Innersense Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 πριν δημιουργηθεί κανένας πανικός θα σας πω τα εξής γιατί μάλον δεν διαβάζετε πολύ Insomnia: Στο Silvercrest KH 6510 (review απο τον qspock εδώ) που φοράει Zoran 886 οι υπότιτλοι είναι λευκοί χωρίς περίγραμμα. Στο F&U DVD 3705 (αναλυτικό review του οποίου υπάρχει εδώ) που φοράει Zoran 888 οι υπότιτλοι είναι διαθέσιμοι ως λευκοί χωρίς περίγραμμα ή λευκοι με γκρι διαφανές (transparent) φόντο. Λογικά λοιπόν οι επιλογές για τους υπότιτλους στο KH 6515 θα είναι αναβαθμισμένες. Για τελευταία φορά: Για τα Zoran Chipset ΔΕΝ υπάρχουν εργαλεία αναβάθμισης προς το παρών οπότε και δεν αναμένονται firmware παρα μόνο απο τις ίδιες τις εταιρίες με ότι αρνητικά επακόλουθα σημαίνει αυτό. Παρόλα αυτά εφόσον το KH 6510 παίζει ελληνικά .srt+.sub απο τη μάνα του και γίνεται region free ευκολότατα με το πάτημα μερικών κουμπιών ενώ το F&U DVD 3705 και παίζει ελληνικά .srt+.sub και είναι και region free απο τη μάνα του, οι βασικές απαιτήσεις της πλειονότητας των χρηστών καλύπτονται. Παρακαλώ όποιος το πάρει αν είναι εύκολο ας αναφέρει: α) αν συμπεριλαμβάνεται το καλώδιο HDMI στην συσκευασία (στο manual γράφει ότι ΔΕΝ περιλαμβάνεται καλώδιο HDMI στην συσκευασία αλλά Scart, υπόψιν ότι το F&U DVD 3705 στην τιμή των 69 Euro περιλαμβάνει ΚΑΙ το καλώδιο HDMI). β) η ποιότητα απεικόνησης μέσω της VGA σε τηλεόραση LCD>32" και σύγκριση με την HDMI.
TonyMontana Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 πριν δημιουργηθεί κανένας πανικός θα σας πω τα εξής γιατί μάλον δεν διαβάζετε πολύ Insomnia: Στο Silvercrest KH 6510 (review απο τον gpok εδώ) που φοράει Zoran 886 οι υπότιτλοι είναι λευκοί χωρίς περίγραμμα. Στο F&U DVD 3705 (αναλυτικό review του οποίου υπάρχει εδώ) που φοράει Zoran 888 οι υπότιτλοι είναι διαθέσιμοι ως λευκοί χωρίς περίγραμμα ή λευκοι με γκρι διαφανές (transparent) φόντο. Λογικά λοιπόν οι επιλογές για τους υπότιτλους στο KH 6515 θα είναι αναβαθμισμένες. Για τελευταία φορά: Για τα Zoran Chipset ΔΕΝ υπάρχουν εργαλεία αναβάθμισης προς το παρών οπότε και δεν αναμένονται firmware παρα μόνο απο τις ίδιες τις εταιρίες με ότι αρνητικά επακόλουθα σημαίνει αυτό. Παρόλα αυτά εφόσον το KH 6510 παίζει ελληνικά .srt+.sub απο τη μάνα του και γίνεται region free ευκολότατα με το πάτημα μερικών κουμπιών ενώ το F&U DVD 3705 και παίζει ελληνικά .srt+.sub και είναι και region free απο τη μάνα του, οι βασικές απαιτήσεις της πλειονότητας των χρηστών καλύπτονται. Παρακαλώ όποιος το πάρει αν είναι εύκολο ας αναφέρει: α) αν συμπεριλαμβάνεται το καλώδιο HDMI στην συσκευασία (στο manual γράφει ότι ΔΕΝ περιλαμβάνεται καλώδιο HDMI στην συσκευασία αλλά Scart, υπόψιν ότι το F&U DVD 3705 στην τιμή των 69 Euro περιλαμβάνει ΚΑΙ το καλώδιο HDMI). β) η ποιότητα απεικόνησης μέσω της VGA σε τηλεόραση LCD>32" και σύγκριση με την HDMI. έχεις δίκιο δεν διάβασα ΠΟΛΥ διάβασα όμως -=αρκετά=- απλά ήθελα να είμαι σίγουρος και ρίσκαρα να γίνω κουραστικός. ευχαριστώ για την απάντηση ελπίζω το νέο μοντέλο να διατηρήσει την ίδια φιλοσοφία.
billypan Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Αμα βλεπει ελληνικους srt τοτε σιγουρα θα αξιζει τα λεφτα του....
Physics_Rulez Δημοσ. 6 Μαΐου 2007 Δημοσ. 6 Μαΐου 2007 Ναι, και αν όλοι αυτοί οι κομπογιαννίτες είχαν μυαλό περισσότερο από οτι ένα μάτσο βρεγμένοι ποντικοί, θα θέταν και ένα σωστό μέγεθος για τους υπότιτλους σε όλα αυτά τα players. Τόσο δύσκολο είναι δηλαδή; Πρέπει να έχει κάνει κανείς διδακτορικό για να το καταφέρει;
Vagos_46 Δημοσ. 6 Μαΐου 2007 Δημοσ. 6 Μαΐου 2007 Στην πρώτη σελίδα του thread διάβασα οτι έχει δοκιμαστεί stick μέχρι 1gb και εξωτερικός σκληρός 120gb.Εχει δοκιμάσει κανείς μεγαλύτερης χωρητικότητας stick στο παλιό μοντέλο? Ρωτάω καθώς στο manual λέει οτι υποστηρίζει μέχρι 512!
giankyr Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 Στην πρώτη σελίδα του thread διάβασα οτι έχει δοκιμαστεί stick μέχρι 1gb και εξωτερικός σκληρός 120gb.Εχει δοκιμάσει κανείς μεγαλύτερης χωρητικότητας stick στο παλιό μοντέλο? Ρωτάω καθώς στο manual λέει οτι υποστηρίζει μέχρι 512! http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=169859 Όπως είπε κι ένας φίλος πιο πάνω, ρίξε μια ματιά στο thread του προηγούμενου μοντέλου. Έχουν δοκιμαστεί διάφορα μεγέθη και έχουν εμφανιστεί διάφορα προβλήματα. Δυστυχώς δεν προκύπτουν standards ακόμα..
Innersense Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 Το γράφω και εδώ αν και είναι γραμμένο στα άλλα Thread Δεν έχω καταλάβει για πιο player λέτε ότι δεν υποστηρίζει stick>1G πάντως το F&U 3705 αναγνωρίζει και αναπαράγει ταινίες άριστα από το KINGSTON DTI/2GB USB 2,0 DATA TRAVELER φορμαρισμένο σε FAT32. Προσοχή στο ότι το συγκεκριμένο stick δεν είναι full usb2 και ίσως έχει χαμηλότερο βολταζ και δεν ταλαιπωρεί τόσο το player. Πάντως δουλεύει απροβλημάτιστα και έτσι βλέπω το Lost κάθε Πέμπτη στην 32άρα μου...
Palm Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 Αγορασα 2 ασημενια.....και περιμενω εντυπωσεις...απο τους ψαγμενους εδω μεσα.........που θα τα δοκιμασουν. Αν ειναι καλα θα τα κρατησω και θα παρω και αλλο ενα........ Αν ειναι μαπα θα τα γυρισω πισω σφραγισμενα οπως ειναι... Εχει το μαγαζι και μαυρα και ασημι.....
powersky Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 Σε άλλο forum από ότι είδα εμφανίστηκαν reviews από το Silvercrest. Θα τα δείτε στο παρακάτω link. http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=10447&page=9 Αναμενόμενο το αποτέλεσμα... Καλορίζικη η συσκευή σε όσους την προτίμησαν. Εγώ θα την αγοράσω για ένα φίλο και αφού την τσεκάρω θα σας πω και τη γνώμη μου.
Vagos_46 Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=169859Όπως είπε κι ένας φίλος πιο πάνω, ρίξε μια ματιά στο thread του προηγούμενου μοντέλου. Έχουν δοκιμαστεί διάφορα μεγέθη και έχουν εμφανιστεί διάφορα προβλήματα. Δυστυχώς δεν προκύπτουν standards ακόμα.. Το γράφω και εδώ αν και είναι γραμμένο στα άλλα Thread Προσοχή στο ότι το συγκεκριμένο stick δεν είναι full usb2 και ίσως έχει χαμηλότερο βολταζ και δεν ταλαιπωρεί τόσο το player. Πάντως δουλεύει απροβλημάτιστα και έτσι βλέπω το Lost κάθε Πέμπτη στην 32άρα μου... Σας ευχαριστώ και τους δύο για τη διευκρίνηση. Το KINGSTON DTI/2GB USB 2,0 DATA TRAVELER έχω κι εγώ οπότε σε λίγες ώρες πάω να το χτυπήσω!!
takeda Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 well κ εγώ το πήρα, μαύρο επίσης μαζί με τρία τηλεκατευθυνόμενα αυτοκινητάκια (ναι ναι το όνειρο μου)... λοιπόν στα σβέλτα κάποια πράγματα 1. το μάνιουαλ (ελληνικό και πολύ καλογραμμένο) αναφέρει ότι μπορεί να διαβάσει USB 1 και 2.0 αλλά μέχρι 512MB. Παραταύτα το Creative Nomad Muvo2 που είναι USB Mass Storage Device 4GB το αναγνώρισε απροβλημάτιστα και έπαιξε αρχείο 400 MByte. Δοκίμασα DIVX αρχείο , NTSC (divx με framerate 29) και το παίζει σπαστά (????!?)..... 2. Παίζει ελληνικούς υπότιτλους. Λίγο μάπα το font αλλά διαβάζονται. Η δοκιμή έγινε στην 14άρα που έχω όχι στον προβολέα οπότε δεν ξέρω πως θα φαίνονται στις 96''. Το θετικό είναι ότι δεν απαιταί το αρχείο υποτίτλων να είναι ίδιο με το όνομα της ταινίας, με το που ξεκινάει να παίζει το .avi σου βγάζει μενού να διαλέξεις υπότιτλους απο τον ίδιο φάκελο. Το αρνητικό είναι πως: αν έχεις πχ Code: Yet_Another_Very_Big_Filename_For_Movie_CD1.srt Yet_Another_Very_Big_Filename_For_Movie_CD2.srt αυτό θα τα κάνει κάπως έτσι απ'όσο κατάλαβα Code: Yet_Another_V~1 Yet_Another_V~2 οπότε είναι λίγο άβολη η κατάσταση... 3. Πλοήγηση σε DVD/CD δεδομένων και USB Mass Storage Device: ΜΕΓΙΣΤΟ FILENAME SIZE: 15 chars Δηλαδή το Code: Lost 3x19 - The Brig.avi το κάνει Code: Lost 3x19 - The Το ίδιο ισχεύει και για USB δίσκο. Κρίμα κάπως, μια κ υπάρχει χώρος στην οθόνη. 4. Έχει night mode (όπως το BS) το οποίο με βολεύει απίστευτα 5. Το πορτάκι (που βιάστηκα να το κατηγορήσω) ανοιγοκλείνει πολύ smootly (γενικά αυτό με αρέσει) 6. Απο VGA δεν κατάφερα να πάρω σήμα δοκιμάζοντας στην 4:3 οθόνη του pc. Το βράδυ στον προβολέα... 7. HDMI δεν το δοκίμασα και το πρωτότυπο υπήρχε security τύπος πάνω απο τα πράγματα στο lidl, no more λεχρίτες που ανοίγουν τις συσκευασίες παίρνουν ότι βρουν κ τα ξανα κλείνουν γενικά μια χαρά
marios007 Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 Μόλις το δοκίμασα και εγώ. Δοκίμασα διαφορετικές ταινίες και το USB με 2 GB stick. Έμεινα αρκετά ευχαριστημένος. Πολύ καλό που μπορείς να διαλέξεις όποιον υπότιλο θες. Νομίζω πως αξίξει τα χρηματά του. Δεν περιλαμβάνει καλώδιο HDMI αλλά καλώδιο Scart. Να και μία φωτογραφία σε TV 29 ιντσών με αγγλικούς υπότιλους όμως Αρχείο 700ΜΒ (Video: XVID 656x272 23.98fps 1309Kbps ) απο USB stick 2 GB της OCZ
kostasbm Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 το πηρα σημερα και εκανα μια δοκιμη πριν απο λιγο με ενα dvd της ευκαιριας οι υποτιτλοι μια χαρα διαβαζονται ακαι απο τη γιαγια μου ειναι τεραστιοι μετις λιγες δοκιμες που εκανα μια χαρα ειναι γιαυτο που ηθελα και εχει και εξοδο vga (εγω αυτη χρησιμοποιω) δεν εχω τελειωσει με το manual μηπως εχει τιποτα αλλο ιδιαιτερο αυτα
powersky Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 Ο takeda στο post #41 έχει δώσει αρκετά στοιχεία για το νέο μοντέλο της silvercrest προς κάθε ενδιαφερόμενο. (Καλορίζικο...). Εγώ αυτό που είδα είναι ότι δεν υπάρχει καμία ουσιαστική διαφορά από το προηγούμενο μοντέλο το KH6510, με εξαίρεση την ύπαρξη εισόδου HDMI. To μόνο που ελπίζω (και νομίζω) είναι να βγεί όσο ανθεκτικό είναι και το KH6510.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.