mesc4l Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Λοιπόν απο τότε που κατέβασα το συγκεκριμένο free rpg το pc κανει νερά. Κανει επανεκίνηση μόνο του και κατά τη διάρκεια που παίζω ή κατα τη διάρκεια που φορτώνει το game,αλλά τωρα και σε άσχετες φάσεις. Άπεγκατάστησα το παιχνίδι και το ξανακατέβασα αλλά τπτ. Λοιπόν το avast antivirus που έχω δεν βρίσκει τπτ σοβαρό. Κατεβασα και το trial του Panda και κάτι ανακάλυψε με το όνομα "RESTART.EXE" και χάρηκα γιατί λέω τελείωσαμε.Το συγκεκριμένο ήταν ένα αρχειάκι με ενα εικονίδιο με κινεζικα γράμματα.Ημουν σίγουρος ότι ηταν υπεύθυνο για τα εκνευριστικά restart.Αφου το διέγραψα με το panda πάλι τα ίδια. Μπορεί να κόλλησα κάτι απο το game; Να δοκιμάσω κανα online scanning;Και όταν το κάνω αυτό υπάρχει δυνατότητα να μετακινήσω κιόλας ότι μολυσμένο υπάρχει;Το ρωτάω αυτό γιατί το παραπάνω αρχείο το ανακαλυψα πρώτα με το spydoctor με online scanning(νομίζω)αλλά για να το διαγράψω έπρεπε να αγοράσω το πρόγραμμα. Δωστε μια βοήθεια για κάτι καλό... Δεν είμαι για format τωρα.... Ισως το θέμα δεν είναι για εδώ αλλά το προβλημα μου άρχισε όταν κατέβασα το game και μετά...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.