kinitos Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 lipon thelo ena prog pou na doulevi aprovlimatista me ta vista ultimate 32b(an iparxi kai kani to idio gia 64bit i kapio alo akoma kalitera) evala to 9 ala kolage,evala to 11 ala pali kati perierga ekane(version ton 3,4mb) diavasa kapou gia to paragon backup 8,5 to ekana ala auto einai na ksanaperaso ta vista kai to prog kai meta na fortoso apo to backup. eno ego thelo ena opos to ghost na to valo kai na erthoun ola eki pou ta eixa.kai vevea na doulevin kateythian(giati kapou diavasa oti kapia prog apo ayta theloun na ksanaperasis kati apo ta vista an katalava kala) ayta ta liga eyxaristo.
eric_in Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 nomizo auto prepei na sou kanei >>> http://www.symantec.com/home_homeoffice/products/overview.jsp?pcid=br&pvid=nsr20
blk Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Για ρίξε μια ματιά για το Acronis True Image http://www.acronis.com/enterprise/products/ATICW/
dimitris2006 Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 acronis true image apo mena.ektos tou oti kanei teleia douleia einai katalilo kai gia gia neous xristes pc
kinitos Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 to acronis kani opos to ghost?diladi vazis diskaki stin arxi kai ta pernai ola?einai diladi boot diskaki?
kastel Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 to acronis kani opos to ghost?diladi vazis diskaki stin arxi kai ta pernai ola?einai diladi boot diskaki? Το Acronis True Image 10 υποστηρίζεται απ' τα Vista πλήρως. Φτιάχνεις πρώτα ένα boot cd με τους απαραίτητους drivers και ότι άλλο θα χρειαστεί για μπορέσει να εκκινήσει χωρίς να μπει απ' το λειτουργικό (υπόθεση 5 λεπτών max.). Και μετά δημιουργείς ένα backup image ολόκληρου του δίσκου ή του partition που έχει το λειτουργικό και όχι μόνο ή σε DVD ή σε κάποιο άλλο δίσκο. (υπόθεση 10-15 λεπτά περίπου ανάλογα και με το μέγεθος - ο χρόνος αυτός είναι για backup 18GB περίπου, σε άλλο δίσκο). 18GB* με normal compresision γίνεται περίπου 7,5GB. *Λειτουργικό, drivers (όλων των συσκευών) και προγράμματα. Με αυτόν τον τρόπο ξεχνάς το format για πάντα.
kinitos Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Το Acronis True Image 10 υποστηρίζεται απ' τα Vista πλήρως.Φτιάχνεις πρώτα ένα boot cd με τους απαραίτητους drivers και ότι άλλο θα χρειαστεί για μπορέσει να εκκινήσει χωρίς να μπει απ' το λειτουργικό (υπόθεση 5 λεπτών max.). Και μετά δημιουργείς ένα backup image ολόκληρου του δίσκου ή του partition που έχει το λειτουργικό και όχι μόνο ή σε DVD ή σε κάποιο άλλο δίσκο. (υπόθεση 10-15 λεπτά περίπου ανάλογα και με το μέγεθος - ο χρόνος αυτός είναι για backup 18GB περίπου, σε άλλο δίσκο). 18GB* με normal compresision γίνεται περίπου 7,5GB. *Λειτουργικό, drivers (όλων των συσκευών) και προγράμματα. Με αυτόν τον τρόπο ξεχνάς το format για πάντα. oraia tha to dokimaso thanks
tsakonas Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 de xrieazete oute kan boot me to acronis...apta vista to trexeis kai kanei ti douleia aftomata....to idio kai sto restore...ektos kai an thes na kaneis restore kai den anoigoun kan ta vista...tote mono thelei boot cd....
manosmod Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 ξερει κανεις πως τα παει to acronis με τους sata δισκους ? γιατι το ghost δεν τα καταφερνει απ οσο εχω δοκιμασει.εκτος αν εχω λαθος.
greeneye Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 isa isa pou to ghost ta paei teleia me tous sata !!! ego kano teleia backup se sata...norton ghost 9 kiolas oute kan to 10
kastel Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 ξερει κανεις πως τα παει to acronis με τους sata δισκους ? γιατι το ghost δεν τα καταφερνει απ οσο εχω δοκιμασει.εκτος αν εχω λαθος. Μια χαρά. Εγώ μόνο SATA έχω και τα πάει περίφημα. de xrieazete oute kan boot me to acronis...apta vista to trexeis kai kanei ti douleia aftomata....to idio kai sto restore...ektos kai an thes na kaneis restore kai den anoigoun kan ta vista...tote mono thelei boot cd.... Μάλλον δε διάβασες καλά, γιατί δεν είπα κάτι διαφορετικό. Το bootable CD ΠΡΕΠΕΙ να το κάνει, για το ενδεχόμενο που αναφέρεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.