sculper Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Πριν μια εβδομάδα έκανε μια φίλη μου αλλαγή σε isdn. Ήρθε ο τεχνικός έβαλε το santis σε μια πρίζα και έφυγε. Με αποτέλεσμα να λειτουργεί μόνο η πρίζα που ήταν το santis. Πήρα τηλ. στο 134 και τους είπα: Δεν θα έπρεπε ο τεχνικός να βάλει το santis στην κεντρική παροχή του ΟΤΕ? Και μου λένε απλά ότι πρέπει να το βάλει και να το λειτουργήσει. Τους λέω ρε παιδιά αυτό το κάνω και εγώ δεν χρειάζεται να έρθει ο τεχνικός. Τους λέω αν θέλω να κάνω την αλλαγή σε pstn θα ξαναπληρώσω? Και μου λένε ΝΑΙ. Είμαστε σοβαροί? Ξέρετε που θα μπορούσε να βρει το δίκιο της η φίλη μου?
xristos100 Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Καλό θα ήταν να πάει η ίδια στο τοπικό κατάστημα του ΟΤΕ να μιλήσει με κάποιον τεχνικό ή ακόμη κι αν χρειαστεί με κάποιο διευθυντή.
kifinas Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Ο ΟΤΕ δεν έχει σχέση με την εσωτερική καλωδίωση του σπιτιού. Πάρε ένα ηλεκτρολόγο, ή ακόμα καλύτερα ένα τεχνικό από εταιρία τηλεφωνικών κέντρων να φτιάξει όλες τις πρίζες όπως θες.
Γιάννης Platano Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 ή ακόμα καλύτερα ένα τεχνικό από εταιρία τηλεφωνικών κέντρων να φτιάξει όλες τις πρίζες όπως θες. Ετσι !!!!! Οι ηλεκτρολογοι σπανια ξερουν !!!! Μαλλον πρεπει να "γυρισει" ενα τηλεφωνικο καλωδιο απο το santis προς την κεντρικη πριζα του σπιτιου αν δεν υπαρχουν μεσα δυο ζευγη καλωδιων στην εγκατασταση.Εγω ετσι ειχα κανει με το netmod.
dk Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 α ρε Γιαννη τι να πουμε δες τι θα γραψω εγω σε λιγες μερες για την Teledome και θα φρικαρεις ο ΟΤΕ ειναι Παναγια μπροστα σε αυτά που τραβαω από αυτούς
Γιάννης Platano Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 α ρε Γιαννη τι να πουμε δες τι θα γραψω εγω σε λιγες μερες για την Teledome και θα φρικαρεις ο ΟΤΕ ειναι Παναγια μπροστα σε αυτά που τραβαω από αυτούς Παναγια δεν θα πει τιποτα!!!! Εχω ακουσει και για αλλους παροχους ουκ ολιγα. Αλλα και ο ΟΤΕ κανει τσαλιμακια...Φιλος που ειχε καταργησει τον ΟΤΕ και ειχε παει σε teledome και θελησε να γυρισει στον ΟΤΕ ειναι ενα μηνα χωρις καν τηλεφωνο.
Γιάννης Platano Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 Ρε παιδια το santis χρειαζετε driversγια να το δει το pc???? Αν ναι που τους βρισκουμε ???? Ευχαριστω.
Γιάννης Platano Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 Και για να συνδεθει καποιος με 128 ταχυτητα στο internet οπως με το netmod τι πρεπει να κανει ??? Ευχαριστω.
kx5 Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 Να αγοράσει ISDN modem. πχ http://www.priveshop.gr/product.php?code=110205
Γιάννης Platano Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 Ευχαριστω.Αυτο συνδεεται με το santis μονο με το τηλεφωνικο καλωδιο ????
kx5 Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 EDIT: Όχι με το απλό τηλεφωνικό καλώδιο. Θέλει καλώδιο UTP με RJ45 υποδοχές. Θα συνδεθεί στην ψηφιακή θύρα του santis. Λογικά θα το έχει η συσκευασία.
Γιάννης Platano Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 EDIT: Όχι με το απλό τηλεφωνικό καλώδιο. Θέλει καλώδιο UTP με RJ45 υποδοχές. Θα συνδεθεί στην ψηφιακή θύρα του santis. Λογικά θα το έχει η συσκευασία. Ευχαριστω πολυ φιλε μου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.