Προς το περιεχόμενο

Lg L245wpm-bn

topdim

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Paidia apo xtes eimai kai ego katoxos ths sygekrimenhs othonhs. Ena exo na po... einai super. Thn phra apo to plaisio, pou ksigithikan poly kala, me afisan na thn anoikso kai na thn testaro gia kamena pixels, eytixos htan me 0 pixels (thn testara me ena programa ths Eizo).

• Απαντ. 156
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Την πήρα και την έστησα!

Είναι τέλεια!!! Αλλά έχει 2 μικρά κουκιδάκια σαν καμμένα, αλλά όχι ακριβώς! Πρασινίζουν λίγο! Σα σκόνη στο μόνιτορ. Έχει ξαναειπωθεί κάτι παρόμοιο. Είναι στην ίδια σειρά κατακόρυφα. Το ένα πάνω και το άλλο χαμηλά στην "Έναρξη". Αυτά σβήνουν;

Ποιο είναι το τηλ. του service της εταιρείας;

Δημοσ.

Ρε παιδιά άσχετο, αλλά η οθόνη σας είναι τόσο ζεστή;

Και μπροστά το panel και πίσω η οθόνη ζεματάει!!!

Τι πάει στραβά;

Δημοσ.

File lapapa tous to eixa ksekatharisei apo thn arxh, oti tha thn paro mono an thn anoiksoun kai thn testaro, tous eipa kiolas oti eimai taxtikos pelaths kai symfonisan. Alla den thn parageila online, pou einai kai pio fthnh alla thn pira apo ekei, 649 diladi.

Δημοσ.

Μα σου λέω ψήνεσαι!!!

Με 1 ώρα λειτουργίας;

Δε μου έχει ξανασυμβεί σε LCD!

Μόνο στην 19άρα CRT μου έτσι...

Δημοσ.
Μα σου λέω ψήνεσαι!!!

Με 1 ώρα λειτουργίας;

Δε μου έχει ξανασυμβεί σε LCD!

Μόνο στην 19άρα CRT μου έτσι...

για σκεψου ομως την μεγαλυτερη καταναλωση που λογικα θαχει σε σχεση με την αλλη lcd που τη συγκρινεις...μπας και ειναι απο το τροφοδοτικο της?

Δημοσ.

Έχει μεγαλύτερη κατανάλωση!

Η 22άρα ViewSonic είχε περίπου 38W κι αυτή 80W!!!

Αλλά για 2'' τόση διαφορά;

Τι εννοείς από το τροφοδοτικό της;

Παιδια να τη στείλω πίσω;

Δημοσ.
Έχει μεγαλύτερη κατανάλωση!

Η 22άρα ViewSonic είχε περίπου 38W κι αυτή 80W!!!

Αλλά για 2'' τόση διαφορά;

Τι εννοείς από το τροφοδοτικό της;

Παιδια να τη στείλω πίσω;

οριστε βρε,το βρηκαμε!!!!εννοω πως την θερμοτητα την εκλυει το τροφοδοτικο της as expected...δεν νομιζω να ειναι οι ιντσες το θεμα οσο η 2πλασια καταναλωση(αρα και πολυ μεγαλυτερες απωλειες ενεργειας σε θερμοτητα) και πιθανος διαφορετικος σχεδιασμος που επιτρεπει στη θερμοτητα να φτασει στο ευαισθητο χερι σου..:-P:-P:-P.

ολα ΟΚ μου φαινονται εμενα...για σκεψου 80watt καταναλωση εχει και μια τυπικη 17αρα καθοδικη και ζεματαει...εξαλλου το ζεματισμα μπορει ναναι και απο "ζορισμα" της οθονης...η δικη μου πχ,αν την αφησεις στο desktop για κανα 3ωρο αναμμενη,κρυα θαναι...αν παιξεις μιση ωρα με εντονα και γρηγορα γραφικα αρχιζει και ανεβαζει θερμοκρασια αμεσως...

κοιτα να χαρεις την οθονουλα σου και μην αγχωνεσαι με ασημαντα πραγματα

Δημοσ.

Paidia na rotiso mou kanei kati spasimata se tainies action (oso exo dei, mexri tora), oxi xanei frames, apla les kai kovete sthn mesh h eikona, ligo pio kato apo thn mesh ths othonhs (kapou to eixe pari to mati mou ayto to fenomeno, alla den thimame pou). To kanei kai se esas?

Δημοσ.

Τι pc configuration έχεις και με τι καλώδιο την συνδέεις?

Εγώ δεν έχω κανένα τέτοιο πρόβλημα, θυμάμαι όμως σε μια άλλη LG TFT είχα αυτό το πρόβληματάκι και σταμάτησε να το κάνει μετά από αλλαγή κλαρτας γραφικών.

Δημοσ.

Σίγουρα φταιει η κάρτα γραφικών. Έχω δοκιμάσει δύο κάρτες με αυτή την οθόνη και μόνο με τη μία μου έκανε κι έμένα αυτά τα σπασίματα που λετε. Όσο για τη θερμότητα... συνηθίστε το, δεν είναι τίποτα το ανησυχητικο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...