tromeros dennis Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 τα ακουσατε τα δυο νεα τραγουδια; Constant Motion http://www.roadrunnerrecords.com/dreamtheater/ The Dark Eternal Night http://www.youtube.com/watch?v=_--6NmWqp6I τι λετε; εμενα δεν με ενθουσιαζουν, αλλα κανενα νεο αλμπουμ μεχρι τωρα δεν το εκανε αυτο. τα ακουω τωρα συνεχος και αρχιζουν να μου αρεσουν ομως...
Sellers Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Γιατί τα έβαλες σε σπόιλερ??? Πότε με το καλό βγαίνει το καινούργιο τους cd? Θα τα ακουσουμε και στο rockwave ?
The_Judas Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Οι DT είναι μονίμως του ύψους και του βάθους :neutral: Το thrash (αλλα metallica) ύφος δεν τους ταιριάζει και πολύ. Ιδιαίτερα στον τομέα των φωνητικών. Τα Metropolis pt2, Change of Seasons, Images and Words και το Octavarium είναι πολύ καλά άλμπουμ. Τα υπόλοιπα δεν μου έχουν αφήσει καλές εντυπώσεις.
Vagos_46 Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Σύμφωνα με το επίσημο site κυκλοφορεί στις 5 Ιουνίου. Εμένα σαν πορωμένος πάντως και το octavarium μου άρεσε!!
Typhoon Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Εμένα το constant motion μου άρεσε, το Dark Eternal Night όχι και τόσο. Βέβαια μένει να δούμε όλο το CD!
tromeros dennis Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 spoiler γιατι μερικοι μπορει να μη θελουν να δουν... βασικα ειθελα να δω πως ειναι το spoiler-tag
Sellers Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 spoiler γιατι μερικοι μπορει να μη θελουν να δουν... βασηκα ειθελα να δω πως ειναι το spoiler-tag OK, then... :-D Βασικα εγώ πως και πως το περιμένω το cd. Και το Octavarium αλλά και το απίστευτο Train of Thoughts μου αρέσαν υπερβολικά...
metalmike Δημοσ. 1 Μαΐου 2007 Δημοσ. 1 Μαΐου 2007 Μα καλα σε κανεναν δεν αρεσει το καταπληκτικο για 'μενα Awake;
Dreamchaser Δημοσ. 1 Μαΐου 2007 Δημοσ. 1 Μαΐου 2007 Μα καλα σε κανεναν δεν αρεσει το καταπληκτικο για 'μενα Awake; Το δευτερο αγαπημενο μου αλμπουμ απο dream theater, λιγο πιο κατω απο το υπερτατο metropolis pt2. edit: Ακουσα τα τραγουδια μια στα γρηγορα και δεν με ενθουσιασανε ιδιαιτερα... Βεβαια προσεφυγαν σε εφεση (τα τραγουδια ) και η περιπτωση τους θα επανεξεταστει...
Typhoon Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Μα καλα σε κανεναν δεν αρεσει το καταπληκτικο για 'μενα Awake; Για μένα δεν υπάρχει ένα που να ξεχωρίζει αλλά γενικά το χωρίζω σε 2 κατηγορίες. Στη μια είναι τα Falling into Infinity, Octavarium και 6 degrees of inner turbulence που είναι απλώς πολύ καλά και στην άλλη τα υπόλοιπα που είναι υπέρτατα!
metalmike Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Οχι,ουτε εγω ξεχωριζω το awake απο τα αλλα,αλλα συνηθιζεται να ξεχνιεται και να μην ακουγεται-γραφεται πολυ γι'αυτο ρωτησα!
Typhoon Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Κι όμως φίλε μου το Awake έχει μάλλον τα καλύτερα κομμάτια μέσα: The Mirror-Lie, Scarred, Spaced-Dye Vest... Βασικά μόνο το Innocence Faded δεν μου πολυαρέσει.
gvaggis Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 space dye-vest.. Τι κόλλημα... Χάνομαι με τα πλήκτρα του Moore.
Sellers Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 Εμένα πάλι το Awake δεν με συναρπάζει. Αν εξαιρέσω το Erotomania σχεδόν κανένα άλλο τραγούδι δεν με συγκινεί ιδιαίτερα... Για μένα πρώτο έρχεται το Metropolis και δεύτερο το Train of thought...
Typhoon Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 To Metropolis (φαντάζομαι εννοείς το Pt.2) είναι φοβερό σαν δίσκος συνολικά αλλά για μένα τα τραγούδια δεν ξεχωρίζουν τόσο πολύ. Από το Train of Thought τα Endless Sacrifice, Stream of Consciousness μου αρέσουν απίστευτα, τα αλλά είναι πολύ καλά, αλλά λείπει και πάλι αυτό το κάτι παραπάνω. Βασικά πιστεύω ότι σε ένα βαθμό οι DT έχουν σταματήσει να είναι progressive και αυτό φαίνεται, και υπάρχει και στο Dark Eternal Night. Εξηγώ: Τα περισσότερα τραγούδια τους πια έχουν την εξής δομή: 1-2 λεπτά instrumental εισαγωγή στην οποία εισάγουν όλα τα μουσικά θέματα του κομματίου με διάφορους τρόπους - μετά κουπλέ - ρεφρεν - κουπλέ - ρεφρέν - μετά solos για 2-3 λεπτά και τέλος κουπλέ -ρεφρεν και outro. Δεν είναι ότι είναι κακό αλλά θα καταντήσουν σαν τους Iron Maiden στο τέλος, να είναι τα πάντα προβλέψιμα. Δεν λέω ότι είναι όλα τους τραγούδια έτσι προς θεού, αλλά διαφένεται μια πατέντα, ειδικά στα τραγούδια μεγαλύτερης διάρκειας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.