Vatos_locos Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 παιδιά έχω αυτό τo ψυγείο και ψάχνω να βρω 2 ανεμιστήρες να του βάλω αλλα δεν ξέρω τι να του βάλω βρήκα αυτούς τους 2 στο e-shop έχουν καλά χαρακτηριστικά 44.8 CFM και φαίνονται να είναι αθόρυβοι 18db τι λέτε αξίζουν θα αποδίδουν καλά πάνω στο ψυγείο η να κοιτάξω κάποιος με μεγαλύτερο CFM αλλα θέλω ο θόρυβος να είναι όσο πιο λίγος γίνετε δηλαδή δεν θέλω να περάσω τα 20 db και αυτά πολλά είναι καμια πρόταση να τους πάρω η όχι αν όχι έχετε να προτείνεται τίποτα καλύτερο ? ευχαριστώ οι ανεμιστήρες είναι αυτοί εδώ
AGNUSDeI Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Yia sou file Vatos...!!! Ti les gia aftous edo...? http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.650108 Skopevo na tous paro kai ego... exoun kai 6 xronia eggyisi ~ ps. Signomi omos ta db einai 24... alla ego tha tous paro pantos...
Vatos_locos Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 χαίρεται να σου πω τι λέω γι αυτούς επειδή τους πήρε ένα παλικαράκι γνωστό μου βιδώνουν από την πίσω μεριά οποτε θα είναι αδύνατο να μπούν σε ψυγείο κατά τα αλλα από εγγύηση δεν με ενδιαφέρει πολύ γιατί μόλις θα τους πάρω θα κοπούν τα καλώδια τους και θα γίνουν πιο κοντά για να μην πετάνε σαν τζίβες πάνω στο ψυγείο αλλα σαν ανεμιστήρες είναι πολλοί καλοί μαλακό πλαστικό έχουν αντικραδασμικά είναι ήσυχοι και μεγάλο CFM αξίζει να τους πάρεις αν μπορείς να τους βιδώσεις εκεί που θα τους βάλεις αν πχ προορίζονται για κουτί τότε ναι είναι μια χαρά
AGNUSDeI Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Nai fenonte ontos kaloi... tin eggyisi tin anefera gia to poso piotiki einai ~
Vatos_locos Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 ναι κατάλαβα αλλα για ότι και να υπάρχει η εγγύηση αφού μόλις έρθουν στα χερια μου θα χαθεί οποτε γιατί να το ψάξω αν βίδωναν κανονικά θα τους έπαιρνα και εγώ αλλα μάλλον πάω για αυτούς του akasa διάβασα ότι είναι αρκετά καλοί και τώρα δεν λέει να δώσω 25 ευρώ για Silent X
AGNUSDeI Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Gia kita kai aftous ~ http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.650103
Vatos_locos Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 24 db είναι λίγο αρκετουτσικα δεν θέλω να πάω πάνω από τα 20 db γιατί θέλω πραγματικά να μην ακούγεται τίποτα εδώ φαντάσου τώρα είμαι με2 13αρίδες στο κουτί στα 18db και thermaltake sonictower στο cpu και με ενοχλεί ο θόρυβος Ps οι δίσκοι (4) φοράνε ψυχτρες ζαλμάν με heatpipes και τις πήρα μονο για τα αντικραδασμικά που έχουν πάνω τους
AGNUSDeI Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Den thelo na se pieso na paris tipota... Esi kseris tis anages sou kai ti xriazese... kalitera apo olous... Alla oi sigekrimeni anemistires exou rithmizomenes strofes kai pezoun metaksi 11 kai 25 db... Alla esi kseris ~
Vatos_locos Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Χμ ναι είναι και αυτό ναι έχεις δίκιο αλλα θα δείξει υπάρχει περίπτωση έτσι και μου μείνουν φράγκα να πάρω 2 σαν αυτούς εδώ τους ψήνω πολύ άσχημα αλλα πολλά τα λεφτά 45 ευρώ για 2 ανεμιστήρες :-?
AGNUSDeI Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Pragmatika fenonte antiposiakon epidoseon kai xaraktiristikon... An ekseresis tin timi ~
Vatos_locos Δημοσ. 1 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 1 Μαΐου 2007 τελικά αποφάσισα να πάρω τους συνέχ δεν πειράζει θα περιμένω αρκετά αλλα αν αξίζουν όσο λένε χαλάλι τα 88 ευρώ για 4 ανεμιστήρες {πανικός με πιάνει μονο που τo γράφω}
AGNUSDeI Δημοσ. 1 Μαΐου 2007 Δημοσ. 1 Μαΐου 2007 Katarxas yia sou... kai xerome pou se vlepo... Den mou les... pos ginete kai to lampaki sou dixni on-line sinexia...? Ego file Vatos pantos den ta edina tosa Euro gia anemistiria me TIPOTA... Me tosa xrimata mporis na agorasis ena ftino Water-cooling... Alla neos eisai... dikeouse na kanis kai si tin trela sou pou lene ~
Vatos_locos Δημοσ. 1 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 1 Μαΐου 2007 τo λαμπάκι είναι συνεχεια on γιατί ο firefox και τo pc είναι συνεχεια ανοιχτό {λόγο ftp/http/mail servers} μαζί σε ένα από τα πολλά tabs είναι και η insomnia τώρα ναι αν και για μένα τα 88 ευρώ είναι παρα πολλά λεφτά που θα τα έχω σε κανένα μηνα και βάλε γιατί δεν τα έχω να ρέουν και δεν με ενοχλεί καθόλου να περιμένω αλλα τo έχω ψήσει πολύ άσχημα να τους πάρω και γενικά προτιμώ κάτι που τα έχω χτίσει με τα χεράκια μου παρα τα έτοιμα τουλάχιστον έτσι έχεις μια ιδέα τι έχεις στα χερια σου και όχι μονο στα pc αλλα παντού τo προτιμώ συνεπώς για αρχή θα ξεκινήσω με τους 2 και μετά θα έρθουν άλλοι 2 για να μπούν σε σπρώξε/τραβα διάταξη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.