Προς το περιεχόμενο

Creative Geforce2 GTS/PRO/ULTRA

timour

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

sorry αν σε απασχόλησα φίλε μου και κατασπατάλησα τον πολύτιμο χρόνο σου αλλά έχω ένα πρόβλημα με μια Creative Geforce2 και μόνο ένας κάτοχος creative μπορεί να με βοηθήσει.

Δημοσ.

Τωρα εισαι σωστος.Κατευθειαν στο ζουμι...Λοιπον εγω εχω την απλη GTS 32MB.Tο κουτι στην πισω μερια που εχει τα specs δεν πρεπει να εχει διαφορες οποτε αν θελεις στο σκαναρω ευχαριστως...

Δημοσ.

φίλε αν μπορείς να το κάνεις αυτό με σώζεις.Δεν εξήγησα καλά τί θέλω, δεν χρειάζομαι τα specs της κάρτας αλλά τα min Computer requirements (τα οποία σίγουρα είναι τα ίδια και για τις 3 κάρτες) τα specs της κάρτας είναι διαφορετικά (λογικά).<BR>ʼ και κάτι άλλο το φαξ που έστειλα βγαίνει πολύ μαύρο (και δεν φαίνεται) και μου ζήτησε να τα στείλω με jpeg μέσω email τελικά. Οπότε αν μπορείς να σκανάρεις (δεν έχω scanner) και την σελίδα που γράφει warranty cover description του manual θα είσαι θεός.<BR>Το email μου είναι [email protected] σε ευχαριστώ προκαταβολικά. <P>Και κάτι άλλο επειδή όπως προείπα νιώθω μ.....ς που έδωσα λεφτά γι'αυτή την κάρτα μπορείς να μου πεις τους λόγους για τους οποίους την αγόρασες? Γιατί αυτή ας πούμε και οχι μια Asus που έχει και TV-out?<p>[ 07-09-2001: Message edited by: timour ]

Δημοσ.

Hθικό δίδαγμα: Τα bulk προιόντα της creative δεν υποστηρίζονται ΟΥΤΕ έχουν εγγύηση. Αν το πάρεις δηλαδή και δεν δουλέψει απο την πρώτη μέρα τί κάνεις?

Δημοσ.

Κοιτα στο mail σου.Σου εστειλα κατι σκαναρισματα.Οσο για το γιατι πηρα την Creative πολυ απλα γιατι ηταν η πρωτη GeForce 2 που ηρθε στην Ελλαδα.Μεχρι τοτε περιμενα πως και πως την Voodoo5 (ως φανατικος 3dfxας) αλλα η συνεχης καθυστερηση με αναγκασε να ξεπεσω σε προιον της NVidia...

Δημοσ.

Φίλε τα έλαβα και σε ευχαριστώ πολύ, βέβαια το warranty γράφει κάτω κάτω GTS οπότε θα πρέπει να σκανάρω το δικό μου , το ίδιο και το κουτί αλλά αυτό θα το "μαγειρέψω". Σε ευχαριστώ και πάλι. Και γω 3DFX fan είμαι (ήμουν). Τώρα που έχω στείλει την ultra ιρλανδία "δουλεύω" με μία i740 (απαράδεκτη) και 2xVooDoo2 12MB και έχω βρει την υγειά μου (στο unreal τουλάχιστον). Thanks<BR>Και ελπίζω να κατάλαβες το σκεπτικό μου που δεν έγραψα όλη την ιστορία απο την αρχή, τελικά μόνο εσύ και γω πρέπει να έχουμε (retail) creatives εδώ!<p>[ 07-09-2001: Message edited by: timour ]

Δημοσ.

oρίστε ρε φίλε να το πω το πρόβλημα -αλλά δεν είναι τεχνικό.<BR>Πριν 4 μήνες αγόρασα από αγγλία (από παζάρι) μια Creative GeForce2 Pro 64mb η οποία δούλεψε για 3 μήνες και μετά σταμάτησε. Την έστειλα πίσω για αντικατάσταση στην Creative και τώρα η Creative ισχυρίζεται οτι δεν κάνει support την κάρτα γιατί υποψιάζεται οτι είναι bulk (λες και τις bulk δεν της φτιάχνει η ίδια) και θα πρέπει να πληρώσω για την αντικατάσταση και αν δεν θέλω αντικατάσταση να πληρώσω τα έξοδα μεταφοράς για να μου στείλουν την παλιά πίσω. Εγώ έχω ήδη σκάσει λεφτά για να την στείλω και τώρα να πληρώσω πάλι λεφτά για να την λάβω πίσω δεν λέει καθόλου. Οπότε μου προτείνανε για να αποδείξω οτι δεν είναι bulk η κάρτα να τους κάνω με FAX την πρώτη σελίδα του manual με τα specs (οι bulk δεν έχουν manual) και επίσης τα specs που είχε και το κουτί. Εγώ το κουτί της κάρτας δεν το κουβάλησα από την αγγλία -δεν είχε νόημα- το manual το έχω αλλά μου λείπει το κουτί. Οπότε αυτό που ζητάω είναι αν έχει κανείς το packaging της creative να σκανάρει την πλευρά με τα specs/min requirements απο το κουτί και να μου τα στείλει.<BR>Εσύ φίλε μου δεν μπορείς να βοηθήσεις γιατί έχεις hercules. Ο λόγος που δεν έγραψα όλα αυτά στο πρώτο post είναι γιατί δεν νομίζω να έχει κάποιος αυτή(ες) τη κάρτα. Βλέπεις ο μοναδικός Μ*****ς που την αγόρασε είμαι εγώ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...