Προς το περιεχόμενο

Αλλαγή boot sequence (από Windows σε MacOS)

morfeus13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημέρα,

Πρόσφατα πήρα ένα Apple Macbook Pro Core 2 Duo, όμως δεν πρόλαβα να το χαρώ.Έχω το εξής πρόβλημα:

Ενώ ήμουνα στα Windows κόλλησε κάποιου είδους ίο και πλέον δεν μπαίνει στα Windows ούτε σε safe mode.Δεν γνωρίζω ούτε πως μπαίνει στο Bios ούτε πως να αλλάξω το λειτουργικό ώστε να τρέξει Mac O.S.:( .Είναι μεγάλη ανάγκη να σώσω τα αρχεία (όσα μπορώ τουλάχιστον) από τα windows μέσω του λειτουργικού της Apple(αν γίνεται βέβαια). Για πείτε καμμία ιδέα...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αν έχεις περάσει τα windows μέσω του boot camp η λυσή είναι υπέρἆπλή (λογικό αφου έχουμε να κάνουμε με mac os) :

αρχικά ο υπολογιστής σου είναι κλειστός.

Μόλις πατήσεις το κουμπί του power, πάτα και κράτα πατημένο το κουμπί του alt. Κράτα το πατημένο μεχρι να σου βγάλει δύο εικονίδια δίσκων. το Ενα θα λεει απο κάτω mac os x και το αλλο windows. Εσύ δυπλό-κλικάρισε σε αυτό που λέει mac os x.

Αφου μπεί θα δείς πάνω στο desktop, τα δυό partition του υπολογιστή, ενα του mac os x (Macintosh HD) και ενα των windows.

Εσύ μπές σε αυτό των windows αν τα αρχεία σου τα είχεσ στο "Τα Εγγραφά μου" τοτε θα πάς : εκει που λέει Documents and Settings μετα θα διαλέξεις το φάκελο με το ονομά σου και μετα το φάκελο "Τα Εγγραφά μου" Αν πάλι εχεις προγράμματα και σε άλλους φακέλους τότε αφιέρωσε χρόνο για να ψάξεις αυτό το partition.

Αν έχεις κάνει άλου είδους πατέντες, για να σε βοηθήσουμε, γράψε έδω πως έβαλες win στο macbook, πώς έμπενες μέχρι σήμερα και γενικά οτι πιστεύεις οτι θα βοηθήσει.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...