Προς το περιεχόμενο

Silvercrest Divx Player HDMI

powersky

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αντιμετώπισε άλλος πρόβλημα σαν αυτό που ανέφερα παραπάνω με επανεγγράψιμα DVD-RW;

Μάλλον θα τηλεφωνήσω στο service powersky...

• Απαντ. 117
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Έχω ένα flash usb SILICON POWER 2GB και μου εμφάνισε τα ίδια προβλήματα με το δικό σου. Ενώ το αναγνώριζε σταματαγε την αναπαραγωγή μετά από 1'. Το κακό είναι ότι πήρα 2 Silvercrest και το κάνει και στα δύο. Μήπως έχει πρόβλημα το flashακι? Εντω μεταξύ παρατήρησα και lag στην εικόνα κατα την διάρκεια της αναπαραγωγής και στο flash και σε DVD-RW που χρησιμοποίησα με DivX. Τα DVD τα παίζει κανονικά.

To δικό σου αναφερόταν στον estragon και τα προβλήματα που είχε με το flashaki του.

Δημοσ.

Εμεινε κανενα κομματι ??????????

Θελει ενας φιλος 2 απο αυτα....

Γνωριζετε αν και που ????????????????

Παρεπιπτοντως εγω πηρα 3 και εχω μεινει εκπληκτος απο την ποιοτητα τους ειδικα με το HDMI ......

Δημοσ.
Εμεινε κανενα κομματι ??????????

....

Παρεπιπτοντως εγω πηρα 3 ......

Πως να βρεί ο φίλος σου... Αφού όλοι τρία τρία τα πήραν... :-D

Δημοσ.

To αγόρασα μετά από τα σχόλια που διάβασα εδώ.

Γενικά ικανοποιημένος είμαι αλλά έναν σκληρό 80gb Western Digital δεν τον αναγνωρίζει κι ας είναι FAT32. Παίζει ρόλο που έχει κι άλλα αρχεία εκτός από video; Επίσης έχω πρόβλημα με τα δισκάκια DVD-R στα περισσότερα βγάζει κακός δίσκος. Με ένα επανεγράψιμο CDRW κάνω την δουλειά μου. Τι φταίει; Πρέπει να τα κάνω copy με συγκεκριμένο τρόπο; Αλλά δισκάκια; Δοκίμασα TRAXDATA, VERBATIM, INTENSO. Τα έγραψα σε 8x να δοκιμάσω πιο κάτω; Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο.

Δημοσ.

Εγω πάντος δισκάκι ακομα δεν του εχω βαλει την εχω καταβρει με το usb stik που έχω. Α να προσθέσω οτι εδω και λιγο καιρο βλέπω με συνδεση HDMI φοβερη εικονα αλλα μου την σπάει που η TV δεν γυριζει αυτοματα σ άυτη την εισοδο

Δημοσ.

Να κανω και γω τις δικες μου παρατηρησεις....

λοιπον ... καλο μηχανακι για τα λεφτα του .....

δοκιμες εχω κανει μονο με την Usb ...(εξαλλου ειναι και ο λογος που το πηρα)

εχω βαλει kingston 1gb καθος και κουτι με 80αρη δισκο που το ειδε αν και αργησε λιγο(ηθελε το λεπτακι του )

ΤΟ εχω συνδεσει στην αρχη με scart και δουλεψε μια χαρα....

καποια στιγμη το εβαλα μεσω της vga σε projectora και εκει παρατηρησα μικρες διακοπες στην ροη της κινησης ...

αυτα μεχρι στιγμης !!!!

Δημοσ.
Αντιμετώπισε άλλος πρόβλημα σαν αυτό που ανέφερα παραπάνω με επανεγγράψιμα DVD-RW;

Μάλλον θα τηλεφωνήσω στο service powersky...

Οντως δεν.....κακος δισκος,τελικα τηλεφωνησες

Δημοσ.

Μια χαρά η ποιότητα, μια χαρά οι υπότιτλοι αλλά δεν διαβάζει σωστά...

Δοκίμασα όλα τα δισκάκια DVDR που μπορούσα να βρω. Μόνο με ένα CDRW κάνω δουλειά. Τρίτη θα δοκιμάσω και Usb Flash 2GB Kingston. Ελπίζω να δουλέψει.

Δημοσ.

telika xerei kaneis pos spame to region??? to agorasa simera kai toy ebala ena R1 kai den to paizei... xereis kaneis pos spaei??

ps respect ston material defender - kapetanie exoume xathei gmt...

update!!!!

molis to testara....

Μετατροπή του KH6515 - KH6516 σε Region Free

Ανοίγουμε την συσκευή

Ανοίγουμε το συρτάρι του δίσκου

Πατάμε 99999 από το τηλεχειριστήριο

Κλείνουμε το συρτάρι του δίσκου

Κλείνουμε την συσκευή

copyright: innersence apo avclub

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

εχω εξωτερικο σκληρο τησ wd 320 τον βλεπει αλλα δεν βλεπει τα αρχεια

τι παπαρια κανω?

μηπως θελουν μετατροπη τα αρχεια wmv?

Δημοσ.
εχω εξωτερικο σκληρο τησ wd 320 τον βλεπει αλλα δεν βλεπει τα αρχεια....

όταν λες τον βλέπει τι εννοείς? Για να βλέπει τον σκληρό θα πρέπει να βλέπει και τους φακέλους που περιέχει, ανεξάρτητα αν μπορεί να αναπαράγει ή όχι κάποια αρχεία από αυτά. Ο σκληρός σου δίσκος είναι φορμαρισμένος σε μορφή Fat32? Αν όχι, φόρμαρέ τον πάλι και ξαναδοκίμασε.

Δημοσ.

σε fat 32 ειναι θα τον ξαναφορμαρω

απλα οταν λεω τον βλεπει αναβει το λαμπακι και μου βγαζει μυνημα οτι ειναι μεγαλο (το αρχειο η ο δισκος) δεν καταλαβα ποιο απο τα δυο εννοει

ποιος ειναι ο σωστος τροπος για να βλεπει γρηγοροτερα το δισκο

χωρισμα στα 2 η στα 3 τα αρχεια πρεπει να ειναι σε wmv h mpeg h κατι αλλο

για δωστε μια βοηθεια

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...