Προς το περιεχόμενο

Τερματισμοσ Τωρα

mesc4l

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οταν κλείνω το υπολογιστή μου ή πταν παω να κλείσω κάποιο προγραμμα μου εμφανίζει το εξής "Το πρόγραμμα δεν αποκρίνεται" και γω επιλέγω τερματισμός τώρα.

1)Τι συμβαίνει και δεν αποκρίνεται;

2)Υπάρχει πρόβλημα που το τερματίζω κατ'αυτόν τον τρόπο;

Δημοσ.
1)Τι συμβαίνει και δεν αποκρίνεται;

2)Υπάρχει πρόβλημα που το τερματίζω κατ'αυτόν τον τρόπο;

1)Δεν αποκρινεται σημαινει οτι δεν προλαβαινει να τερματιστει σωστα κατα τη διαδικασια του κλεισιματος.

2)Οχι.

Σημειωσε σε ενα χαρτι το ονομα του προγραμματος που δεν τερματιζεται σωστα.Αν ειναι καποιο που εχεις εγκαταστησει προσφατα, και δεν σε ενδιαφερει, καν'το απεγκατασταση.

Εχε υποψην οτι τετοιου ειδους "σημαδια" (συμπληρωματικα με καποια αλλα...) αποτελουν εικονα ενος pc που εχει φουλαρει απο προγραμματα-καθε ειδους- και μαλλον χρειαζεται ενα φρεσκαρισμα (format-like) :D

Δημοσ.

Eυχαριστω tsomoloko....θα το ψαξω...

Οτι εχω γεμισει προγραμματα ειναι γεγονος..Θα κανω μια ανασυγκροτηση λεω πρωτα...λες να κανει τπτ;;

Δημοσ.
Θα κανω μια ανασυγκροτηση λεω πρωτα...λες να κανει τπτ;;

Κατα μεγαλο ποσοστο δεν θα καταφερεις τπτ με το defrag. Το προβλημα θα λυθει με την απεγκατασταση του προγραμματος το οποιο "κολαει" στο κλεισιμο του pc. Γι'αυτο ειπα οτι σημειωσε το ονομα απο το προγραμμα για να μπορεις να το εντοπισεις και να το κανεις uninstall.

Το defrag καντο αφου "καθαρισεις" το pc απο μη αναγκαια προγραμματα.

Αρα, πρωτα βρες και βγαλε το προβληματικο προγραμμα...

Μετα, κανε uninstall σε οτι δεν σε ενδιαφερει και μετα χρησιμοποιησε αφοβα το http://www.ccleaner.com/ για το καλυτερο δυνατο καθαρισμα της registry.

Μετα απο ολα αυτα, κανε defrag.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...