metalmike Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 Βασικά μόνο το Innocence Faded δεν μου πολυαρέσει.Θα σε μαλωσω... (νταξ,γουστα ειναι αυτα) space dye-vest.. Τι κόλλημα... Χάνομαι με τα πλήκτρα του Moore. Πεστα...απιστευτο κομματι,πολυ συναισθηματικο!
tromeros dennis Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 το πηρατε; εγω το βαθμολογω με ενα 11 στα 10, απιστευτω αλμπουμ και dvd παρα πολυ καλο! δεν το περιμανα τοσο καλο για να πω την αληθεια...
nikoskon Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 Οι DT είναι μονίμως του ύψους και του βάθους Γιατί το λες αυτό; Ακόμα και το "Falling Into Infinity" που δεν είχε καμία σχέση με metal ήταν 100% Dream Theater.Γιατί πλέον δε μιλάμε για είδος αλλά για ύφος. Το thrash (αλλα metallica) ύφος δεν τους ταιριάζει και πολύ. Ιδιαίτερα στον τομέα των φωνητικών. Διαφωνώ. Το μόνο μελανό σημείο η φωνή του LaBrie που δεν είναι για να τραγουδά ψηλά.Δεν έχει εύρος' date='χωρίς να σημαίνει πως δεν είναι αισθαντική. Τα Metropolis pt2, Change of Seasons, Images and Words και το Octavarium είναι πολύ καλά άλμπουμ. Τα υπόλοιπα δεν μου έχουν αφήσει καλές εντυπώσεις. Το "A Change Os Seasons" δεν είναι album αλλά EP.
Sellers Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 11 στα 10 ε? Και εγώ να πω την μαύρη μου αλήθεια φανατικός των Theater είμαι αλλά δεν το περιμένω καλό. Άντε να βρω λεφτά να το πάρω και βλέπουμε... (ή μάλλον ακούμε).
The_Judas Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 Γιατί το λες αυτό; Ακόμα και το "Falling Into Infinity" που δεν είχε καμία σχέση με metal ήταν 100% Dream Theater.Γιατί πλέον δε μιλάμε για είδος αλλά για ύφος. Δεν ανέφερόμουν το ύφος αλλά στην ποιότητα των άλμπουμ. Το "Falling into Infinity" δεν μου έκανε εντύπωση ανεξαρτήτα απ'το οτι δεν είναι πολύ heavy. Δεν μου άρεσε και πολύ η ιδέα τους να προσεγγίσουν νέο κοινό με radio-friendly μπαλάντες. Διαφωνώ. Το μόνο μελανό σημείο η φωνή του LaBrie που δεν είναι για να τραγουδά ψηλά.Δεν έχει εύρος,χωρίς να σημαίνει πως δεν είναι αισθαντική. Το δέχομαι αλλά όταν ψιλοαντιγράφουν Μetallica σε μερικά τραγούδια τους χαλιέμαι λίγο... και η φωνή του Labrie δεν μου ακούγεται καλά με παραμόρφωση. Το "A Change Os Seasons" δεν είναι album αλλά EP. Ναι το ξέρω ότι δεν είναι κανονικό full-lenght LP, αλλά το θεωρώ προσωπικά ως ένα από τα καλύτερα τους 8-) Παρεπιμπτόντως, το καινούργιο άλμπουμ είναι αρκετά καλό... τα δείγματα στο youtube το αδικούσαν. Αλλά πάντοτε τα μεγάλα σε διάρκεια τραγούδια είναι αυτά που κάνουν την διαφορά στους DT.
tromeros dennis Δημοσ. 9 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2007 11 στα 10 ε? Και εγώ να πω την μαύρη μου αλήθεια φανατικός των Theater είμαι αλλά δεν το περιμένω καλό. Άντε να βρω λεφτά να το πάρω και βλέπουμε... (ή μάλλον ακούμε). κι εγω δεν το περιμενα τοσο καλο. οταν προτο ακουσα το 8v ειπα θεε μου τη κανουν... πανε οι Theater :-? αλλα αυτο το αλμπουμ ειναι τελιο...
metalmike Δημοσ. 11 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2007 κι εγω δεν το περιμενα τοσο καλο. οταν προτο ακουσα το 8v ειπα θεε μου τη κανουν. πανε οι Theater :-? αλλα αυτο το αλμπουμ ειναι τελιο.+1 και τελικα ισχυει το οτι οσο ακους περισσοτερο ενα αλμπουμ τοσο περισσοτερο το καταλαβαινεις (οχι απαραιτητα για να σου αρεσει μονο)!Για μενα ειναι το καλυτερο της μεταmetropolis2 εποχης
Forensick Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 +1 και τελικα ισχυει το οτι οσο ακους περισσοτερο ενα αλμπουμ τοσο περισσοτερο το καταλαβαινεις (οχι απαραιτητα για να σου αρεσει μονο)!Για μενα ειναι το καλυτερο της μεταmetropolis2 εποχης Kαλα, αυτο δεν παιζει:razz: Σοβαρα τωρα, αναλογα τα γουστα. Το αλμουπ ειναι αρκετα καλο και σαν συνολο μια ακομα αξιοπρεπης δουλεια απο τους θιατερ. Βεβαια δεν φτανει τα επιπεδα ενος "falling into infinity" ή του "metropolis", αλλα ειναι καλο. Παντως το καλυτερο της μετα-μετροπολις εποχης τους,για μενα, ειναι το six degrees.
Sellers Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 Παντως το καλυτερο της μετα-μετροπολις εποχης τους,για μενα, ειναι το six degrees. Σοβαρα τωρα, αναλογα τα γουστα +1.
tromeros dennis Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 Kαλα, αυτο δεν παιζει:razz: Σοβαρα τωρα, αναλογα τα γουστα. Το αλμουπ ειναι αρκετα καλο και σαν συνολο μια ακομα αξιοπρεπης δουλεια απο τους θιατερ. Βεβαια δεν φτανει τα επιπεδα ενος "falling into infinity" ή του "metropolis", αλλα ειναι καλο. Παντως το καλυτερο της μετα-μετροπολις εποχης τους,για μενα, ειναι το six degrees. κι ομως στους Theater ετσι μου φαινεται να ειναι. Καλα το Metropolis δεν ειναι δυνατον να το φτασουν, αλλα θα ελεγα το 8V και το ToT τα περασαν.
glad1at0re Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 Με δεδομένο ότι ο Kevin Moore είναι χαμένος πια κάπου στη Τουρκία γράφοντας αμανέδες.. το Systematic Chaos είναι πάρα πολύ καλό. 1η ΙΟΥΛΙΟΥ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!
Sellers Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 Πολύ ωραίο cd... Ρε παιδιά όμως τι κακό είναι αυτό. Έκατσε και το πήρα απο Ιταλία το cd και άλλαξαμε 4 διαφορετικά δισκάδικα (και μεγάλα ονόματα υποτίθεται) ώσπου να βρούμε τελικά ένα που να γνωρίζει ποιοι είναι οι Theater και να το έχει... Έλεος δηλαδή...
metalmike Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 Πολύ ωραίο cd... Ρε παιδιά όμως τι κακό είναι αυτό. Έκατσε και το πήρα απο Ιταλία το cd και άλλαξαμε 4 διαφορετικά δισκάδικα (και μεγάλα ονόματα υποτίθεται) ώσπου να βρούμε τελικά ένα που να γνωρίζει ποιοι είναι οι Theater και να το έχει... Έλεος δηλαδή...Ε μα κι εσυ πας και ζητας dream theater...rhapsody επρεπε να ζητησεις...χαχαχαχα
The_Judas Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 Πολύ ωραίο cd... Ρε παιδιά όμως τι κακό είναι αυτό. Έκατσε και το πήρα απο Ιταλία το cd και άλλαξαμε 4 διαφορετικά δισκάδικα (και μεγάλα ονόματα υποτίθεται) ώσπου να βρούμε τελικά ένα που να γνωρίζει ποιοι είναι οι Theater και να το έχει... Έλεος δηλαδή... Που να μην ήταν και Νο 2 στα charts (για μερικές εβδομάδες) της Ιταλίας δηλαδή :| Οι Ιταλοί δεν καταλαβαίνουν και πολλά αγγλικά... έπρεπε να το ζητήσεις στα λατινικά... «Ντρεαμ Τεατερ»
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.