moufalos Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 Διαβασα Το Manual Και Αναφερει Οτί Υποστηριζει Usb Stick 1.1 & 2.0 Μεχρι 512μβ
powersky Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 σε fat 32 ειναι θα τον ξαναφορμαρω ............για δωστε μια βοηθεια Εγώ προτείνω να κάνεις το εξής: φορμάρισε το δίσκο σε ένα partition και κόπιαρε μέσα ένα αρχείο .avi ένα .mpeg και ένα .wmv Μετά κάνε δοκιμές και με τα τρία αρχεία για να δείς πιο παίζει. Λογικά θα τα παίξει όλα απροβλημάτιστα. Διαβασα Το Manual Και Αναφερει Οτί Υποστηριζει Usb Stick 1.1 & 2.0 Μεχρι 512μβ Ναι το manual γράφει ότι υποστηρίζει usb συσκευές έως 512 MB χωριτικότητα. Αυτό όμως αναφέρεται κυρίως σε εξωτ. σκληρούς χωρίς αυτόνομη τροφοδοσία ρεύματος. Έχει αναφερθεί και σε άλλο αντίστοιχο thread για το άλλο player της Silvercrest ότι εξωτερικοί σκληροί δίσκοι με δική τους τροφοσοσία ρεύματος αναγνωρίζονται κανονικά και παίζουν όλα τα αρχεία. Το μόνο αρνητικό είναι ο χρόνος ανάγνωσης των φακέλων, ειδικά όταν μιλάμε για πολλά GB αρχείων.
powersky Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Δεν βλεπει dvd-r και dvd-rw η κανω λαθος Βλέπει κανονικά. Εγώ DVD-RW χρησιμοποιώ.
kpav Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Βλέπει κανονικά. Εγώ DVD-RW χρησιμοποιώ. Μπορεις να μου πεις ποια μαρκα dvd-rw εχεις
powersky Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Μπορεις να μου πεις ποια μαρκα dvd-rw εχεις Verbatim είναι. Αλλά για να καταλάβω σου παίζει όλα τα άλλα δισκάκια εκτός από τα "-rw"?. Δύσκολο να το καταλάβω... Γιατί δεν αγοράζεις τότε τίποτα "+rw" για να βρεις την υγειά σου?
kpav Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Verbatim είναι. Αλλά για να καταλάβω σου παίζει όλα τα άλλα δισκάκια εκτός από τα "-rw"?. Δύσκολο να το καταλάβω... Γιατί δεν αγοράζεις τότε τίποτα "+rw" για να βρεις την υγειά σου? Αυτο εχω κανει,απλα ενω γραφει οτι παιζει +- σε μενα δεν γινεται,δεν πειραζει αφου υπαρχει λυση + ευχαριστω για την απαντηση
estragon Δημοσ. 5 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2007 Με την ευκαιρία της επανεμφάνισης του μοντέλου χωρίς την υποστήριξη HDMI, να αναφέρω ότι σε μένα οποιοδήποτε usb στικάκι άνω των 512 ΜΒ αποδείχθηκε προβληματική (μιλώ για το μοντέλο του thread εδώ): Ναι στην αρχή διαβάζει το FAT κανονικά, ναι ξεκινάει την αναπαραγωγή (είτε πρόκειται για avi/divX, είτε για mp3, αλλά... Κάποια στιγμή η αναπαραγωγή διακόπτεται και εμφανίζεται μήνυμα μη αναγνώρισης του usb. Αντιθέτως, η χρήση οποιασδήποτε χωρητικότητας στικ, φορτωμένο όμως μέχρι τα 512 ΜΒ (άρα αποκλείονται avi των 700ΜΒ), αποδείχθηκε απροβλημάτιστη. Δεδομένου και του γεγονότος ότι άλλαξα το πρώτο κομμάτι που είχα πάρει, μήπως και έφταιγε αυτο, ήθελα πραγματικά να απαντήσουν εδώ άλλοι κάτοχοι: - Δοκίμασαν, και λειτούργησε απροβλημάτιστα η λειτουργία του μέχρι τέλους, και έπαιξαν στικάκι με πάνω από 512 ΜΒ mp3; χωρίς να σταματήσουν στη δοκιμή; - Δοκίμασαν και είδαν μέχρι τέλους avi 700 ΜΒ από στικάκι; Αν και βγαλμένο από τη ναφθαλίνη, ελπίζω σε απαντήσεις.
kpav Δημοσ. 13 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2007 Ναι παιζει με avi μεχρι 1,3g που ετυχε ισως και μεγαλυτερο,το κακο ειναι με τους υποτιτλους dvix που κανω με AVIAddXSubs δεν υποστιριζονται στο usb εκτος αν υπαρχει τροπος και δεν τον ξερω[ισχυει 6510-6516] τα srt πολυ ΜΙΚΡΑ Fonts.
estragon Δημοσ. 13 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2007 ευχαριστώ για την απάντηση. Να καταλάβω, λοιπόν, ότι ή δυο φορές έπεσα σε προβληματικό κομμάτι, ή ότι υπάρχει κάποια αντιπάθεια για τα kingston traveler 2 & 4 GB και το Creation Swissmemory 1 GB. Τέτοια γκαντεμιά; Το μόνο που δεν δοκίμασα τελικά ακόμη είναι ο Verbatim Store & Go 12 GB... Υπάρχει κάποιος περιορισμός για μήκος του filename και επιτρεπτούς χαρακτήρες;
sa3rdna Δημοσ. 14 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2007 εγώ πάντως δοκίμασα 2 στικάκια 1 και 2 gb κι έπαιξαν κανονικά. ένας 80άρης σκληρός 2.5άρης όμως δεν έπαιξε.
louben Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2007 Παιδια ξαναξεθαβω το θεμΑ για τον εξης λογο.Εμαθα απο πηγη μεσα απο τα ΛΙΝΤΛ οτι εντος του Σεπτεμβρη-το πολυ αρχες οκτωβρη θα ξαναβγει το μοντελο με HDMI.Επειδη την προηγουμενη φορα δεν το προλαβα και τωρα ειμαι στην αναμονη εχω την εξης ερωτηση(να ξερω τι μου γινεται). 1)Αρχεια avi παιζει απο οτι καταλαβα(και dvd fysika)>Τα υπολοιπα αρχεια(πχ mpg) τα παιζει ή οχι? 2)Telika παιζει δισκακια dvd-r η οχι(φιλος προανεφερε οτι οχι).? 3)Σε γενικες γραμμες ειστε ευχαριστημενοι???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.