Προς το περιεχόμενο

Lg L245wpm-bn

topdim

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μία ερωτησούλα:

Την 24-άρα την θέλω γιατί τις ταινίες τις βλέπω στο pc! Ωραία... με την υπόλοιπη χρήση, δεν θα κουράζει; Άντε να σερφάρεις ή να διαβάζεις κείμενα, δεν θα "στραβολαιμιάζεις"; Γιατί σιγά μην κάθομαι να την περιστρέφω κάθε φόρα!

Αντί αυτής, δεν αξίζει η παρακάτω και να πάρω μία απλή 19-άρα;:

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=7&category=69976518&product=970409

Πολύ ωραία μου φαίνονται τα χαρακτηριστικά της.

• Απαντ. 156
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Οχι ρε φίλε! Μήν κάνεις καμμιά τρέλα και πάρεις AOC...ασε..και έχω κακή εμπειρία με κάτι 19αρες CRT ΑΟC....δεν ξέρω και που κατασκευάζονται!

Δημοσ.

Διαβάζω στα specifications της οθόνης ότι η ανώτερη θερμοκρασία περιβάλλοντος είναι οι 35 βαθμοί. Κοιτάζω το θερμόμετρο και είναι στους 35. Να κλείσω την οθόνη ή να βάλλω air-contition; Λέτε να σκάσει στα μούτρα μου;

Δημοσ.
Διαβάζω στα specifications της οθόνης ότι η ανώτερη θερμοκρασία περιβάλλοντος είναι οι 35 βαθμοί. Κοιτάζω το θερμόμετρο και είναι στους 35. Να κλείσω την οθόνη ή να βάλλω air-contition; Λέτε να σκάσει στα μούτρα μου;

Καταρχήν με 35 βαθμούς θα έπρεπε να νοιάζεσαι πρώτα για τον εαυτό σου και μετά για την οθόνη! Άνοιξε τον κλιματισμό για να είσαι εσύ καλά και κατά δεύτερο λόγο θα ξεκουράσεις και την οθόνη...

Δημοσ.

(ελληναρας mode on)σωωωωωωπα μωρε που θα παθει τιποτα....τα παντα κατασκευαζονται με προβλεψη ελαφρων αποκλισεων κατα τη λειτουργια...αν θυμαμαι καλα λεγεται "κατασκευαστικες ανοχες"....πχ ενα τροφοδοτικο δεν φτιαχνεται να λειτουργει μονο στα 220V αλλα θα λειτουργει και στα 210 και στα 230....οποτε αφου εισαι μεσα στα ορια μην μου αγχωνεσαι για τπτ:-P

Δημοσ.

Το ανέκδοτο με τις κότες και το καλαμπόκι το ξέρετε; Που έλεγε ο δικός σου, "εγώ το ξέρω ότι δεν είμαι καλαμπόκι, αλλά οι κότες το... ξέρουν";;;

Δημοσ.

Τελικά οι φόβοι μου επιβεβαιώθηκαν!!! Παρόλο που από χθές τελικά έβαλα το κλιματιστικό. Το πρωί άναψε κανονικά, ώσπου πριν λίγη ώρα προσπάθησα να αλλάξω κάποια ρύθμιση αλλά δεν έβγαινε το μενού. Οϋτε καν μπορούσα να την κλείσω. Εβγαλα το καλώδιο της τροφοδοσίας μήπως κάτι απλώς είχε κολήσει... αλλά από τότε δεν ξαναδούλεψε αυτή η οθόνη. Την άφησα να κρυώσει μήπως... αλλά τίποτα.

Τώρα μπαίνω στη διαδικασία για το service και στην αγωνία, όποτε μου φέρουν άλλη, ελπίζω σύντομα, να μην έχει καμένα pixel. Θα σας ενημερώσω.

Η ιστορία επαναλαμβάνεται. Το ίδιο είχε γίνει με την LCD μου πριν 3 χρόνια. Μου φέραν άλλη μετά από 1.5 μήνα με ένα pixel καμένο. Ελπίζω να μην συμβεί ακριβώς το ίδιο και τώρα.

Ξέρει κανείς που απευθύνομαι για το service;

Δημοσ.

Τελικά με πήραν τηλέφωνο (την ίδια μέρα!) και μου είπαν ότι δεν υπήρχε μοντέλο για αντικατάσταση. Ετσι ή έπρεπε να περιμένω ή να μου την επισκευάσουν. Συμφώνησα το δεύτερο καθώς δεν ήθελα να ρισκάρω μακρυά, ίσως αναμονή, και να μου έρθει καμιά άλλη με καμένα pixel. Θα έρθουν αύριο να την πάρουν και μου είπαν θα μου την φέρουν πίσω την Παρασκευή.

Αν όλα πάνε καλά, το service θα με αφήσει πολύ ικανοποιημένο.

Τι να κάνουμε; Shit happens!

Δημοσ.

Τελικά ήρθαν και την πήραν. Από το χαρτί που μου έδωσαν κατά την παραλαβή, δεν ήταν υπάλληλοι της LG αλλά μιας "Μονοπρόσωπης ΕΠΕ, Ηλεκτρικά είδη-επισκευές" με την οποία, απ'ότι φαίνεται, συνεργάζεται η LG. Επομένως τις επισκευές δεν τις κάνει η ίδια η LG. Να δούμε τι επισκευή θα κάνουν.

Δημοσ.
Τελικά ήρθαν και την πήραν. Από το χαρτί που μου έδωσαν κατά την παραλαβή, δεν ήταν υπάλληλοι της LG αλλά μιας "Μονοπρόσωπης ΕΠΕ, Ηλεκτρικά είδη-επισκευές" με την οποία, απ'ότι φαίνεται, συνεργάζεται η LG. Επομένως τις επισκευές δεν τις κάνει η ίδια η LG. Να δούμε τι επισκευή θα κάνουν.

θα την κανουν να "αναβει" σπανιοτερα...λιγο ατυχο σε βρισκω...την πιο ταβλιαρα οθονη πηγες και διαλεξες :-D:-D:-D

Δημοσ.

Μου την έφεραν σήμερα. Ολα δείχνουν καλά. Πάντως η εξυπηρέτηση του customer support της LG είναι εξαιρετικό. Θα το θυμάμαι αυτό όταν στο μέλλον θα θέλω να αγοράσω κάθε είδους ηλεκτρονικό προϊόν.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...