oris_z Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 Το KINGSTON DATΑ TRAVELER DTI/4GB πάντως μια χαρά το διάβασε. Βέβαια τα αρχεία divx που είχα μέσα ήταν μόνο 3 των 750 MB περίπου το καθένα και με υπότιτλους ''ραμμένους '' στο αρχείο.
GEOXL Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 Καπου ειχα δει στο forum για την διευθυνση και τα τηλεφωνα του after sales service δεν μπορεσα να τα ξαναβρω. μηπως τα εχει καποιος προχειρα;
GEOXL Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 Καπου ειχα δει στο forum για την διευθυνση και τα τηλεφωνα του after sales service δεν μπορεσα να τα ξαναβρω. μηπως τα εχει καποιος προχειρα; Τελικα τα βρηκα και για οποιον τα χρειαστει: Θειατυρων 10-12 Νεα Ιωνια τηλ 210 2790865
tassosl Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 Καλησπέρα, Χωρίς να θέλω να χαλάσω το Silvercrest κλίμα, μπορεί να το συγκρίνει κανείς με το Philips 5960; Είναι σε περίπου τα ίδια χρήματα με λίγο πολύ τα ίδια χαρακτηριστικά - εισόδους εξόδους usb hdmi - και το Philips έχει Mediatek chip που σημαίνει ότι ήδη υπάρχει ανάπτυξη firmware που διορθώνει υπότιτλους, format που υποστηρίζονται κλπ. Αν έχει κανείς συγκρίνει τα δύο (από γνωστό φίλο κλπ) και μπορεί να με διαφωτίσει ευχαριστώ πολύ καθώς είμαι μεταξύ των δύο.
vasiliskal Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 Γεια σε όλους γράφτηκα στο forum μονο και μόνο γιατί διάβασα για το Silvercrest το οποίο είναι φοβερό μηχάνημα για τα λευτά του . Το δοκίμασα με καλώδιο scart και εχει πολύ καλή εικόνα προσεχως με HDMI.... Το stick που χρησιμοποίησα ειναι το sandisk micro 2gb U3 το είδε άμεσα και το δάβασε πολύ γρήγορα 15" αλλα είχα πρόβλημα στην αποσύνδεση ενώ πατούσα το πληκτρο στο τηλεκοντρολ δεν έσβηνε το πράσινο λαμπακι μονο με σβήσιμο του player οπως και ο φίλος Lorion13.Κατα τα άλλα πολυ καλό μέχρι στιγμής.
vasiliskal Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 Διαβάζοντας αυτό το θέμα αποφάσισα να αγόρασα και εγώ το μηχανάκι για πρώτο μου DivX player. Ενώ λοιπόν δείχνει να δουλεύει εντάξει σε όλα δεν μπορώ να το κάνω να δείξει υπότιτλους σε αρχείο Divx. Παιδιά βοήθεια. Πραγματικά έχουν σπάσει τα νεύρα μου. :? Κάνω κάτι λάθος; Εμπειρία από DVD – DivX players δεν έχω (αυτό του LIDL είναι το πρώτο) αλλά στον υπολογιστή φαίνονται κανονικά οι υπότιτλοι αφού τους επιλέξω με δεξί κλίκ. Να πω ότι οι δοκιμές μέχρι τώρα έγιναν μόνο με USB μνήμη 1GB FAT32 και αρκετά αρχεία DivX, όχι με δίσκους DVD. Πατάω το κουμπί subtitle και το SILVERCREST αποκρίνεται ότι δεν υπάρχουν διαθέσιμοι υπότιτλοι. Όταν πατάω το display δηλώνει ότι οι υπότιτλοι είναι Off. Έκανα διάφορες δοκιμές με σετ χαρακτήρων από το μενού αλλά τίποτα. Καμιά ιδέα για να ενεργοποιήσω τους υπότιτλους; Επίσης να αναφέρω ακόμη ένα πρόβλημα που παρατήρησα: Όταν θελήσω να αποσυνδέσω την USB μνήμη και πατήσω το κουμπί dvd/card/usb στο τηλεχειριστήριο δεν συμβαίνει τίποτα, ενώ θα έπρεπε σύμφωνα με το manual να σβήσει το πράσινο ledάκι δίπλα στην θυρίδα καρτών και να απενεργοποιηθεί για να μπορέσω να την απομακρύνω. Τελικά σβήνω το player και μετά βγάζω την μνήμη. Τι συμβαίνει με τα δικά σας; Ας ακούσω τις απόψεις σας ώστε αν τελικά έχει πρόβλημα να το επιστρέψω. Ευχαριστώ Το ίδιο πρόβλημα με το LEDάκι έχω κι εγώ. Για τους υπότιτλους θα δοκιμασω το βράδυ κάτι και θα απαντήσω
Palm Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Γεια σε όλους γράφτηκα στο forum μονο και μόνο γιατί διάβασα για το Silvercrest το οποίο είναι φοβερό μηχάνημα για τα λευτά του . Το δοκίμασα με καλώδιο scart και εχει πολύ καλή εικόνα προσεχως με HDMI.... Το stick που χρησιμοποίησα ειναι το sandisk micro 2gb U3 το είδε άμεσα και το δάβασε πολύ γρήγορα 15" αλλα είχα πρόβλημα στην αποσύνδεση ενώ πατούσα το πληκτρο στο τηλεκοντρολ δεν έσβηνε το πράσινο λαμπακι μονο με σβήσιμο του player οπως και ο φίλος Lorion13.Κατα τα άλλα πολυ καλό μέχρι στιγμής. Για να σβυσει το πρασινο λαμπακι πρεπει να εχετε εισαγει ενα δισκακι dvd...... Πατατε το πληκτρο στο τηλεκοντρολ και αφου σας παει σε DVD MODE τοτε σβυνει το λαμπακι....
vasiliskal Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Ευχαριστώ palm θα το δοκιμάσω σήμερα. Για τους υπότιτλους τώρα,το αρχείο της ταινίας που είχα ειχε 2 υποφακέλους ενας τα extra και ένας subtitles στον υπολογιστη το vlc τους βρίσκει μόνο του στον υποφακελο αλλα στο silvercrest οι υπότιτλοι πρέπει να είναι στον ιδιο φάκελο με την ταινια.Στην αρχη δεν φαίνονται αλλα μόλις πατήσουμαι play μας βγάζει μια οθόνη επιλογής με δίαφορα αρχειακια τυπου .txt ή srt κλπ οπου επιλέγουμε το κατάλληλο.Τελος για το μέγεθος των υποτιτλων έγινε πολυς ντόρος αλλα εγώ τους βρίκα τέλειους αυτο που δεν μου άρεσε και μάλλον ξενίζει και τους υπόλοιπους είναι η γραμματοσειρά
GeorgT. Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Τελος για το μέγεθος των υποτιτλων έγινε πολυς ντόρος αλλα εγώ τους βρίκα τέλειους αυτο που δεν μου άρεσε και μάλλον ξενίζει και τους υπόλοιπους είναι η γραμματοσειρά Σωστος, βασικα εγω θα προτιμουσα να ειχε η γραμματοσειρα ενα γκρι περιγραμμα για να φαινονται καλυτερα με λευκο φοντο. ( Το παλιο μου gvg μετα τις καταλληλες upgrades μαμουσε σ αυτο το επιπεδο, αλλα δεν δεχοταν usb + καρτες παντα)
gagarin Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Σε ενα αλλο forum ενας φιλος γραφει: Περίπου 15 λεπτά ασχολήθηκα μαζί του και δεν είδα πάρα πολλά. Εντύπωση μου έκανε το ότι σύνδεσα και μέσω Vga τον player, με μια TFT οθόνη 15". Out of range όμως μου έβγαλε. Ίσως γιατί είναι και λίγο παλιά η οθόνη και να μην υποστηρίζει "κάτι". Οι εντυπώσεις μου σε γενικές γραμμές είναι καλές. Για να δειτε απο την εξοδο της VGA πρεπει να πατησετε στο τηλεκοντρολ του player το κουμπακι VIDEO_OUT εως οτου να δειτε σημα στην οθονη του Η/Υ (στο παλιο μοντελο 6510/11 ειναι ενα λευκο κουμπακι με ενα κοκκινο V)...
Palm Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Η θεαση με HDMI στην 42 πλασμα πανυ....ειναι ολα τα λεφτααααααααααα.... Καταπληκικη εικονα ..........
iron_dk Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 Έγώ αυτό που κάνω τελευταία και με έχει κάνει να ξεχάσω το usb είναι το εξής: Γράφω σε dvd με multisession ένα αρχείο κάθε φορά που θέλω να δώ κάτι. Όταν γεμίσει το DVD/RW που χρησιμοποιώ, κάνω erase και ξεκινάω τη διαδικασία από την αρχή. Απίστευτη ευκολία... Αυτό μου γλυτώνει χρόνο (σε ενάμιση λεπτό έχω έτοιμο αυτό που θέλω να δω στο player) και είναι πιο βολικό από το να μεταφέρω τον εξωτερικό σκληρό από σαλόνι σε γραφείο κάθε φορά που κυκλοφορεί κάτι καινούργιο και θέλω άμεσα να το δω. Προσπάθησα να κάνω αυτό που λές. Γράφω σε Verbatim DVD-RW(6X) με Nero Burning ROM 6 με multisession ένα αρχείο DivX (δοκίμασα και πολλά) απο αυτά που έχω δεί στο φορητό ή στο silvercrest (απο USB χωρίς υπότιτλους, απο δισκάκι CD-ROM, DVD-ROM κανονικά) και όταν το βάζω στο συρταράκι προσπαθεί να το διαβάσει και τελικά λέει "κακός δίσκος". Αν κλείσω το silvercrest με το DVD-RW μέσα και το ξαναανοίξω το διαβάζει και βγάζει τα περιεχόμενα, αλλά όταν πατάω το play δεν μπορεί να το παίξει και μετά από αρκετά δευτερόλεπτα λέει "μη επιτρεπτή διαμόρφωση". Η πλάκα είναι οτι λίγο πριν που το ξαναδοκίμασα κάποιες φορές ξεκινούσε τελικά η αναπαραγωγή αλλά σχεδόν αμέσως σταματάει και πηγαίνει στα περιεχόμενα του δίσκου. Τι τρέχει; Πρόβλημα στο player ή κακή εγγραφή; Μήπως φταίει η έκδοση του αντιγραφικού ή κάποια settings που είναι λάθος; HELP!...
powersky Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 Εγώ στη θέση σου θα έπαιρνα τηλέφωνο στο service και θα τους έλεγα ότι υπάρχει πρόβλημα στην ανάγνωση από δισκάκι. Πιστεύω θα σε εξυπηρετήσουν όπως και εμένα όταν τους χρειάστηκα. Η διεύθυνση του service είναι: Θυατείρων 10-12, Ν. Ιωνία και το τηλέφωνο: 210-2790865
Innersense Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 Να προσθέσω ότι λόγω ανταγωνισμού η τιμή του F&U 3705 έχει πλέον πέσει στα 59,9 Euro στο Praktiker (Πάντα ΜΑΖΙ με το καλώδιο HDMI και δυο χρόνια εγγύηση απο την Ελληνική αντιπροσωπεία). Αυτό για όσους ψάχνουν τις απόλυτα χαμηλότερες τιμές...
Palm Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 Να προσθέσω ότι λόγω ανταγωνισμού η τιμή του F&U 3705 έχει πλέον πέσει στα 59,9 Euro στο Praktiker (Πάντα ΜΑΖΙ με το καλώδιο HDMI και δυο χρόνια εγγύηση απο την Ελληνική αντιπροσωπεία). Αυτό για όσους ψάχνουν τις απόλυτα χαμηλότερες τιμές... Καταρχήν εξωτερικά κατά τη γνώμη μου το DVD F&U 3705 είναι επιεικώς ΑΘΛΙΟ. Οχι δεν έχει σχέση η κατηγορία τιμής που άσχετα από την ποιότητα κατασκευής θα μπορούσε να του είχε δοθεί μια αξιοπρεπής εμφάνιση. Μιλάμε για καρακιτσαριό απίστευτο που δεν ξέρεις που να το κρύψεις. Τέλος πάντων, θα πρέπει να συμφιλιωθείτε με την ιδέα της ύπαρξης του μέσα στο σαλόνι σας πριν από την αγορά του. Ένα δεύτερο αρνητικό είναι το menu του το οποίο δείχνει να χαροπαλεύει κι ανα πάσα στιγμή νομίζεις ότι θα κολλήσει, παρόλα αυτά κάνει την δουλειά του μια χαρά. Τραγικό επίσης θα έλεγα ότι είναι και το πορτάκι φόρτωσης των DVD, λίγη προσοχή δώστε και θεού θέλοντας όλα θα πάνε καλά και θα αντέξει αρκετό καιρό...... Ετσι γραφεις για το συγκεκριμενο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.