apos Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Καλησπέρα Σήμερα δοκίμασα για πρώτη φορά να συνδεθώ στο PC του σπιτιού μου από τη δουλειά μου, μέσω remote desktop. Και τα 2 συστήματα τρέχουν αγγλικά win xp sp2. Φεύγοντας από το σπίτι, σημειώνω την IP που είχα εκείνη την ώρα και άφησα το PC online. Εν τέλει, δεν κατάφερα να συνδεθώ, υποθέτω ότι θα "έπεσε" το internet στο σπίτι (έχω προβλήματα με τη σύνδεσή μου) και άλλαξε IP. Τέλος πάντων, το πρόβλημα δεν είναι αυτό. Το θέμα είναι ότι 3-4 ώρες μετά την προσπάθειά μου, έλαβα ένα mail, το οποίο σας κάνω quote: If an IP address is dynamically assigned, such as for dial-up networking, an Remote Desktop Sharing server cannot resume Remote Desktop Sharing sessions after a lost connection with the network. WATCH OJU.F TRADE LIKE CRAZY! THIS FRANKFURT STOCK IS GOING THROUGH THE ROOF! COMPANY: ORAMED PHARMA SYMBOL: OJU.F PRICE: 0.60 TARGET: 2.15 WKN : A0J3FG ISIN : US68403P1049 WE ARE PREDICTING AMAZING GAINS ON THIS ONE! BE PART OF IT! ADD IT TO YOUR PORTFOLIO! WATCH OJU.F!!! But I do not get the 3d look. Δεν έχω ιδέα τι συνέβη. Πρώτη φορά παίρνω τέτοιο spam (το οποίο btw το yahoo δεν κατέταξε στα spam) και σε συνδυασμό με το ότι πρώτη φορά προσπάθησα να συνδεθώ με RD, το λιγότερο που μπορώ να πω είναι ότι προβληματίστηκα.... Καμιά ιδέα? Ευχαριστώ προκαταβολικά
eric_in Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 gia mena i kaliteri lisi einai vnc kai sto pc pou theleis na "blepeis" bazeis ena on-ip gia na min psaxneis tin ip kathe fora.toulaxiston oses fores to exo kanei doulepse mia xara.tora gia to remote ton xp den exo idea na se boithiso.den to exo xrisimopoiisei pote.gia to spam den exo idea.
Bourdoulas Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Δεν έχω ιδέα τι μπορεί να συνέβει με το εν λόγο mail, αλλά μια από τις καλύτερες λύσεις για remote desktop είναι το vnc και το ακόμα ευκολότερο http://www.logmein.com.
21century Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Πριν δοκιμασεις αυτες τις λυσεις κανε ενα σκαναρισμα για ανοικτες πορτες στους υπλογιστες σου ωστε να μην αντιμετωπισεις προβληματακια..
random Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Για να μη "ξαναχάσεις" την Ip, φτιαχνεις ενα δωρεάν account σε ενα απο τα dyndns statdns No-IP Για πρόσθετη ασφάλεια, πρεπει να εχεις δύσκολα windows username και password, και ολες τις πόρτες κλειστές εκτός απο τα απαραίτητα (αν θελεις p2p, rdp, ftp, κλπ). μπορεις να αλλάξεις την 3389 του rdp, για να μην κάνει μπαμ οτι ειναι rdp. ψαξε: change rdp port 3389 Οταν η επικοινωνία ειναι μεταξύ υπολογιστών Windows XP-2003-Vista, το RDP ειναι το καλύτερο για τηλεχειρισμό. δεν έχει file transfer, αλλα κανένα vnc δεν συγκρίνεται σε ταχύτητα απόκρισης και ποιότητα. VNC και οι κλώνοι του, ειναι η καλύτερη λύση για συνεργασία μεταξύ διαφορετικών os: win, linux, mac, anyos.. το logmein επιστρατεύεται, όταν στη μία πλευρά (πχ. στη δουλειά σου) έχετε ενα firewall που κόβει πολλές υπηρεσίες, και δεν έχεις κανένα τρόπο να ανοίξεις πόρτες. Μήπως ειναι αυτός ο λόγος που δεν συνδέθηκες;
vagpap Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Οταν η επικοινωνία ειναι μεταξύ υπολογιστών Windows XP-2003-Vista' date=' το RDP ειναι το καλύτερο για τηλεχειρισμό.δεν έχει file transfer, αλλα κανένα vnc δεν συγκρίνεται σε ταχύτητα απόκρισης και ποιότητα.[/quote'] Το RDP πλέον έχει και τη δυνατότητα να βλέπεις τους τοπικούς δίσκους του client μηχανήματος στο remote που συνδέεσαι. Συνεπώς έχει και file transfer ;-)
vatraxopedila Δημοσ. 1 Μαΐου 2007 Δημοσ. 1 Μαΐου 2007 WATCH OJU.F TRADE LIKE CRAZY! THIS FRANKFURT STOCK IS GOING THROUGH THE ROOF! COMPANY: ORAMED PHARMA SYMBOL: OJU.F PRICE: 0.60 TARGET: 2.15 WKN : A0J3FG ISIN : US68403P1049 WE ARE PREDICTING AMAZING GAINS ON THIS ONE! BE PART OF IT! ADD IT TO YOUR PORTFOLIO! WATCH OJU.F!!! Εγω πάντως περνω ΣΥΝΕΧΕΙΑ τετοια spam με μετοχες που υποτιθεται οτι ειναι υπερτελειες.
johnpap Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Για να κάνεις σωστά το remote το καλύτερο θα είναι να αποκτήσεις ένα dyndns account κάπου. Εγώ προσωπικά χρησιμοποιώ το http://www.dyndns.com. Είναι free για personal accounts και μπορείς να έχεις μέχρι 5 hosts. Η συγκεκριμένη υπηρεσία βρίσκεται και ενσωματωμένη σε αρκετά routers παρ' όλα αυτά θα συνιστούσα να εγκαταστήσεις έναν update client που μπορείς επίσης να κατεβάσεις δωρεάν (εγώ χρησιμοποιώ τον επίσημο και δουλεύει τέλεια, αν μάλιστα τον εγκαταστήσεις ως service ξεχνάς απλά την ύπαρξή του) γιατί υπάρχουν routers που δουλεύουν και άλλα που δεν! Στο Linksys WAG354G (αυτό που έδινε η forthnet παλαιότερα δεν δουλεύει, στο WAG200 γίνεται, δεν ξέρω για άλλα routers). Υπάρχουν και άλλα services όμως. Έτσι ξεχνάς το πρόβλημα του να θυμάσαι το dynamic ip σου και έχεις πρόσβαση παντού και πάντα. Το Remote Desktop δουλεύει στην θύρα 3389. Οπότε πρέπει να την ανοίξεις στο router και να την κάνεις forward στο κατάλληλο local ip. Ένας κατατοπιστικότατος οδηγός για port forwarding βρίσκεται στο http://www.portforward.com Θυμήσου επίσης ότι από προεπιλογή το Windows Firewall μπλοκάρει το RD, και θα πρέπει να το επιτρέψεις (Πίνακας Ελέγχου > Τείχος Προστασίας των Windows > Εξαιρέσεις, ενεργοποίησε την Απομακρυσμένη επιφάνεια εργασίας) Αν επίσης χρησιμοποιείς Otenet θα πρέπει να απενεργοποιήσεις την Αυξημένη ασφάλεια από κακόβουλες επιθέσεις (περισσότερες λεπτομέρειες εδώ: http://www.otenet.gr/hd/HTML/abuse_ports.htm) Αυτά! ελπίζω να βοήθησα!
apos Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Παιδιά σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις. Σε πρώτη φάση, δεν με "πε'ιραξε" η αποτυχία σύνδεσης με RD, αλλά η "συγκυρία" του εν λόγω spam. Χθες πήρα το LINKSYS WAG200G-EU και ελπίζω με router να βγάλω μια άκρη. Θα σας... ξαναενοχλήσω κάποια στιγμή! Ευχαριστώ και πάλι
alexgreat Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Μάλλον σύμπτωση ήταν. Όπως είπες κι εσύ, το yahoo δεν το κατέταξε στα spam, προφανώς επειδή έγραφε για Remote Desktop κλπ. Τώρα, για να δουλέψει το remote desktop, αν έχεις firewall στο PC σου (που πρέπει να έχεις), θα χρειαστεί να επιτρέψεις την σύνδεση στο αντίστοιχο port. Αλλά καλό θα ήταν να δεις τι IP έχεις στο γραφείο και να επιτρέψεις την σύνδεση μόνο από εκεί.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.