Προς το περιεχόμενο

Μετατρέψτε το Wiimote σε....

gherudos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν έχετε κάποιο bluetooth adaptor στον υπολογιστή σας,η ακόμα και αν δεν έχετε μπορείτε να αγοράσετε(έχω βρεί φτηνά με 10 ευρώ όποιος θέλει pm me).

Με το πρόγραμμα glovepie μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το wiimote σας ως τηλεκοντρόλ για το media player,winamp ή οποιοδήποτε άλλο player,να το κάνετε mouse ή ακόμα και ΔΟΝΗΤΗ!!!!looooool

Μπορείτε να παίξετε το Resident Evil 4 του PC με το wiimote+nunchuck η να απολαύσετε τα FPS games του PC παίζοντας με το wiimote+nunchuck.

Κατεβάστε το πρόγραμμα από εδώ:

http://carl.kenner.googlepages.com/GlovePIE029.zip

Μέσα έχει έτοιμα scripts για να το χρησιμοποιήσετε με NES/N64/MEDIA PLAYER/WINAMP και πάααααααααρα πολλά άλλα που βαριέμαι να τα γράψω :)

Προσοχή δεν είναι όλα τα bluetooth adaptors συμβατά,το συγκεκριμένο που βρήκα κοστίζει μονάχα 10 ευρώ!!!!

Αν κάνω μαζική παραγγελία ίσως μας κάνει καλύτερη τιμή,γι αυτό μαζευτείτε εδώ όλοι οι ενδιαφερόμενοι και αφήστε μήνυμα.

Δημοσ.

δεν έχω vista για να το δοκιμάσω,δεν χρειάζεται το Bluesoleil παρά μόνο το πρόγραμμα που υπάρχει με την αγορά του bluetooth!!!!

Ήδη ένας μου έστειλε pm,αν μαζευτούμε καμιά 10αριά άτομα θα κάνω την παραγγελία :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...