prezakis Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Καλησπέρα παιδιά, Έχω ένα πρόβλημα με το laptop μου(Vaio VGN B3) ,έχω χάσει ένα πλήκτρο. Συνεπώς αποφάσισα να αγοράσω είτε σκέτο το κουμπί είτε ολόκληρο το πληκτρολόγιο. Έψαξα στο net αλλά το μόνο που βλέπει να μοιάζει είναι της σειράς Vaio VGN S series.Απ'ό,τι κατάλαβα τα B Series είναι 14.1' inches ενώ τα S Series είναι 13.3 inches. Όπως καταλαβαίνεται υπάρχει μία διαφορά στο συνολικό μέγεθος του λάπτοπ. Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι αν αυτή η διαφορά πάει κατά αντιστοιχία και στο πληκτρολόγιο. Ξέρει κανείς να με βοηθήσει πάνω σ'αυτό? Ευχαριστώ εκ των προτέρων, Αντώνης.
insomniaK Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Άνοιξε το μηχάνημα και βγάλε το πληκτρολόγιο, όλα τα εξαρτήματα των φορητών έχουν πάνω τους μοντέλο ή κάτι παρόμοιο, αφου το βρεις google it και θα δεις τι παίζει.
prezakis Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Βάσει του κωδικού που γράφει δηλαδή θα μπορέσω να βρω στο google με ποιά άλλων μοντέλων πληκτρολόγια είναι συμβατό? Thanks insomniaK,θα το κοιτάξω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.