NATASA13 Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 επειδη σημερα ο πατερας μου μου παιρνει καινουργιο υπολογιστη θα ηθελα να σας ρωτησω: Τα Windows xp pro που ειχαμε μεχρι τωρα [πειρατικα] με τα vista home που θα εχω θα εχουν διαφορες? {ακουω πολλα παραπονα για τα vista] Kαι κατι ακομα Το πακετο που λεμε να παρουμε της αλτεκ http://www.altectelecoms.gr/viewer.asp?rec=222 αξιζει τα λεφτα τπυ η να κοιταξουμε κατι αλλο?
chpetros Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 To set που αναφέρεις είναι καλή ευκαιρία και αξίζει πιστεύω τα λεφτά του. Τώρα εάν ξέρεις από Windows xp pro θα δουλέψεις άνετα και με τα vista. Η διαφορά τους είναι κυρίως εμφανισιακή (αν και όχι με τεράστιες διαφορές) και περισσότερο απαιτητική από πόρους στα vista O δρόμος πάει προς τα vista γιατί την ηλεκτρονική ζωή μας κακά τα ψέμματα τη ρυθμίζει η αγορά και κυρίως ο bil gates. Προσαρμόσου κι εσύ σε αυτή την πραγματικότητα
21century Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Για μενα καλυτερα να σταθμισεις τις αναγκες σου, επισης οταν παρετε το υπολογιστη ζητηστε εγγυηση για καθε υποσυστημα του και κυριως ελεγξε το τροφοδοτικο το οποιο συχνα δεν αναφερεται στα χαρακτηριστικα της συνθεσης και αποκρυπτεται...
adi32 Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 τα vista ειναι αρκετα βαρια (και ειδικα για το μηχανημα αυτο) και εχουν αχρηστα (για μενα) πραγματα το μηχανημα της αλτεκ ειναι καλη προσφορα αν εξαιρεσεις το οτι λειπει το τηλεκοντρολ απο την καρτα τιβι οπως και οι drivers και το προγραμμα της ηχεια και ποντικι ειναι αθλια επισης αν το παρεις απο το καρφουρ σου δινουν ενα πολημηχανημα hp δωρο και μπορεις να ζητησεις οθονη φιλιπς 19αρα 4:3 αντι για wide
kosmasgr Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Vista Rules !!! Για το σύστημα σου εννοείται πως θα βάλεις Vista. Βάζεις 1γιγα ακόμα RAM και είσαι έτοιμη Οσον αφορά τους drivers μην αγχώνεσαι. Το δικό μου το σύστημα περιέχει συσκευές πριν βγουν τα Vista και δεν έχω κανένα πρόβλημα
zazik Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 οχι ακομα vista......και ειδικα με τετοιο υπολογιστη.... ασε να περάσει λιγος καιρος , να βγουνε τα πρωτα προβλήματα.... να τα δοκιμασουνε αρκετοι....και μετα θα τα βαλει ολος ο κοσμος...
SupaCoopa Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 οχι ακομα vista......και ειδικα με τετοιο υπολογιστη.... Συγνωμη φιλε μου, αλλα τι υπολογιστη προτεινεις δηλαδη να παρει καποιος για να τρεχει Vista? Κανεναν Blue Gene? Μην τρελαθουμε κιολας... Το μηχανακι ειναι πολυ καλο για τα λεφτα του και θα τρεχει μια χαρα τα Vista.
NATASA13 Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 οχι ακομα vista......και ειδικα με τετοιο υπολογιστη....ασε να περάσει λιγος καιρος , να βγουνε τα πρωτα προβλήματα.... να τα δοκιμασουνε αρκετοι....και μετα θα τα βαλει ολος ο κοσμος... ΜΕ μπερδεψατε λιγο Στον υπολογιστη αυτο δεν θα ειναι περασμενα τα vista? Μπορω να ζητησω να μου βαλει τα xp?
pagratios Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Καλά τα vista αλλά θέλει 1 GB ram ακόμα για να είναι οκ!!Τα είχα και σε αναμονή η μισή μνήμη ήταν γεμάτη!!! Πάντως καλύτερα xp και μετά το sp1 βάλε vista (αν έχει βγει γράψτε λάθος απλά δεν το ήξερα!)
adi32 Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 εχουν vista πανω αλλα ψιλοσερνεται παρτο ριχτου φορματ και βαλε xp sp2
Eusebius Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Για όποιον/όποια έχει όρεξη για διάβασμα, από την Wikipedia: Windows Vista Features new to Windows Vista Technical features new to Windows Vista Security and safety features new to Windows Vista Management features new to Windows Vista Features removed in Windows Vista
zazik Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Το μηχανακι ειναι πολυ καλο για τα λεφτα του και θα τρεχει μια χαρα τα Vista. ego pali diafono.........to mihanaki ine poli kalo kai to diafimizei kai o Evagelatos Ego milao kathara gia ta Vista tora opios thelei na ginei beta tester.... be my guest:-D kai kali ipomoni
SupaCoopa Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Αυτο με τον Ευαγγελατο ειναι ενα μειονεκτημα, συμφωνω Ομως σοβαρα πιστευεις οτι μια κοπελιτσα σαν την Natasa13 που θα αγορασει ετοιμο στημενο μηχανακι, με "γλυκουλι" desktop και θα το χρησιμοποιει για Office, internet, κανενα DVDακι και γραψιμο CD, αντε και κανενα παιχνιδακι... θα ειναι beta tester?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.