Asxetius Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 Αλλάχτηκε πρωί-πρωί, κι όλα καλά με το καινούριο. Μόλις δοκιμάσω και με τον 12άρη verbatim store-n-go, θα επανέλθω. Χαίρομαι που λύθηκε το πρόβλημα. Ολα καλά.
kostasbm Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 ποιος ςιναι τελικα ο ιδανικος εξωτερικος γιαυτη τη χρηση εννοω μεσω usb με το dvd και τι χωριτικοτητας
TAKE5 Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 ποιος ςιναι τελικα ο ιδανικος εξωτερικος γιαυτη τη χρηση εννοω μεσω usb με το dvd και τι χωριτικοτητας Εγω εχω χρησιμοποιήσει και 40GB και 120GB IDE εσωτερικους με κουτί και τους είδε ανετα(λιγότερο από μισό λεπτό ο 40αρης γυρω στα 45-50 sec ο 120)
billypan Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 Εμενα το 2GB Kingston μου το ειδε σε 20δευτερα....Not bad!!
michalis23 Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 με βαση αυτα που διαβασα εδω στο φορουμ πηρα και εγω το ιδιο μοντελο σε ασημι και ειμαι ευχαριστημενος . ειδε το φλασακι 2 γιγα και επαιξε ολα τα αρχεια κανονικα μου εκανε εντυπωση η ποιοτητα της εικονας !!!! μεχρι τωρα πολυ ευχαριστημενος
iron_dk Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 Διαβάζοντας αυτό το θέμα αποφάσισα να αγόρασα και εγώ το μηχανάκι για πρώτο μου DivX player. Ενώ λοιπόν δείχνει να δουλεύει εντάξει σε όλα δεν μπορώ να το κάνω να δείξει υπότιτλους σε αρχείο Divx. Παιδιά βοήθεια. Πραγματικά έχουν σπάσει τα νεύρα μου. :? Κάνω κάτι λάθος; Εμπειρία από DVD – DivX players δεν έχω (αυτό του LIDL είναι το πρώτο) αλλά στον υπολογιστή φαίνονται κανονικά οι υπότιτλοι αφού τους επιλέξω με δεξί κλίκ. Να πω ότι οι δοκιμές μέχρι τώρα έγιναν μόνο με USB μνήμη 1GB FAT32 και αρκετά αρχεία DivX, όχι με δίσκους DVD. Πατάω το κουμπί subtitle και το SILVERCREST αποκρίνεται ότι δεν υπάρχουν διαθέσιμοι υπότιτλοι. Όταν πατάω το display δηλώνει ότι οι υπότιτλοι είναι Off. Έκανα διάφορες δοκιμές με σετ χαρακτήρων από το μενού αλλά τίποτα. Καμιά ιδέα για να ενεργοποιήσω τους υπότιτλους; Επίσης να αναφέρω ακόμη ένα πρόβλημα που παρατήρησα: Όταν θελήσω να αποσυνδέσω την USB μνήμη και πατήσω το κουμπί dvd/card/usb στο τηλεχειριστήριο δεν συμβαίνει τίποτα, ενώ θα έπρεπε σύμφωνα με το manual να σβήσει το πράσινο ledάκι δίπλα στην θυρίδα καρτών και να απενεργοποιηθεί για να μπορέσω να την απομακρύνω. Τελικά σβήνω το player και μετά βγάζω την μνήμη. Τι συμβαίνει με τα δικά σας; Ας ακούσω τις απόψεις σας ώστε αν τελικά έχει πρόβλημα να το επιστρέψω. Ευχαριστώ
asmilon Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 Eχεις ακριβως το ιδιο ονομα στους υποτιτλους και στην ταινια σου? Τι εννοεις τους επιλεγεις με δεξι κλικ? Κανονικα αν ειναι ετσι παιζουν αυτοματα χωρις να κανεις κατι και στον υπολογιστη (προυποθεση να εχεις το direct vobsub) και στο player. Δηλαδη τα ονοματα πρεπει να ειναι Δειγμα ταινιας.avi Δειγμα ταινιας.srt. Δοκιμασε το ετσι και νομιζω πως δε εχεις προβλημα.
Innersense Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 iron_dk και asmilon το silvercrest λόγω 888 συμπεριφέρετε διαφορετικά απο ότι τα Mediatek. αυτό που γράφεις ισχύει για τα Mediatek τα οποία ΄προυποθέτουν την ύπαρξη αρχείου με το ίδιο όνομ για υπότιτλο (εκτός απο κάποια πολύ τελευταία firmware που κυκλοφόρησαν) και σε αυτήν την περίπτωση φορτώνουν αυτόματα τον εξωτερικό υπότιτλο, ενώ παράλληλα υπάρχει και δυνατότητα ενεργοποίησης ή απενεργοποίησης του (srt) κατά την διάρκεια της ταινίας. το Silvercrest μπορεί να διαβάσει υπότιτλο (srt/sub) με διαφορετικό όνομα απ ότι η ταινία (avi) αρκεί ο χρήστης να του το υποδείξει πριν απο την αναπαραγωγή της ταινίας. Μόλις επιλέξεις το avi ακολουθεί δηλα΄δη προτροπή για επιλογή υπότιτλου (όπου μπορείς να επιλέξεις χωρίς υπότιτλους, ή να διαλέξεις οποιοδήποτε αρχείο srt υπάρχει στο root της ταινίας). Καλώς η κακώς, στο Silvercrest δεν γίνεται να ενεργοποιήσεις ή να απενεργοποιήσεις τους υπότιτλους κατά την διάρκεια της αναπαραγωγής μιας ταινίας, πρέπει να την σταματήσεις και να την ξεκινήσεις απο την αρχή. για να επιστρέψουμε λοιπόν στο πρόβλημα σου, επιλέγεις το avi, επιλέγεις srt/sub και δεν σου δείχνει υπότιτλους;
Lorion13 Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 Ευχαριστώ για τις συμβουλές. Τελικά κατάφερα και είδε και τα 2 στικάκια, ένα PNY 512MB, και ένα KINSTON 1GB. Super! Φόρμαρα τον εξωτερικό μου WD 250GB σε FAT32 και τον διαβάζει άνετα! Παρατήρησα και εγώ το πρόβλημα, οτι για να αποσυνδέσω το USB πρέπει να κλείσω πρώτα το player.
iron_dk Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 Πρώτα να ευχαριστήσω για τον χρόνο που αφιερώσατε στις απορίες μου. Κατά δεύτερο να δηλώσω οτι είμαι άσχετος σε ότι αφορά το DivX. Απλά ένα φιλαράκι μου έδωσε πολύ υλικό στη μορφή αυτή και εγώ προσπαθώ να το δώ στο silvercrest. Λοιπόν έχω μόνο αρχεία DivX, οχι αρχεία *.str τα οποία στο φορητό παίζουν μια χαρά. Όπως είπα και παραπάνω αφού ξεκινήσει η ταινία με δεξί κλίκ τσεκάρω την επιλογή greek στην εντολή subtitles και όλα ok. Πρέπει δηλ οι υπότιτλοι να είναι ενσωματομένοι. Στο player από όσα δοκίμασα μόνο ένα έδειξε υπότιτλους με το ξεκίνημα (και αυτό από DVD οχι USB) αλλά και πάλι δεν μπορώ να τους εμφανίσω ή όχι με το αντίστοιχο πλήκτρο στο τηλεχειρηστήριο, και το πλήκτρο display εμφανίζει οτι υπότιτλοι είναι off παρόλο που φαίνονται στην οθόνη. Ευχαριστώ και πάλι και συγνώμη για το κουραστικό post.
iron_dk Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 ..... για να επιστρέψουμε λοιπόν στο πρόβλημα σου, επιλέγεις το avi, επιλέγεις srt/sub και δεν σου δείχνει υπότιτλους; Δεν υπάρχουν αρχεία srt/sub να επιλέξω. Στον υπολογιστή υπότιτλοι υπάρχουν. Μήπως πρέπει να κάνω κάτι άλλο για να τους δώ στο player;
powersky Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 ... Μήπως πρέπει να κάνω κάτι άλλο για να τους δώ στο player; Δυστυχώς στα *.divx αρχεία που έχουν ενσωματωμένους τους υπότιτλους υπάρχει πρόβλημα και αυτοί δεν εμφανίζονται στην περίπτωση που διαβάζονται από εξωτερική πηγή, μέσω του usb του silvercrest. (Αυτό ίσως είναι και το μοναδικό πραγματικό ελάττωμα που έχω βρει και με πειράζει στο συγκεκριμένο player). Αντίθετα τα αρχεία αυτά αν τα κάψεις σε cd/dvd θα δεις πως οι υπότιτλοι εμφανίζονται κανονικά.
iron_dk Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 . ... αν τα κάψεις σε cd/dvd θα δεις πως οι υπότιτλοι εμφανίζονται κανονικά. Θα το δοκιμάσω μολις μπορέσω στα αρχεία που δείχνουν κανονικά υπότιτλους στο υπολογιστή αλλά οχι στο player από την USB. Είναι πάντως ενοχλητικό να πρέπει να καις δισκάκια για να δεις σωστά, αναιρεί το πλεονέτημα της USB τουλάχιστον για την δική μου περίπτωση που βρήκα έτοιμο υλικό και δεν ασχολούμαι με κατέβασμα οπό net.
powersky Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 Έγώ αυτό που κάνω τελευταία και με έχει κάνει να ξεχάσω το usb είναι το εξής: Γράφω σε dvd με multisession ένα αρχείο κάθε φορά που θέλω να δώ κάτι. Όταν γεμίσει το DVD/RW που χρησιμοποιώ, κάνω erase και ξεκινάω τη διαδικασία από την αρχή. Απίστευτη ευκολία... Αυτό μου γλυτώνει χρόνο (σε ενάμιση λεπτό έχω έτοιμο αυτό που θέλω να δω στο player) και είναι πιο βολικό από το να μεταφέρω τον εξωτερικό σκληρό από σαλόνι σε γραφείο κάθε φορά που κυκλοφορεί κάτι καινούργιο και θέλω άμεσα να το δω. Αυτό είχα σαν σκέψη να το πράξω με εξωτερικό usb (Kingston Data Traveler 1GB) που αγόρασα, αλλά δυστυχώς δεν δούλεψε ποτέ στο silvercrest (αναφέρομαι στο μοντέλο KH6510 που δεν έχει καμία διαφορά από το ΚΗ6515 στο οποίο αναφέρεται το thread - εκτός από την έξοδο HDMI)
Innersense Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 Δεν υπάρχει λύση για αρχεία που έχουν ενσωματομένους υπότιτλους, αφού δεν υποστηρίζονται απο το firmware και απ ότι είπαμε ΗΔΗ είναι δύσκολο ως απίθανο να δούμε firmware upgrate. Παρόλα αυτά, δοκίμασε να περάσεις το αρχείο σε stick και να βάλεις μέσα στο stick ματσαρισμένους υπότιτλους σε srt/sub και ίσως όλα πάνε κατευχήν...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.