zazik Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 natasa des edo http://en.wikipedia.org/wiki/Beta_testing#Beta_testing Supacoopa san na ehsi dikio.....isos na min to thelei gia sovares doulies....... ntaksei den ksero......ine kai thema user..... Prosopika pistevo,oti edo me ta XP kai me 2 Service packs klp klp....kai akoma ehoume problems... Ta vista akoma den ine etoima gia na hrisimopiithoune evrews...... Gnomi mou ine oti prepei na orimasoune ligo san to kalo krasi Oso anafora tin sygkekrimeni kopela......as ta valei,orea ine, ine kai poli WOW opos lei kai i kampania....... Apla den tha ehi kali apodosi to pc tis........ohi apo thema pc kateafto.... alla gia tous parapano logous....
dpolal Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Natasa προχώρα άφοβα και μην ανησυχείς... Εδώ θα ακούσεις πολλές γνώμες, άλλοτε σωστές και άλλοτε υπερβολικές.
NATASA13 Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 φευγω και θα σας πω το απογευμα τι καναμε
gtsekegal Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Σε windows vista ultimate ελληνικά , θέλησα να εγκαταστησω την τελευταία έκδοση του Nero (το γνωστό πρόγραμμα για εγγραφές) όμως για να συνεχιστεί η διαδικασία μου ζήτησε να περάσει και το Directx 9. Δημιούργησα για λόγους ασφαλείας ένα σημείο επαναφοράς του υπολογιστή και κατόπιν ολοκλήρωσα την εγκατάσταση. Η απορία μου είναι η εξής μήπως τα vista μέσα είχαν το Directx 10 και εγώ περνώντας το 9 τα υποβάθμισα ; Μήπως θα μου δημιουργηθεί κάποιο πρόβλημα ; Ευχαριστώ για τις απάντήσεις σας.
poscaman Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 +1 απο μενα μην βαλεις ακομα βιστα.εκτος αν εχεις ορεξη να ασχοληθεις,γιατι ολο και κατι θα εχει conflict,η κατι τελος παντων! beta tester ειναι το ατομο που δοκιμαζει κατι καινουριο (πριν βγει στην αγορα) βρισκει λαθη,προβληματα κλπ και βοηθαει την εταιρεια να διορθωσει το προγραμμα της (η το προιον της) επιστρεφοντας στη συζητηση αν θελεις να δωσεις και ενα σκασμο λεφτα μετα στο after-sale service δικαιωμα σου οσο για το μηχανημα ειναι καλο (για μενα) για τα λεφτα του,κι ας μου τη σπαει η ALTEC κι ο Ευαγγελατος....
eric_in Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 καλο είναι το μηχανάκι.μην τρελαθούμε κιόλας.μια χαρά θα τα παίξει τα vista.τώρα για το aero δεν ξέρω με αυτή την γραφικών.αλλα ποιος νοιάζεται.αν και δεν νομίζω να έχει πρόβλημα.εδώ έχουμε βάλει vista σε amd 3500+ με 1 giga ram και πηγαίνει σφαίρα.
_BASSstarlet_ Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Μήπως (λέω μήπως) θα ήταν πιο φρόνιμο αντί να ρωτάμε αν και πως και γιατί να βάλουμε τα Vista,να κάνουμε το πιο απλό; Να προσθέσουμε και δεύτερο δίσκο και να έχουμε και τα δυό λειτουργικά μαζί;
Acid-Burn Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Μήπως (λέω μήπως) θα ήταν πιο φρόνιμο αντί να ρωτάμε αν και πως και γιατί να βάλουμε τα Vista,να κάνουμε το πιο απλό; Να προσθέσουμε και δεύτερο δίσκο και να έχουμε και τα δυό λειτουργικά μαζί; To pio aplo(kai pio fthno) einai na baloume kai ta 2 leitourgika mazi xwris deutero sklhro...se allo partition...alla den pisteuw h kopela na 8elei na exei 2 leitourgika kai genika na asxoleitai toso polu me tetoia pragmata...
SupaCoopa Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Υπαρχει παντα και η περιπτωση να βαλει Linux... Τι λετε ρε παιδια, διαβαζετε καθολου τα ποστ απο πανω? Εδω δεν ξερει καν Αγγλικα η κοπελιτσα. Τι διπλα λειτουργικα και ιστοριες για αγριους?
tolis_01 Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 όμως για να συνεχιστεί η διαδικασία μου ζήτησε να περάσει και το Directx 9. Δημιούργησα για λόγους ασφαλείας ένα σημείο επαναφοράς του υπολογιστή και κατόπιν ολοκλήρωσα την εγκατάσταση. Η απορία μου είναι η εξής μήπως τα vista μέσα είχαν το Directx 10 και εγώ περνώντας το 9 τα υποβάθμισα ; Μπα οχι. Απλα το nero ειναι ξεροκεφαλο. Ετσι κι αλλιως υποβαθμιση στο dx νομιζω δεν γινεται. Εγω παντως τα vista τα τρεχω στο μηχανακι μου (Sempron 3.000, 1GB RAM, nvidia 7600GS) και δεν εχω παραπονο. Αν παιζεις βεβαια games ειναι άλλη υποθεση.
theglassicon Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Vista Rules !!! Για το σύστημα σου εννοείται πως θα βάλεις Vista. Βάζεις 1γιγα ακόμα RAM και είσαι έτοιμη Οσον αφορά τους drivers μην αγχώνεσαι. Το δικό μου το σύστημα περιέχει συσκευές πριν βγουν τα Vista και δεν έχω κανένα πρόβλημα Mia xara einai ta Svista........ Me 8gb RAM sykoneis kai GUI.........
poscaman Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Νατάσσα δες κι αυτο εδω το θεμα σχετικα με το σερβις που ανεφερα πρινhttp://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=190375
NATASA13 Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 ΤΕΛΙΚΑ δεν πηραμε τον υπολογιστη ακομα Πηγαμε στα καρφουρ που εδινε δωρο και το πολυμηχανημα ειχε τελειωσει η προσφορα Πηγαμε σε ενα γνωστο μαγαζι αλλα το ειχε κλειστο σημερα για προσωπικους λογους Διαβασαμε εδω στο φορουμ τα σχετικα με τα vista και τρελαθηκαμε τελειως και ετσι ο πατερας μου κανονισε με εναν τεχνικο και θα πανε μαζι Πεμπτη απογευμα να τον παρουν
fragment_ Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 To pio aplo(kai pio fthno) einai na baloume kai ta 2 leitourgika mazi xwris deutero sklhro...se allo partition...alla den pisteuw h kopela na 8elei na exei 2 leitourgika kai genika na asxoleitai toso polu me tetoia pragmata... Oxi egw protinw se diaforetika partition: Na vali ta xp Na vali vista na vali linux ti lete more psixakides pate kala;;;;;;;;;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.