Προς το περιεχόμενο

Fans For Black Ice Pro 2

Vatos_locos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδιά έχω αυτό τo ψυγείο και ψάχνω να βρω 2 ανεμιστήρες να του βάλω αλλα δεν ξέρω τι να του βάλω :D βρήκα αυτούς τους 2 στο e-shop έχουν καλά χαρακτηριστικά 44.8 CFM και φαίνονται να είναι αθόρυβοι 18db

τι λέτε αξίζουν θα αποδίδουν καλά πάνω στο ψυγείο η να κοιτάξω κάποιος με μεγαλύτερο CFM αλλα θέλω ο θόρυβος να είναι όσο πιο λίγος γίνετε δηλαδή δεν θέλω να περάσω τα 20 db και αυτά πολλά είναι καμια πρόταση να τους πάρω η όχι αν όχι έχετε να προτείνεται τίποτα καλύτερο ? ευχαριστώ :D

οι ανεμιστήρες είναι αυτοί εδώ

Δημοσ.

χαίρεται :D να σου πω τι λέω γι αυτούς επειδή τους πήρε ένα παλικαράκι γνωστό μου βιδώνουν από την πίσω μεριά οποτε θα είναι αδύνατο να μπούν σε ψυγείο κατά τα αλλα από εγγύηση δεν με ενδιαφέρει πολύ γιατί μόλις θα τους πάρω θα κοπούν τα καλώδια τους και θα γίνουν πιο κοντά για να μην πετάνε σαν τζίβες πάνω στο ψυγείο αλλα σαν ανεμιστήρες είναι πολλοί καλοί μαλακό πλαστικό έχουν αντικραδασμικά είναι ήσυχοι και μεγάλο CFM αξίζει να τους πάρεις αν μπορείς να τους βιδώσεις εκεί που θα τους βάλεις αν πχ προορίζονται για κουτί τότε ναι είναι μια χαρά :D

Δημοσ.

ναι κατάλαβα :D αλλα για ότι και να υπάρχει η εγγύηση αφού μόλις έρθουν στα χερια μου θα χαθεί οποτε γιατί να το ψάξω :D αν βίδωναν κανονικά θα τους έπαιρνα και εγώ αλλα μάλλον πάω για αυτούς του akasa διάβασα ότι είναι αρκετά καλοί

και τώρα δεν λέει να δώσω 25 ευρώ για Silent X ;)

Δημοσ.

24 db είναι λίγο αρκετουτσικα δεν θέλω να πάω πάνω από τα 20 db γιατί θέλω πραγματικά να μην ακούγεται τίποτα εδώ φαντάσου τώρα είμαι με2 13αρίδες στο κουτί στα 18db και thermaltake sonictower στο cpu και με ενοχλεί ο θόρυβος

Ps οι δίσκοι (4) φοράνε ψυχτρες ζαλμάν με heatpipes και τις πήρα μονο για τα αντικραδασμικά που έχουν πάνω τους

Δημοσ.

Den thelo na se pieso na paris tipota...

Esi kseris tis anages sou kai ti xriazese... kalitera apo olous...

Alla oi sigekrimeni anemistires exou rithmizomenes strofes kai pezoun metaksi 11 kai 25 db...

Alla esi kseris ~ :)

Δημοσ.

Χμ ναι είναι και αυτό ναι έχεις δίκιο :D αλλα θα δείξει υπάρχει περίπτωση έτσι και μου μείνουν φράγκα να πάρω 2 σαν αυτούς εδώ

τους ψήνω πολύ άσχημα αλλα πολλά τα λεφτά 45 ευρώ για 2 ανεμιστήρες :-?

Δημοσ.

τελικά αποφάσισα να πάρω τους συνέχ δεν πειράζει θα περιμένω αρκετά αλλα αν αξίζουν όσο λένε χαλάλι τα 88 ευρώ για 4 ανεμιστήρες {πανικός με πιάνει μονο που τo γράφω} :mrgreen:

Δημοσ.

Katarxas yia sou... kai xerome pou se vlepo... :-D

Den mou les... pos ginete kai to lampaki sou dixni on-line sinexia...?

Ego file Vatos pantos den ta edina tosa Euro gia anemistiria me TIPOTA...

Me tosa xrimata mporis na agorasis ena ftino Water-cooling...

Alla neos eisai... dikeouse na kanis kai si tin trela sou pou lene ~:mrgreen:

Δημοσ.

τo λαμπάκι είναι συνεχεια on γιατί ο firefox και τo pc είναι συνεχεια ανοιχτό {λόγο ftp/http/mail servers} μαζί σε ένα από τα πολλά tabs είναι και η insomnia :D

τώρα ναι αν και για μένα τα 88 ευρώ είναι παρα πολλά λεφτά που θα τα έχω σε κανένα μηνα και βάλε γιατί δεν τα έχω να ρέουν και δεν με ενοχλεί καθόλου να περιμένω :D αλλα τo έχω ψήσει πολύ άσχημα να τους πάρω και γενικά προτιμώ κάτι που τα έχω χτίσει με τα χεράκια μου παρα τα έτοιμα τουλάχιστον έτσι έχεις μια ιδέα τι έχεις στα χερια σου και όχι μονο στα pc αλλα παντού τo προτιμώ :D συνεπώς για αρχή θα ξεκινήσω με τους 2 και μετά θα έρθουν άλλοι 2 για να μπούν σε σπρώξε/τραβα διάταξη :mrgreen:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...