Προς το περιεχόμενο

Silvercrest Divx Player HDMI

powersky

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μικρά Αρνητικά

Απο USB για να ξεκινήσει ένα αρχείο 700MB μετά την επιλογή των υποτίτλων κάνει 30-45sec.

Αν κάνεις λάθος στους υπότιλους πρέπει να ξεκινήσεις την ταινία απο την αρχή.

Αν κάνεις ψάξιμο προς τα πίσω λίγο αργεί.

Θετικά

Όταν ζητήσεις να πάει σε συγκεκριμένη χρονική στιγμή είναι πολύ γρήγορο.

Όταν τελειώνει το 1ο CD (Avi αρχεία) συνεχίζει αυτόματα στο 2ο (αρνητικό ότι πρέπει πάλι να διαλέξεις αρχείο υπότιλων).

Αθόρυβο.

Όταν έχει υπότιλους (srt)του τύπου <i>Υπότιτλοι</i> δεν τους κάνει πλάγιους αλλά δεν εμφανίζει και τα <i>,</i>.

3 χρόνια εγγύηση (έτσι λέει το manual)

Αυτά μέχρι στιγμής.

• Απαντ. 117
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ναι σημαντικό κρατάτε την απόδειξη.

btw με ένα επισόδιο lost που δοκίμασα για να διαβάσει το αρχείο (400MB DIVX) δεν κάνει τόσο πολύ αλλά περίπου 15 δευτερόλεπτα , μπορεί με μεγαλύτερο αρχείο να αργεί πιο πολύ!

πάντως έχει πλάκα που μας δίνουν γαίδαρο κ τον κοιτάμε στα δόντια

το player έχει υπερφυσικές δυνατότητες και εξόδους κλπ για τα λεφτά του!

Δημοσ.
.......................

πάντως έχει πλάκα που μας δίνουν γαίδαρο κ τον κοιτάμε στα δόντια

το player έχει υπερφυσικές δυνατότητες και εξόδους κλπ για τα λεφτά του!

Οπως το είπες. :-D :-D :-D

Δημοσ.

Καλό είναι να το κοιτάμε στα δόντια έτσι ώστε να ξέρουν οι υποψήφιοι αγοραστές τα αρνητικά και τα θετικά του (όσο σημαντικά ή ασήμαντα θεωρούνται).

Πάντως πιστεύω ότι είναι μια καλή αγορά.

Δημοσ.

Υπότιτλοι απο το "παλιό" ΚΗ-6510/11 σε τηλεόραση 32" wide

63izp54.jpg

Υπότιτλοι απο το νέο ΚΗ-6515/16 σε τηλεόραση 29" 4:3

4mx1hso.jpg

Αν κάνετε σύγκριση τους υποτίτλους και των 2 μηχανημάτων με το μύνημα "Παύση" πάνω αριστερά θα δείτε οτι μάλλον μιλάμε για ίδιο μέγεθος.

Μικρό αλλά όχι δυσδιάκριτο (προσωπική άποψη) αναλόγως της απόστασης.

Ευχαριστούμε τον marios007 για την νέα φωτογραφία

Δημοσ.

Για τους υπότιτλους θα πω ότι είναι σχετικά μικροί αλλά βλέπονται.

Το προηγουμενο μου player ήταν GVG και αν θυμάμαι ήταν μικρότεροι.

Στα συν όλες οι έξοδοι καθώς και ότι σε σχεση πάντα με το προηγούμενο

είναι τελείως αθόρυβο.

Δοκίμασα εως και 120GB δισκο και τον είδε ανετα. Δεν μέτρησα χρόνο αλλά

ήταν ανεκτος.

Δημοσ.

Δηλαδή να καταλάβω ότι έπεσα σε προβληματικό κομμάτι; Όσοι λέτε όσα λέτε κάνατε δοκιμή διαρκείας ή απλώς βάλατε-βγάλατε;

Ναι, έβαλα το 2GB Kingston Traveller και το είδε, ναι έκανε κοντά 40 sec να διαβάζει πριν ξεκινήσει, αλλά.., μετά από 1 λεπτό playback (με ελληνικούς υπότιτλους), προσπαθεί να ξαναδιαβάσει, κολλάει και παύει να αναγνωρίζει το usb!).

Φταίνε τα long filenames; Φταίνε οι ελληνικοί υπότιτλοι; Αυτά που διαβάζει και διαβάζει και διαβάζει που τα φορτώνει; Πόσο πια προσπαθεί να κασάρει;

Το ίδιο στικάκι, τα ίδια φαινόμενα με mp3!!! Διαβάζει το fat, φορτώνει να ξεκινήσει, σε λιγότερο από 1 λεπτό προσπαθεί να ξαναδιαβάσει, κολλάει και παύει να αναγνωρίζει το usb!

Συρταράκι οπτικού δίσκου: ένα μάτσο χάλια! Για να βγάλω το δισκάκι ο μόνος τρόπος είναι να το σπρώξω στο κέντρο από κάτω, ή να του βάλω φάχτυλο στην τρύπα και να το ψαρέψω. Ούτε μια εγκοπή στη βάση, να το πιάσει κάποιος σαν τον άνθρωπο...

Μέγεθος υποτίτλων; Απλά υποφερτό

Να το πάω πίσω; Είναι μόνο σε μένα αυτά τα προβλήματα με το usb; Φταίνε τα ονόματα των αρχείων;

Έχω ένα xoro hsd415. Καμία σχέση σε ποιότητα κατασκευής, αν κι εκείνο είναι εξίσου φτηνό. Καμία σχέση και σε ταχύτητες φορτώματος, αντίδρασης στο τηλεκοντρόλ, κλπ. Να έπαιζε ελληνικούς υπότιλους, πάλι το ίδιο θα έπαιρνα.

Ειλικρινά περιμένω τις απαντήσεις σας.

(στο δικό μας lidl, δεν τα βγάλανε καν στο ράφι. Ζητάς, σε ρωτάνε χρώμα, και σου το φέρνουν στο ταμείο)

Δημοσ.

Το προηγουμενο μου player ήταν GVG και αν θυμάμαι ήταν μικρότεροι.

Εδώ να σε διορθώσω, καθότι κάτοχος του GVG και του Silvercrest (ΚΗ-6510/11)....

Δημοσ.

Ναι, έβαλα το 2GB Kingston Traveller και το είδε, ναι έκανε κοντά 40 sec να διαβάζει πριν ξεκινήσει, αλλά.., μετά από 1 λεπτό playback (με ελληνικούς υπότιτλους), προσπαθεί να ξαναδιαβάσει, κολλάει και παύει να αναγνωρίζει το usb!).

Δοκίμασες με άλλο φλασάκι? Αυτό που δοκίμασες δεν είναι και το πιο γρήγορο (για μένα είναι το 2ο πιο αργό που έχω δοκιμάσει). Το 1ο που είχα το έσπασα. :mrgreen:

Το ίδιο στικάκι, τα ίδια φαινόμενα με mp3!!! Διαβάζει το fat, φορτώνει να ξεκινήσει, σε λιγότερο από 1 λεπτό προσπαθεί να ξαναδιαβάσει, κολλάει και παύει να αναγνωρίζει το usb!

Αποσυνδέσεις, κολλήματα είχα και εγώ με το αργό φλασάκι

Συρταράκι οπτικού δίσκου: ένα μάτσο χάλια! Για να βγάλω το δισκάκι ο μόνος τρόπος είναι να το σπρώξω στο κέντρο από κάτω, ή να του βάλω φάχτυλο στην τρύπα και να το ψαρέψω. Ούτε μια εγκοπή στη βάση, να το πιάσει κάποιος σαν τον άνθρωπο...

Μέγεθος υποτίτλων; Απλά υποφερτό

Έχω ένα xoro hsd415. Καμία σχέση σε ποιότητα κατασκευής, αν κι εκείνο είναι εξίσου φτηνό. Καμία σχέση και σε ταχύτητες φορτώματος, αντίδρασης στο τηλεκοντρόλ, κλπ. Να έπαιζε ελληνικούς υπότιλους, πάλι το ίδιο θα έπαιρνα.

Σ'ολα τα μηχανήματα κάνουμε κάποιες υποχωρήσεις. (Αλλος δεν του αρέσει το χρώμα, η ποιότητα κατασκευής , ταχύτητα αναγνώρισης του DVD, οι λιγοστές συνδέσεις, το μέγεθος των υποτίτλων, το χρώμα των υποτίτλων, το font των υποτίτλων, η ποιότητα εικόνας απο συγκεκριμένη έξοδο, η ποιότητα ήχου, τα μέχρι 15 χαρακτήρες filename, κ.τ.λ.) αν θέλω να βρω ατέλειες θα βρω, δεν υπάρχει περίπτωση να μη βρω κάτι στραβό.

Μόνο αν πληρώσεις πολλά ελαχιστοποιείς ή μηδενίζεις όλα τα παραπάνω "προβλήματα".

Στα φθηνά αποκλείεται να βρεις αυτά που θέλεις, εκτός αν περιμένεις κάποιο καιρό (χρόνια).

Δεν πιστεύω να υπάρχει άλλο μηχάνημα μ'αυτές τις δυνατότητες σ'αυτή την τιμή (23.818 δρχ) μ'αυτή την εγγύηση(3 χρόνια) που να μπορείς να το επιστρέψεις σε 30 μέρες απο την αγορά του αν δεν είσαι ευχαριστημένος.

Προσπάθησα...:mrgreen: :mrgreen:

Δημοσ.

Το αγόρασα και εγώ χτες. Τα διαβάζει όλα, εκτός από το stick μου, ένα PNY Attache 512 MB. Στην οθόνη έβγαλε μύνημα NO USB.

Μήπως είναι ελαττωματικό; Αν μπορεί κάποιος ας βοηθήσει.

Αυτό που με "καίει" είναι να διαβάσει τον εξωτερικό σκληρό μου WD MyBook Essential 250 GB. Θα το φορμάρω σήμερα σε FAT32 και θα τον δοκιμάσω

Δημοσ.
Το αγόρασα και εγώ χτες. Τα διαβάζει όλα, εκτός από το stick μου, ένα PNY Attache 512 MB. Στην οθόνη έβγαλε μύνημα NO USB.

Μήπως είναι ελαττωματικό; Αν μπορεί κάποιος ας βοηθήσει.

Αυτό που με "καίει" είναι να διαβάσει τον εξωτερικό σκληρό μου WD MyBook Essential 250 GB. Θα το φορμάρω σήμερα σε FAT32 και θα τον δοκιμάσω

Δοκίμασε άλλο φλασάκι. Μου 'τυχε και μένα με το προηγούμενο KH-6510/11

Τον δίσκο (120GB) έκανε κάπου 1 λεπτό για να τον δει.

Δημοσ.

ΠΑιδια επειδη διακρινω προβληματα με διαφορα φλασακια μπορειτε να παραθεσετε ποια φλασακια απο 1 γιγα και πανω δουλευουν απροβληματιστα(πχ εγω σκοπευα να αγορασω ενα twinmos 2 γιγα αλλα τωρα το σκεφτομαι).

Δημοσ.
αλλαγή όπως είναι κ όσο προλαβαίνεις

Αλλάχτηκε πρωί-πρωί, κι όλα καλά με το καινούριο. Μόλις δοκιμάσω και με τον 12άρη verbatim store-n-go, θα επανέλθω.

Δημοσ.

Με το usb stick TWINMOS 1GB παίζει μια χαρά, φίλε Lorion13 πάτησε το πλήκτρο του τηλεχειριστηρίου DVD/CARD/USB για να δει το stick σου.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...