :S :S
FilipposMD Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Ο καλύτερος συνδυασμός που μου έχει τύχει είναι καλλιτεχνικό πατινάζ με υπόκρουση κλαρίνα από το 902! Άμα πια!
fireflies Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 ^ LOL! Κι εγώ το είχα πάθει αυτό! Νομίζω σε κάποιες περιοχές υπάρχει πρόβλημα - παλιά που έμενα κέντρο Αθήνα, κάποια στιγμή σταμάτησε να πιάνει. Όύτε με αλλαγή συχνότητας τα είχα καταφέρει (και είχα πάρει και τηλέφωνο στο σταθμό με στερητικό επειδή μου είχε χαλάσει μέσα στη μέση του Ρολάν Γκαρός..)
RubiksCube Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Οπότε μόνο δορυφορική είναι η λύση, από ότι καταλαβαίνω. Thanx guys γιατί θα παιδευόμουν με την κεραία μπας και δω λίγο snooker και tennis
kx5 Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Δύο κανάλια (Eurosport - Euronews) για τα οποία αξίζει να ανοίξεις την τηλεόραση και έχουν άθλιο σήμα. Η κεραία μου είναι φάτσα από τον Υμηττό και με δυσκολία τα πιάνει. Από την άλλη τα τσοντοκάναλα της μιας νύκτας πιάνουν καμπάνα σε όλο το λεκανοπέδιο. Μήπως γίνομαι υπερβολικός που πιστεύω ότι τα ξεφτέρια της ΕΡΤ τα σαμποτάρουν επίτηδες? :-x
fireflies Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Οπότε μόνο δορυφορική είναι η λύση, από ότι καταλαβαίνω. Thanx guys γιατί θα παιδευόμουν με την κεραία μπας και δω λίγο snooker και tennis Ειδικά αν θέλεις να βλέπεις τέννις (το λέω επειδή είχα το ίδιο κόλλημα), αξίζει η δορυφορική γιατί δείχνει πολλά τουρνουά ATP (ειδικά τα Masters Series) και WTA, καθώς και το Wimbledon τον Ιούνιο.
Mariosxaniaomg Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Ειδικά αν θέλεις να βλέπεις τέννις (το λέω επειδή είχα το ίδιο κόλλημα), αξίζει η δορυφορική γιατί δείχνει πολλά τουρνουά ATP (ειδικά τα Masters Series) και WTA, καθώς και το Wimbledon τον Ιούνιο. Επειδή και εγώ είμαι πορωμένος απο που αλλού μπορούμε να δούμε το wimbledon εννοώ απο κανα site ξέρεις?
fireflies Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 ^ Δυστυχώς δεν ξέρω. Στο σάιτ του Wimbledon έχει απευθείας μετάδοση των πόντων και νομίζω και ραδιοφωνική σύνδεση αλλά δεν έχω υπόψη μου από πού μπορεί να δει κανείς κανονικά το παιχνίδι.
Steven Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Αυτό είναι!! Κοπέλα να βλέπει τελικό Federer - Nadal, Roland Garros (φέτος θα κάνει sweep o Roger:p) Πες μου ότι βλέπεις και snooker τώρα τον Ronnie να τρελαθώ!!!:p Εγώ βλέπω digital Eurosport (Γερμανία) είναι πολύυυ καλό.. Αλλά ρε γαμώτο δεν πιάνω το Eurosport 2...
fireflies Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Σνούκερ όχι, δεν βλέπω, και δυστυχώς δεν βλέπω ούτε τον Φέντερερ να κάνει sweep φέτος ! Τώρα θυμήθηκα επίσης ένα άλλο σπαστικό πρόβλημα με το Eurosport (εκτός δορυφορικής) : η μετάδοση γίνεται από τις 13:00 ως τη 1:00 μετά τα μεσάνυχτα. Ειλικρινά δεν κατάλαβα ποτέ για ποιο λόγο.
Steven Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Κρίμα! Χάνεις.. Θα δούμε, θα δούμε αν πάρει το Roland το έχει χαλαρά το sweep:) Αυρίο έχει ωραίο matchaki εδώ στο BMW Open. Haas-Grosjean Λέω να πάω να το δω... Όσο για το Eurosport όταν ήμουν Ελλάδα πολύ παλία στην Αγία Παρασκευή το πιάναμε. Μετά πουτ μετακομίσαμε στα Βριλήσσια, τίποτα.... Απολύτως τίποτα... Και δεν νομίζω μέχρι σήμερα να έχει αλλάξει κάτι... Κι εγώ αναρωτιόμουν πάντα γιατί...
kx5 Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Τώρα θυμήθηκα επίσης ένα άλλο σπαστικό πρόβλημα με το Eurosport (εκτός δορυφορικής) : η μετάδοση γίνεται από τις 13:00 ως τη 1:00 μετά τα μεσάνυχτα. Ειλικρινά δεν κατάλαβα ποτέ για ποιο λόγο. Κάποτε είχε ένα τελικό στο snooker (δε θυμάμαι ποιον) - πολύ καλό παιχνίδι - και στις 00:00 κόψανε το κανάλι ένα τέταρτο πριν τελειώσει ο αγώνας!!! Ακόμη θυμάμαι τις βρισιές που έριχνα :evil:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.