powersky Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Έρχεται στα Lidl (από την άλλη Δευτέρα) ένα νέο Divx Player, το Silvercrest KH6515 HDMI, στην τιμή των ? 69,99. Όντας κάτοχος του προηγούμενου μοντέλου KH6510 που υποστηρίζει ελληνικούς υπότιτλους, θεωρώ σίγουρη την αντίστοιχη υποστήριξη και σε αυτό. Επίσης η υποστήριξη πολλών format divx και xvid, η ύπαρξη θύρας usb, η ανάγνωση αρκετών καρτών μνήμης και η έξοδος ήχους Dolby Digital 5.1 κάνει την τιμή του δελεαστική. Για περισσότερες πληροφορίες εδώ: http://www.mysilvercrest.de και εδώ: http://www.lidl.gr/gr/home.nsf/pages/c.o.20070507.p.dvdplayer Γνώμη μου... Τρέξτε να προλάβετε.
aledjo Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 ontos! ego exo to proigoumeno KH6510 alla mou spane ta neura oi ypotitloi to megethos. an to parei kaneis an bgalei mia foto pos dixnei tous ypotilous..... an ginontan na ypostirizei kai x264 tote tha itan to teleiotero!
zavlakas Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 an ginontan na ypostirizei kai x264 tote tha itan to teleiotero! Δεν υπαρχει περιπτωση...
louben Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 ΠΑιδια να κανω και εγω μια ερωτηση γιατι ειμαι ψιλοασχετος? Το οτι παιζει divx με ελληνικους υποτιτλους σημαινει οτι ταινιες που εχω σε μορφη avi και υποτιτλους βλεπω με το vob sub στον υπολογιστη θα μπορουν να αναπαραχθουν σε ικανοποιητικη ποιοτητα?Επισης οτι εχει usb υποδοχη σημαινει οτι θα μπορω ν ασυνδεω usb stick(η και τον ιδιο τον υπολογιστη) με το dvd player και να βλεπω τις ταινιες απο εκει? Γιατι αν ισχυουν ολα αυτα το πραγμα ειναι πολυ-πολυ ενδιαφερον.
aledjo Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Δεν υπαρχει περιπτωση... τι εννοεις? δεν υπαρχει περιπτωση να υποστηριζει ΑΥΤΟ το player x264 ή γενικα κανένα player?
zavlakas Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 τι εννοεις? δεν υπαρχει περιπτωση να υποστηριζει ΑΥΤΟ το player x264 ή γενικα κανένα player? Αυτη την στιγμη, δεν υπαρχει chip που να υποστηριζει H.264... ...και αν υπηρχε τετοιο chip, θα ηταν απο μονο του πολυ πιο ακριβο απο 69,99 ευρω...
powersky Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 ΠΑιδια να κανω και εγω μια ερωτηση γιατι ειμαι ψιλοασχετος?Το οτι παιζει divx με ελληνικους υποτιτλους σημαινει οτι ταινιες που εχω σε μορφη avi και υποτιτλους βλεπω με το vob sub στον υπολογιστη θα μπορουν να αναπαραχθουν σε ικανοποιητικη ποιοτητα?Επισης οτι εχει usb υποδοχη σημαινει οτι θα μπορω ν ασυνδεω usb stick(η και τον ιδιο τον υπολογιστη) με το dvd player και να βλεπω τις ταινιες απο εκει? Γιατι αν ισχυουν ολα αυτα το πραγμα ειναι πολυ-πολυ ενδιαφερον. Ότι βλέπεις στο pc θα μπορείς να το δεις στο player και απευθείας στην tv. Το ότι έχει usb θύρα σημαίνει ότι δεν σε περιορίζει στο να καις συνέχεια δισκάκια, αλλά μπορείς να φορτώσεις απευθείας από ένα usb στικάκι ή ακόμα και από έναν εξωτερικό σκληρό (φορμαρισμένο σε fat μορφή) ότι αρχείο θες. Δες και το ποστ που έχει ανοιχτεί για το άλλο μοντέλο της silvercrest το KH 6510 για να δεις γνώμες και απόψεις. http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=169859
louben Δημοσ. 1 Μαΐου 2007 Δημοσ. 1 Μαΐου 2007 Ότι βλέπεις στο pc θα μπορείς να το δεις στο player και απευθείας στην tv. Το ότι έχει usb θύρα σημαίνει ότι δεν σε περιορίζει στο να καις συνέχεια δισκάκια, αλλά μπορείς να φορτώσεις απευθείας από ένα usb στικάκι ή ακόμα και από έναν εξωτερικό σκληρό (φορμαρισμένο σε fat μορφή) ότι αρχείο θες. Δες και το ποστ που έχει ανοιχτεί για το άλλο μοντέλο της silvercrest το KH 6510 για να δεις γνώμες και απόψεις. http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=169859 Xilια ευχαριστω φαινεται καλη περιπτωση(αν και ελαφρως τσιμπιμενο κατα τη γνωμη μου)ΟΠως και να χει τη δευτερα το πρωι θα το αγορασω,ΤΗΑΝΚς
Asxetius Δημοσ. 1 Μαΐου 2007 Δημοσ. 1 Μαΐου 2007 Xilια ευχαριστω φαινεται καλη περιπτωση(αν και ελαφρως τσιμπιμενο κατα τη γνωμη μου) Τσιμπημένο? Πες μου πόσο έκαναν τα video, 10 χρόνια μετά την πρώτη κυκλοφορία τους? 23.818 δρχ είναι τσιμπημένα για ένα DVD player φορτωμένο με τόσα καλούδια? και με 2 ή 3 χρόνια εγγύηση. Δεν είναι ακριβό αυτό, απλώς τα άλλα έχουν πολύ χαμήλες τιμές, και ποιότητα :mrgreen:
takeda Δημοσ. 1 Μαΐου 2007 Δημοσ. 1 Μαΐου 2007 έχει ανοίξει θέμα και στο avclub.gr. τα ίδια λέγονται, ότι ο προκάτοχος παίζει ελληνικούς υπότιτλους και όλα καλά, μόνο ένα σημείο είναι προβληματικό, στο manual του αναφέρεται ότι υποστηρίζει απο usb και απο flash υποδοχή μόνο μέχρι 512ΜΒ ??????? μπορεί κάποιος που έχει το προηγούμενο να διευκρινίσει τι παίζει; ( ελπίζω να προλάβω κανα μαύρο )
Asxetius Δημοσ. 1 Μαΐου 2007 Δημοσ. 1 Μαΐου 2007 Στο προηγούμενο που έχω αγοράσει το KH-6511, μέχρι 1GB που δοκίμασα δούλεψε. Και εξωτερικός σκληρός 120GB(FAT32) δούλεψε.
Vagos_46 Δημοσ. 1 Μαΐου 2007 Δημοσ. 1 Μαΐου 2007 Γνωρίζει κάποιος τι εξόδους έχει? Συγκεκριμένα ενδιαφέρομαι αν έχει 5.1 αναλογική...
louben Δημοσ. 1 Μαΐου 2007 Δημοσ. 1 Μαΐου 2007 Τσιμπημένο?Πες μου πόσο έκαναν τα video, 10 χρόνια μετά την πρώτη κυκλοφορία τους? 23.818 δρχ είναι τσιμπημένα για ένα DVD player φορτωμένο με τόσα καλούδια? και με 2 ή 3 χρόνια εγγύηση. Δεν είναι ακριβό αυτό, απλώς τα άλλα έχουν πολύ χαμήλες τιμές, και ποιότητα :mrgreen: ΠΑρεξηγηθηκα. Δεν ειπα οτι δεν αξιζει τ αλεφτα του αλλιμονο. Απλα το ανεφερα στα πλαισια της γενικης κατρακυλας των τιμων σε συνδυασμο με το γεγονος οτι ειναι οχι επωνυμο-ασχετα με το αν ειναι καλο(πχ αντιστοιχα επωνυμα στον Κωτσοβολο ειδα με 90 ε) και συγκρινοντας το με τον προκατοχο του της ιδια μαρκας ο οποιος κοστιζε 10 ε φτηνοτερα(χωρις hdmi ομως) THats all. Α και κατι αλλο ασχετο. Το οτι εχει hdmi σημαινει οτι κανει upscaling τα dvds(τα avi?) se pεριπτωση που τα δεις σε τηλεοραση high definition ή οχι?
Asxetius Δημοσ. 1 Μαΐου 2007 Δημοσ. 1 Μαΐου 2007 Γνωρίζει κάποιος τι εξόδους έχει? Συγκεκριμένα ενδιαφέρομαι αν έχει 5.1 αναλογική... Το manual εδώ... http://www.mysilvercrest.de/foto/support/KH6515_16_UK.pdf
Vagos_46 Δημοσ. 1 Μαΐου 2007 Δημοσ. 1 Μαΐου 2007 Το manual εδώ... http://www.mysilvercrest.de/foto/support/KH6515_16_UK.pdf Thank you..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.