porfuros Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Gia deite sas parakalw afto to proion giati to "ligoureuomai" http://e-acorn.com/view_product.php?productid=9225&idcat=7&idsubcat=243&idsubsubcat=-1&key=569ae974488bb9f8aaf8015caacdd582&secref=efdc8c6cd28cd0adc7b52e75638eb36f tha ithela gnwmes gia sxesi timis/proiontos kai fusika ean exete protaseis gia 12.1" laptop se afta ta lefta. Oxi parapanw.
@sterios Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Καλό μηχάνημα, όμορφο και κομψό το έχω δεί από κοντά. Απο άποψη χαρακτηριστικών όλα καλά για τα λεφτά του, η μόνη ένσταση το 1gb ram, είναι λίγο για vista. Σου το λέω γιατί έχω το dell xps 1210 με τον ίδιο επεξεργαστή αλλά με 2gb ram και πιστεύω θα σερνόταν αλλιώς. Οπότε τα 2gb ram είναι μονόδρομος εκτός και αν πας στα xp.
Acid-Burn Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Egw ebala ta vista se ena ferrari 4005 me 1gb ram kai phgaine arketa kala...sigoura me 2 8a einai kalutera alla gia arxh toulaxiston 8a mporeseis na doulepseis me vista kai na "upomeneis" merika kollhmata...de 8a einai kai toso tragika ta pragmata pisteuw...ektos ki an baleis xp gia arxh mexri na kaneis anaba8mish se 2gb.. Dikia sou h apofash :-P
tasosvel Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 το νοτεβοοκ ειναι πολυ πολυ ωραιο !! αλλα απο επιδοσεις δεν λεει και πολλα !! 1γβ ραμ και καρτα 128μβ shared!! εξαρταται βεβαια για τι το θες !! αν δεν τρεχεις βαρια games θα πηγαινει μια χαρα !! τα βιστα τρεχουν και με 1γβ !! το θεμα ειναι οτι δεν θα μπορεις να ανοιξεις πολλα προγραμματα μαζι !!
bujinkan Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 το νοτεβοοκ ειναι πολυ πολυ ωραιο !! αλλα απο επιδοσεις δεν λεει και πολλα !! 1γβ ραμ και καρτα 128μβ shared!! εξαρταται βεβαια για τι το θες !! αν δεν τρεχεις βαρια games θα πηγαινει μια χαρα !! τα βιστα τρεχουν και με 1γβ !! το θεμα ειναι οτι δεν θα μπορεις να ανοιξεις πολλα προγραμματα μαζι !! πρωτα απ'ολα μαλλον δεν διαβασες καλα.Ημνημη ειναι 128 dedicated και δευτερον σε 12αρια λαπτοπ 8 στα 10 εχουν shared καρτα οποτε το συγκεκριμενο ειναι οκ. Επισης 1 gb ram δεν ειναι και λιγο ps ξερεις πολλους που θελουν λαπτοπ με 12 ιντσες για να παιζουν παιχνιδια?
tasosvel Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 den eipa oti h ram einai ligh !! apla eipa oti gia ta vista einai etsi ki etsi giati den tha mporeis na anoigeis para polles efarmoges 1! ontos me 12,1 othoni den nomizo oti to thelei gia paixnidia !! sigoura apo forhtothta kai apo sxediash einai polu kaloo !!
kirimis Δημοσ. 1 Μαΐου 2007 Δημοσ. 1 Μαΐου 2007 To LG ειναι εξαιρετικο. Χτυπα το, προτου το παραγγειλω εγω και μετα σε βλεπω να το ψαχνεις Και τα Vista θα τα τρεχει ΑΕΡΑ-ΠΑΤΕΡΑ, εκτος και αν νομιζει κανεις απο εδω μεσα πως τα Vista κανουν Utilize πανω απο 1GB ram (λυσσαξατε ποια με τα 2GB). Το 1GB ειναι μια χαρα... και επαρκη πληρως για να τρεχεις τα Vista και 3-4 κλασσικες εφαρμογες ακομα (nero, word, firefox κλπ). Αν βεβαια πας να φορτωσεις παιχνιδια... τοτε ειτε θα το κανεις μεσω SWAP ειτε θα βαλεις 2GB. Εγω τα Vista τα εχω σε απλο Core Duo 1.83 με 1GB και πανε μια χαρα. Tip: Αν θες να επιταχυνεις κι αλλο τα Vista, παρε και μια καρτουλα SD 1GB και ασε την στον card reader για να την χρησιμοποιει ως Speedboost.
dali13gr Δημοσ. 1 Μαΐου 2007 Δημοσ. 1 Μαΐου 2007 Σκέψου πάντως και το Dell που έχει ο φίλος στο 2ο πόστ. Είναι κι αυτό κορυφή.
porfuros Δημοσ. 1 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 1 Μαΐου 2007 To LG ειναι εξαιρετικο. Χτυπα το, προτου το παραγγειλω εγω και μετα σε βλεπω να το ψαχνεις Και τα Vista θα τα τρεχει ΑΕΡΑ-ΠΑΤΕΡΑ, εκτος και αν νομιζει κανεις απο εδω μεσα πως τα Vista κανουν Utilize πανω απο 1GB ram (λυσσαξατε ποια με τα 2GB). Το 1GB ειναι μια χαρα... και επαρκη πληρως για να τρεχεις τα Vista και 3-4 κλασσικες εφαρμογες ακομα (nero, word, firefox κλπ). Αν βεβαια πας να φορτωσεις παιχνιδια... τοτε ειτε θα το κανεις μεσω SWAP ειτε θα βαλεις 2GB. Εγω τα Vista τα εχω σε απλο Core Duo 1.83 με 1GB και πανε μια χαρα. Tip: Αν θες να επιταχυνεις κι αλλο τα Vista, παρε και μια καρτουλα SD 1GB και ασε την στον card reader για να την χρησιμοποιει ως Speedboost. Eimai ekswteriko kai tha epistrepsw se merikes meres, opote kane mou tin xari na min ton agoraseis!!!! Ti ennoeis speedboost? Den exw akousei ksana ton oro afto. Gia eksiga mou na mathw...
21century Δημοσ. 1 Μαΐου 2007 Δημοσ. 1 Μαΐου 2007 Κοιταξε και καποιο απο τα καινουργια τοσιμπα οπως την σειρα Α200 που ειναι αρκετα οικονομικη και συμφερει φιλε μου...
kirimis Δημοσ. 1 Μαΐου 2007 Δημοσ. 1 Μαΐου 2007 Κοιταξε και καποιο απο τα καινουργια τοσιμπα οπως την σειρα Α200 που ειναι αρκετα οικονομικη και συμφερει φιλε μου... Και ποια η σχεση του Α200 με αυτα που συζηταμε? Τελειως ξεκαρφωτο... Οσον αφορα το speedboost: Εκανα ενα μικρο λαθακι. Λεγεται READYBOOST και για το τι κανει δες το παρακατω link: http://en.wikipedia.org/wiki/ReadyBoost
tasosvel Δημοσ. 1 Μαΐου 2007 Δημοσ. 1 Μαΐου 2007 mhn agxonesai den tha exei mono ena !! kai gia tous duo tha exei an to parete kai oi duo !! einai polu omorfo pantos!!
netgeo Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Υπάρχει και το HP nc2400. Είναι σαφώς υποδεέστερο σε CPU, GPU, HDD κλπ αλλά ζυγίζει 1,45κίλα με 6-cell μπαταρία και οι διαστάσεις του είναι ακόμα πιο μαζεμένες από το LG που κοιτάς. Αμα το θες για light stuff... Υπάρχει και πιό χαμηλή τιμή έδω.
kirimis Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 πολυ καλο και το NC2400, το οποιο λογικα θα πρεπει να εχει πολυ καλες επιδοσεις στην αυτονομια... αλλα η τιμη του Perfectshop μονο χαμηλη δεν ειναι. http://www.camber.gr/productrec.asp?PUC=5000 αλλα και το δοκιμασμενο http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&products_id=5349
netgeo Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Αυτό συμβαίνει γιατι κοιτάς άλλη έκδοση του ιδίου μοντέλου Το link που αρχικά παρέθεσα είναι από το play247 και αφορά τον κωδικό EY274EA το οποίο έχει τον U2500 (core duo) και DVDRW, αυτό που λες εσύ είναι το EZ126AW με τον U1400 (core solo) και DVD/CDRW. Γιαυτό προκύπτει η διαφορά στην τιμή!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.