Προς το περιεχόμενο

applications folder alias στο desktop?

islascanarias

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπαρχει καποιος τροπος να βαλω το applications folder σαν alias/shortcut στο desktop, γιατι το command-shift-A δε πιανει παντα (εαν τρεχει αλλο προγραμμα on top) και ειναι 'διαδικασια' να πηγαινεις finder!

• Super Moderators
Δημοσ.
Υπαρχει καποιος τροπος να βαλω το applications folder σαν alias/shortcut στο desktop, γιατι το command-shift-A δε πιανει παντα (εαν τρεχει αλλο προγραμμα on top) και ειναι 'διαδικασια' να πηγαινεις finder!

Υπάρχουν δύο λύσεις:

1η: Από ένα παράθυρο του Finder πηγαίνεις στο Macintosh HD (ή όπως έχεις ονομάσει τον σκληρό σου δίσκο). Δεξί κλικ στο φάκελο Αpplications και Make Alias.

2η: Από τα Preferences του Finder, στην καρτέλλα General, επιλέγεις Νew Finder Window opens: Applications. Οπότε, κάθε φορά που θα πατάς το εικονίδιο του Finder στο Dock, θα σου ανοίγει ένα παράθυρο με το Applications folder. ;)

Δημοσ.

Εππισης μπορεις να το κανεις drag-n-drop στο δεξι μερος της μπαρας (διπλα στο καλαθι) και με δεξι κλικ στο icon, να ανοιγεις τα applications :-)

Δημοσ.

Προσωπικά πριν από το QuickSilver είχα λιώσει το command+shift+a το οποιο σε πάει στο Application folder.

Τώρα πλέον με το QuickSilver ειναι πολύ πιο εύκολο. Ένα απλό shortcut και είσαι εκεί. Το shortcut που είπα παραπάνω (οπως και εσύ) πιάνει μονό όταν ειναι ο finder σε πρώτο πλάνο

Δημοσ.

thx all. δε με βολεψε το QS τελικα και εχοντας κατοχικα συνδρομα απο 15ετη χρηση windows αποφευγω σα το δαιμονα οτιδηποτε ξεκιναει με το σταρταπ!

Δημοσ.
Μια ερώτηση για το Clone DVD 2.....

Βγήκε Mac έκδοση ???

Yeap!!!

Αλλα ειναι μονο Ιαπωνικο, αλλα με μερικες αλχημειες, παιζει και στο Αγγλικο.

Δεν πολυ-αξιζει ομως, να φανταστεις δεν θυμαμαι ποτε το ετρεξα για τελευταια φορα...

Δημοσ.

Δοκιμάστε και το HimellBar. Κλικ στο εικονίδιο του στη μπάρα και βγάζει Application folder, Utilities και ο,τι έχετε στο Desktop. Ουσιαστικά κάνει τη δουλειά του Start των Windows. Απλά τέλειο.

Δημοσ.

Φτου! Και ήμουν σίγουρος ότι το έγραψα σωστά. Η φωτογραφική μνήμη μου με εγκαταλείπει σιγά-σιγά... Μήπως ξέρετε ποιές μνήμες είναι συμβατές με το iBrain μου για να το αναβαθμίσω; :-P:-P:-D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...