dimi_p Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 λοιπον, υπάρχουν 3 λύσεις για case υπολογιστή στις οποίες εχω καταλήξει και θα ηθελα τη γνωμη σας: 1. thermaltake matrix vx 2. coolermaster mystique rc-632 3. coolermaster mystique rc-631 τα κουτια θα είναι σε μαυρο χρώμα. ειναι ολα απο αλουμινιο.θα μπει φυσικα τροφοδοτικο ξεχωριστο. θα ηθελα να εχουν παραθυρο αλλα μονο τα 2 εχουν. λογικα ειναι και τα 3 πολυ καλες υλοποιήσεις αλλα εχω κολήσει. εχει κανεις καποιο απο τα 3, να με διαφωτήσει ; βασικα θα πρεπει να εξετασω χαρακτηριστικα οπως: ευκολια χρησης (πορτες,πορτακια), επιπεδα θορυβου, επιπεδα θερμοκρασιας κατα τη χρηση. η αλήθεια ειναι πως αν το 2o είχε διαφανο πλαϊνο θα το επαιρνα αμεσα, αλλα ενω μου αρεσει ειναι το μονο που δεν εχει. αληθεια ξερει κανεις αν μπορω να βρω (παραγγελια ισως) αλλο πλαινο που να εχει παραθυρο ; περιμενω τις γνωμες σας
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 IMO pane me thermaltake...alla koitakse to mipos den sou einai arketo to mid kai xreiasteis sto mellon full.
nik2008ofs Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Στην κατηγορία τιμής που κινήσε υπάρχουν πολλά καλά κουτιά, αντί για το matrix κοίτα αυτό, ενώ αν δε σε ενοχλεί το απαράδεκτο κατ'εμέ look πολύ αξιόλογα είναι αυτό και αυτό. Επίσης, το καταπληκτικό Coolermaster Staker δέχεται έξτρα αυτό το side panel, αλλά έτσι φτάσαμε στα 200 ευρώ για κουτί...
dimi_p Δημοσ. 1 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 1 Μαΐου 2007 Στην κατηγορία τιμής που κινήσε υπάρχουν πολλά καλά κουτιά, αντί για το matrix κοίτα αυτό, ενώ αν δε σε ενοχλεί το απαράδεκτο κατ'εμέ look πολύ αξιόλογα είναι αυτό και αυτό. Επίσης, το καταπληκτικό Coolermaster Staker δέχεται έξτρα αυτό το side panel, αλλά έτσι φτάσαμε στα 200 ευρώ για κουτί... το staker καλο φαινεται αλλα ειναι ακριβο.θα ριξω μια ματια στο armor παντως ευχαριστω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.