sno0py Δημοσ. 1 Μαΐου 2007 Δημοσ. 1 Μαΐου 2007 Namou lusei twra kapoios mia aporia ... Pws ginetai to hl2 holiday edition na kanei 15 euro(k exei mesa to hl2, hl2:episode 1, deathmatch kai hl me source mixani) K to hl2:episode 1 na kanei ta idia lefta den einai karakoulo??
Dr_73 Δημοσ. 1 Μαΐου 2007 Δημοσ. 1 Μαΐου 2007 Η αλήθεια είναι ότι αν οι αμοιβές μας ήταν σαν των δυτικών θα αγοράζαμε πολλά γνήσια. Όσο όμως ένα καλός επεξεργαστής κοστίζει όσο ένα μισθός υπαλλήλου στα Goodys , χλωμό να πάψουν να χρησιμοποιούνται κόπιες στην ψωροκώσταινα ...
pappous_soulis Δημοσ. 1 Μαΐου 2007 Δημοσ. 1 Μαΐου 2007 Battlefield 2142 15 ευρώ... Και το σκέφτεσται ακόμα?!? (ε ρε κάψιμο που θα ρίξω! )
Dr_73 Δημοσ. 1 Μαΐου 2007 Δημοσ. 1 Μαΐου 2007 idies ilithies dikaiologies kathe fora... Δικαιολογίες σου φαίνονται εσένα. Το ότι έχουμε τριτοκοσμικές αμοιβές με κόστος ζωής δυτικού κόσμου είναι απλά ένα γεγονός. Ο έλληνας οδοντίατρος παίρνει 40? για ένα σφράγισμα και ο αμερικανός παίρνει 200$. Του αμερικανού επίσης δεν του παίρνει και το 40% η εφορία για να πληρώνει τους δημοσίους υπαλλήλους, μιάς και καμία χώρα στο δυτικό κόσμο δεν έχει τόσους δημοσίους υπαλλήλους όσους έχει η ελλάδα ...
alexzzz Δημοσ. 1 Μαΐου 2007 Δημοσ. 1 Μαΐου 2007 Re sis ksekoliste. Iparxoun idi arket topic gia "original vs kopies" ta opia exoune apo 200 selides to kathena. Min kanoume kai afto to thema lampogialo
S2Katana Δημοσ. 1 Μαΐου 2007 Δημοσ. 1 Μαΐου 2007 Battlefield 2142 15 ευρώ...Και το σκέφτεσται ακόμα?!? (ε ρε κάψιμο που θα ρίξω! ) Το πηρα μεσα στη βδομαδα κιολας!
pappous_soulis Δημοσ. 1 Μαΐου 2007 Δημοσ. 1 Μαΐου 2007 Re sis ksekoliste. Iparxoun idi arket topic gia "original vs kopies" ta opia exoune apo 200 selides to kathena. Min kanoume kai afto to thema lampogialo Για κανονίστε! ... ... ... ...θα φωνάξω τον JOHNX2! :twisted: Το πηρα μεσα στη βδομαδα κιολας! Ωραίος! Αν έχεις και DSL θα σε δω online μετά τις πανελλήνιες.
dr_psiloulis Δημοσ. 1 Μαΐου 2007 Δημοσ. 1 Μαΐου 2007 AN theloune na miosoun tin piratia sta Games kai sta Audio CD as miosou tis times kata poli etsi oste p.x. AN to CD tou "mavrou" exei 3euro kai to original exei esto 10 kai OXI 20 kai 25 na protimisoume to Original ......alla mipos ta pernoun apo alou kai den theloun.....ELEOS ena Audio CD 20-25euro kai ena NEW PC Games 40 - 60
Bigi444444 Δημοσ. 1 Μαΐου 2007 Δημοσ. 1 Μαΐου 2007 Θέλω να πιστεύω πως αυτά τα λέτε ενώ γνωρίζετε το κόστος και το χρόνο που απαιτεί ένα σημερινό παιχνίδι για να βγει και έχοντας δουλέψει και οι ίδιοι και γνωρίζοντας τι πάει να πει δουλεύω και επομένως θέλω αμοιβή.Αν πληρούνται όλα τα παραπάνω και συνεχίζετε να τα λέτε, μένω χωρίς επιχειρήματα.Το μόνο που μπορώ να πω είναι πως υπάρχουν πολλά διαμάντια με τιμή όσο ένα σινεμά μαζί με ποπ κορν.Αλλά πρέπει να έχει κοιτάξει και κάποιος για να τα δει... Για μένα το τέλος της πειρατίας ξεκινά στο online gaming...
S2Katana Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Ωραίος! Αν έχεις και DSL θα σε δω online μετά τις πανελλήνιες. Εχουμε, εχουμε!Θα κανονισουμε
Dr_73 Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Θέλω να πιστεύω πως αυτά τα λέτε ενώ γνωρίζετε το κόστος και το χρόνο που απαιτεί ένα σημερινό παιχνίδι για να βγει και έχοντας δουλέψει και οι ίδιοι και γνωρίζοντας τι πάει να πει δουλεύω και επομένως θέλω αμοιβή. Πρόσεξε ποιός είναι ο λόγος που κατά τη γνώμη μου διογκώνει την πειρατεία στη χώρα μας. Οι εταιρείες για τα games/dvd/cd ζητούν στην Ελλάδα τις ίδιες τιμές για τα προιόντα τους με αυτές που ζητούν σε χώρες με υγιείς οικονομίες. Συχνά και μεγαλύτερες σε σχέση με USA,UK κτλ. Όλοι οι επαγγελματίες/εργαζόμενοι όμως στην Ελλάδα εισπράτουν αμοιβές κατά πολύ μικρότερες των αντίστοιχων σε άλλες χώρες . Το κόστος λοιπόν που είναι λογικό για Ευρωπαίο/Αμερικανό είναι δυσβάσταχτο για μεγάλο αριθμό Ελλήνων ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.