nikntou Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 exagogi stoixeion apo enan pinaka tou excel,me syllogi stoixeion apo kathe dedomeno ths seiras poy exo epilexei kai meta sygkentrosi ton stoixeion poy exoyn brethei se ksexoristo pinaka gia to kathena.
kostasSTi Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Δεν έχω πολυασχοληθεί με το θέμα, αλλά απ'όσο ξέρω για στατιστική οι περισσότεροι δουλεύουν SPSS. Δεν ξέρω όμως αν κάνει τις δουλειές που θέλεις με τον τρόπο που θέλεις...
ni_psis Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 υπαρχει ενα πολυ καλο προγραμμα στατιστικης το statistika.Επισης δοκιμασε το sigmastat
theglassicon Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Loipon yparxei kai ena free......... San to SPSS........ http://gretl.sourceforge.net/ Kane mou mono mia xari..........steile ston filo pou to eftia3e ena mail me eyxaristw........to a3izei.............
bablyk Δημοσ. 1 Μαΐου 2007 Δημοσ. 1 Μαΐου 2007 exagogi stoixeion apo enan pinaka tou excel,me syllogi stoixeion apo kathe dedomeno ths seiras poy exo epilexei kai meta sygkentrosi ton stoixeion poy exoyn brethei se ksexoristo pinaka gia to kathena. Ετσι όπως τα περιγράφεις (λίγο δυσνόητα) δε φαίνεται να χρειάζεσαι στατιστικό πακέτο αλλά το excel μάλλον αρκεί. Αν δώσεις περισσότερες λεπτομέρειες για το τι θέλεις να κάνεις, θα βοηθήσεις την κατάσταση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.