tsabasid Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Καλησπέρα.Εχω Ubuntu Feisty 7.04 και θέλω ενα download manager κυριως για downloads απο rapidshare. Exω premium account οποτε το σπασιμο δεν με ενδιαφερει. Καμια ιδεα κανεις ή καποιος που να εχει δοκιμασμενο καποιον? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
headbanger Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 αυτή την απορία την έχω και γω φίλτατε. χρησιμοποιώ το rapidget Μέσω wine αλλά δεν με ικανοποιεί μιας και τρώει άκυρα κρεμάσματα (η εφαρμογή όχι το σύστημα προςθεού) ελπίζω κάποιος να γνωρίζει και να μας βοηθήσει σε αυτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Δοκιμάστε με το flashgot (plugin για τον firefox). Επίσης με τον d4x και ενεργοποιημένα τα direct downloads από το account του rapidshare και με ρυθμίσεις όπως follow the link, το d4x είναι ok. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 εγω μαζι με τον flash got εχω το kget.μια χαρα μου κανει την δουλεια που θελω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
k_antoni Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 freeloader... αλλά με το rapidsare δεν το χω δοκιμάσει ακόμα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
headbanger Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 to d4x δεν μπορεί να μου διαβάσει πχ 40 λινκ με την μία μα copy-paste. πρέπει να τα περνάω 1-1 και αυτό είναι κάπως άβολο. καμιά ιδέα κανείς? μήπως κάνω κάτι άλλο λάθος? EDIT προσθέτωντας html κώδικα στο txt αρχείο τα βρήκε όλα. Εάν πχ έχετε ένα αρχείο txt με 500 links, για να το διαβάσει το d4x πρέπει να κάνετε το εξής: προσθέστε στην αρχή του αρχείου πριν τα λινκ > <html> <title>links</title> <body> "ola ta link sas edw" </body </html> σώστε το και μετονομάστε το σε arxeio.html μετά στο d4x μπορείται να πάτε File->find links in file να επιλέξετε το αρχείο σας και voila! όλα τα λινκ μαζεμένα και τακτοποιημένα. εννοείται ότι το αρχείo html το επεξεργάζεστε με το gedit και αλλάζετε τα λινκ κάθε φορά μόνο, ή τα κρατάτε για αρχείο. αυτό σε όσους δεν πέρνει μαζεμένα λινκ όπως και σε μένα happy downloading Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
capthookb Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Με χρήση konqueror και kget είναι πολύ πιο εύκολο το μαζικό κατέβασμα αρχείων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
headbanger Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Με χρήση konqueror και kget είναι πολύ πιο εύκολο το μαζικό κατέβασμα αρχείων. μιλάμε πάντα για να μπορεί να δουλεύει με rapidshare premium account Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arg_ Δημοσ. 1 Μαΐου 2007 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2007 Εγώ χρησιμοποιώ το Downloader for X που υποστηρίζει και login με password που χρειάζεται στο rapidshare. Το βρίσκω αρκετά πιο πλήρες από το kget. Υπάρχει και το multiget 1.1.2 αλλά δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caveneo Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Με το Kget πως γίνεται να ρυθμίσω το download?? Για παράδειγμα θέλω να το έχω στο 40KB/s. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arg_ Δημοσ. 25 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2007 αυτό το d4x (Downloader for X) είναι μάλλον το καλύτερο για linux -στους τυφλούς ο μονόφθαλμος...- αλλά έχω τελευταία ένα πρόβλημα που μου σπάει τα νεύρα. Στο folder που του δίνω για να κατεβάσει, δημιουργεί ένα folder files, μέσα σ'αυτό ένα άλλο κατάλογο με 8ψήφιο νούμερο και μέσα εκεί σώζει τα αρχεία Όσο και να έψαξα τις ρυθμίσεις του δεν κατάφερα να βρώ γιατί το κάνει. Η ειρωνία είναι ότι παλιότερα δεν το έκανε και δεν κατάλαβα σε ποιά φάση άλλαξε. Το έχει μήπως αντιμετωπίσει κάποιος άλλος? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 26 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2007 Αν δεν στο έκανε παλια κάτι έχεις αλάξει στις ρυθμίσεις του προγραμματος μάλλον.Ενας τρόπος για να επαναφέρεις τις default ρυθμίσεις είναι να σβήσεις τα περιεχόμενα που υπάρχουν στο home και στα κρυφα αρχεια στο φάκελο του προγράμματος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jsmith6 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 Δεν ξέρω άν είναι αυτό που ψάχνεις αφού δεν έιχα ποτέ premium account στο rapidshare, αλλά άν έχεις την λίστα σου σαν list.htm μπορείς να κάνεις ένα: >wget -c -i list.htm ή μπορείς να του κάνεις force-html με: >wget -c --force-html -i list.htm Επίσης, νομίζω πως μπορείς να πεις στο wget να κάνει log-in στο radpishare και να κρατήσει το cookie έτσι ώστε να μην σε "κόβει" το site επειδή δεν έχεις κάνει log-in. Δεν νομίζω να έχουν πρόβλημα με το wget (αφού επιτρέπουν άλλους download managers) αλλά αν θέλεις μπορείς να αλάξεις το signature με: >-U "Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1; SV1; .NET CLR 1.1.4322)" -c --force-html -i list.htm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.