djspiros Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Άλλος ένας χαρούμενος πελάτης! Καλορίζικη φιλαράκι.
frealaf Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Λοιπόν παιδιά την παρέλαβα και εγώ. Καλορίζικη!!! Btw, το Σεπτέμβρη που αναβαθμίζω (επιτέλους, μετά από ...4 χρόνια), είναι top στη λίστα μου! I'm sold already, που λένε ;-) PS> Ooooops!!! Μόλις είδα ότι το ΠΛΑΙΣΙΟ τής άλλαξε τιμή: 618 τελική!!
dimitk Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Ναι μόνο που δεν είναι διαθέσιμη. Αναρωτιέμαι που την είχε βρει την προηγούμενη τιμή. djspiros η επιλογή 1:1 είναι disabled σε μένα και χρησιμοποιώ το HDMI. Εσύ την είδες επιλέξιμη;
rufous Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Τη Δευτέρα (πιθανότατα) μου είπαν τηλεφωνικά στο Πλαίσιο ότι παραλαμβάνουν 10 κομμάτια!!! Μου είπαν βέβαια επίσης, ότι η LG (μόνο!) δεν είναι ότι πιο τυπικό στην εξυπηρέτηση-προμήθεια των καταστημάτων. Όπως και να'χει, εγώ έκλεισα το ένα με παραγγελία, ώστε όποτε έρθει να μου το στείλουν... Οπότε σπεύσατε! Υ.Γ. 1. Πωλείται χωριστά "zero pixel" εγγύηση για τη συγκεκριμένη οθόνη; 2. Έχω μια Radeon 9600 Pro. Δε νομίζω να έχω πρόβλημα! Το HDMI "κουμπώνει" στην οθόνη και το DVI της άλλης πλευράς στην κάρτα γραφικών, έτσι....
dimitk Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 2. Έχω μια Radeon 9600 Pro. Δε νομίζω να έχω πρόβλημα! Το HDMI "κουμπώνει" στην οθόνη και το DVI της άλλης πλευράς στην κάρτα γραφικών, έτσι.... Για το "κούμπωμα" έτσι όπως λές. Αν η κάρτα σου υποστηρίζει 1920*1200 true color είσαι οκ. Τυχεράκια! Θα γλυτώσεις 40 ευρώ.
rufous Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Για το "κούμπωμα" έτσι όπως λές. Αν η κάρτα σου υποστηρίζει 1920*1200 true color είσαι οκ. Τυχεράκια! Θα γλυτώσεις 40 ευρώ. Δεν τα γλίτωσα όταν τα 'σκασα πριν λίγα χρόνια για την κάρτα!
www_simos Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Καλησπέρα σε όλους. Ακόμα ένας ευχαριστημένος αγοραστής μιας και πρέπει να πήραμε, για τον συνεργάτη μου στο γραφείο, κάποιο από τα τελευταία κομμάτια του Πλαισίου. Η οθόνη είναι καταπληκτική, χωρίς καμένο pixel, με απίστευτες γωνίες θέασης και πολύ ξεκούραστη απεικόνιση. Για όσους έχουν άγχος αν θα την υποστηρίξουν οι παλαιές κάρτες γραφικών τους σας ενημερώνω ότι δουλεύει θαυμάσια σε p3@800Mhz με XP και SP2 με μία geforce 2 ti με 64ΜΒ (71.89 driver version) στα 1920*1200@60hz !!! Το panel στα 1920*1200 είναι ότι πρέπει για όσους χρειάζονται μεγάλη επιφάνεια εργασίας για δουλειές γραφείου (όπως π.χ. σχέδιο) και συγκριτικά με της δικιάς μου CRT Sony GDM-FW900 24" είναι λίγο μεγαλύτερο σε διαστάσεις (οι crt πάντα έκλεβαν) αλλά έχω περισσότερη επιφάνεια εργασίας δουλεύωντας σε ανάλυση 2048*1280@85hz. Το μόνο που θα προβληματίσει τους gamers είναι αν το μηχάνημά τους θα μπορέσει να υποστηρίξει τα παιχνίδια σε αυτές τις αναλύσεις ή αν θα συμβιβαστούν με το γνωστό πρόβλημα των lcd monitor το να δείχνουν σημαντικά υποδεέστερη εικόνα σε οτιδήποτε πλην της native resolution (κάτι που με κάνει να μην τις προτιμώ και να παραμένω πιστός στο 45 κιλών 24άρι crt της Sony) Νομίζω ότι το monitor της LG είναι απίθανο και έχει φοβερό value for money και πιστεύω πως όποιος το αποκτήσει δεν θα απογοητευτεί !!! Σίμος
djspiros Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 Ναι μόνο που δεν είναι διαθέσιμη. Αναρωτιέμαι που την είχε βρει την προηγούμενη τιμή. djspiros η επιλογή 1:1 είναι disabled σε μένα και χρησιμοποιώ το HDMI. Εσύ την είδες επιλέξιμη; Ναι. Είναι επιλέξιμη και σου βγάζει δυο κάθετες μαυρες λωρίδες δεξιά κι αριστερά. Καλά ρε παιδιά, πώς έπεσε έτσι η τιμή?
felikas Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 620 δεν έχει? Τι πως έπεσε ρε συ? Δεν θα το έλεγες και κοψοχρονιά... Κ γω το σκέφτομαι, αλλά με τα ίδια λεφτά πάω κ παίρνω έναν βιντεοπροβολέα κ καθαρίζω μια για πάντα!!!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 felikas mou fainetai oti den exeis dei times Eizo h Samsung stis 24 intses
felikas Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 Συγκριτικά, σίγουρα είναι φθηνή! Αντικειμενικά, όμως, 620 ευρώ είναι πολλά για οθόνη! Η' καλύτερα, πολλά για οποιαδήποτε συσκευή Η/Υ...
rufous Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 Συγκριτικά, σίγουρα είναι φθηνή!Αντικειμενικά, όμως, 620 ευρώ είναι πολλά για οθόνη! Η' καλύτερα, πολλά για οποιαδήποτε συσκευή Η/Υ... 620 ευρώ σίγουρα είναι πολλά για οθόνη! Δεν είναι όμως πολλά για τα μάτια σου...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 Συγκριτικά, σίγουρα είναι φθηνή!Αντικειμενικά, όμως, 620 ευρώ είναι πολλά για οθόνη! Η' καλύτερα, πολλά για οποιαδήποτε συσκευή Η/Υ... ROFL...to 2002 eixa skasei 1000 euro gia 19ara TFT kai twra pairnw 24ara kai mou perisseuoun kiolas...ti leme twra
ababapanos Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 ine kali lisi i agora twra tis sigekrimenis othonis? exei anakinothei kapio neotero montelo alis eterias se paraplisia timi? px tis samsung? an nai pistevw axizei i anamoni
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.