Προς το περιεχόμενο

Lg L245wpm-bn

topdim

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ

ΑΣ ΠΩ ΚΙ ΕΓΩ ΛΙΓΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙ'ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΗΡΑ ΧΤΕΣ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ.

ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ ΣΕ ΓΕΝΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ. Η ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΕΓΜΕΝΗ ΚΑΙ Η ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΥ ΣΤΙΒΑΡΗ ΚΑΙ ΕΡΓΟΝΟΜΙΚΗ, ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΤΗ ΡΥΘΜΙΣΟΥΜΕ ΚΑΘ'ΥΨΟΣ Η' ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΜΕ ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΔΑΧΤΥΛΟ.

ΤΟ HD READY PANEL ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΜΕΤΑΞΥ GLARE KAI ΚΑΝΟΝΙΚΟΥ ΑΠΟΔΙΔΟΝΤΑΣ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΜΙΚΡΟΤΕΡΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ. ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΙΑ ΑΠΟΔΟΣΗ ΕΙΚΟΝΑΣ 1:1 ΜΕ ΔΥΟ ΚΑΘΕΤΕΣ ΜΑΥΡΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ OSD. ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ GHOSTING, ΕΙΔΩΛΩΝ Η' ΑΠΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΥ ΔΕΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΑ.

TO ΜΟΝΤΕΛΟ L245WPM-BN ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΕΤ ΑΠΟΣΠΩΜΕΝΩΝ ΗΧΕΙΩΝ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ L245WP-BN.

ΑΠΟ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΛΕΙΠΕΙ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΜΑΣ D-SUB ΑΛΛΑ ΑΝΑΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ DVI-TO-HDMI ΚΑΛΩΔΙΟ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΕΙ.

ΜΕ ΔΥΣΑΡΕΣΤΗΣΑΝ ΛΙΓΟ ΤΑ ΚΟΥΜΠΙΑ ΤΗΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ PANEL ΚΑΝΩΝΤΑΣ ΤΟ ΧΕΙΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΛΙΓΟ ΔΥΣΚΟΛΟ, ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΣΥΝΗΘΙΖΕΤΑΙ.

ΣΥΝΟΨΙΖΟΝΤΑΣ, Ο ΛΟΓΟΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ/ΤΙΜΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ PANEL ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΠΡΟΤΕΙΝΑ ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ.

ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΡΚΕΤΟΣ ΧΩΡΟΣ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ Η' ΟΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΟΓΚΩΔΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΑΤΕΙΤΑΙ ΑΡΚΕΤΗ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ.

ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙ ΚΑΤΙ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

ΣΠΥΡΟΣ.

• Απαντ. 156
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Τελικά στο προηγούμενο ερώτημα μου αν πρέπει να πάρω πρώτα καινούριο pc πριν την αγοράσω ξέρει κάποιος να μου απαντήσει? Γιατί έχω ψηθεί και θέλω να την παραγγείλω και εγώ!!!

djspiros απο που την πήρες και σε τι τιμή? Επίσης σε τι απόσταση πρέπει να την έχεις απτα μάτια για να μη γίνεται κουραστική? Θα παίρνουμε το πληκτρολόγιο στα πόδια? Χε χε!!

Δημοσ.
Τελικά στο προηγούμενο ερώτημα μου αν πρέπει να πάρω πρώτα καινούριο pc πριν την αγοράσω ξέρει κάποιος να μου απαντήσει? Γιατί έχω ψηθεί και θέλω να την παραγγείλω και εγώ!!!

Ελενξε τις αναλύσεις που δίνει η κάρτα σου, αν υποστηρίζει 1920*1200 true-color και καλό θα ήταν να έχει και DVI.

djspiros εκεί που λες ότι δεν έχει D-SUB, προφανώς εννοείς DVI-D.

Κατά 99% από αύριο θα... στραβώνομαι και εγώ μ'αυτήν την οθόνη.

Δημοσ.

Ρε συ, djspiros, στο 99,9% των ελληνικών (τουλάχιστον) forum τα ΚΕΦΑΛΑΙΑ γράμματα ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ διά ροπάλου!

Το "Insomnia" δεν ανήκει σε αυτό το 0,1%... ;)

Δημοσ.
Και τι να κάνουμε τώρα ρε παιδιά....

Γράψτε λάθος...

Μη βαράτε...

:(

Έλα μη το παίρνεις βαρέως! Φιλικά το λέμε...

Καμιά άλλη παρατήρηση για την οθόνη;

Με ενδιαφέρει πολύ για αγορά...

Δημοσ.

Άντε ας κάνω την καρδιά μου πέτρα και ας συνεχίσω... (με μικρά γράμματα αυτή τη φορά).

Έχει καταπληκτικές γωνίες θέασης. Προσπαθούσα χτες να βρω κάποιο σημείο απ'το οποίο δε θα έδειχνε καλά, αλλά μάταια. Δεξιά, αριστερά, πάνω, κάτω δείχνει το ίδιο ευδιάκριτα.

Επίσης η οθόνη περιστρέφεται κατά 90 μοίρες, κάνοντας ευκολότερη την ανάγνωση κειμένων. Τα ηχειάκια της δεν είναι από τα δυνατά σημεία της αλλά αρκούν. Έχει USB hub 2 θυρών στο πλάι.

Όπως είπα και πριν το μόνο αρνητικό είναι οτι ίσως είναι υπερβολικά μεγάλη.

Θα προσπαθήσω αύριο να postάρω και φωτογραφίες.

Περιμένω reviews και από άλλους ιδιοκτήτες...

Φιλικά.

Δημοσ.

Σίγουρα το οτι είναι μεγάλη είναι εντυπωσιακό, αλλά μπορεί να αποβεί και μειονέκτημα...

Τα ηχεία της βγαίνουν είπες κάπου παραπάνω;

Καμμένο pixel είχες καθόλου;

Δημοσ.

Ναι, τα ηχεία είναι αποσπώμενα. Είναι ένα ξεχωριστό ενιαίο κομμάτι που κουμπώνει στο κάτω μέρος της οθόνης. Η ισχύς τους είναι 2x2W, παίρνουν ρεύμα από ένα DC out στο πίσω μέρος της οθόνης και έχουν δικό τους ρυθμιστικό ενεργοποιήσης/έντασης και ενδεικτική λυχνία λειτουργίας.

Κανένα καμμένο pixel ευτυχώς.

Δημοσ.

Από ότι έχω ακούσει και από άλλους αναφέρουν, για την συγκεκριμένη οθόνη "κανένα καμένο pixel" που στατιστικά τουλάχιστον είναι παρήγορο. Εδώ για κάτι άλλα μοντέλα με εγγύηση 0 pixel κάμποσοι αλλάξαν δυο και τρεις οθόνες.

Δημοσ.

Παιδιά τυχερά είναι αυτά...

Κι εγώ όταν αγόρασα μετά φόβου Θεού, ξέροντας οτι μπορεί να έχει καμμένο pixel. Διαβάζω στα forums όμως οτι πολύς κόσμος έχει εξυπηρετηθεί άμεσα από την LG με αντικατάσταση και για ένα μόνο καμμένο pixel.

Τι να πω...

Δημοσ.

Λοιπόν παιδιά την παρέλαβα και εγώ. Η εικόνα αρκετά καλή χωρίς να αισθάνομαι κάποιον ιδιαίτερο ενθουσιασμό σε σύγκριση με την TEAC 19' που είχα από το 2004.

Επίσης αναφέρω, ότι μέχρις στιγμής, και μ'όλα τα test που έκανα, δεν βρήκα ούτε ένα καμένο pixel. Και ναι το ότι έχει τα κουμπιά των ρυθμίσεων στο κάτω μέρος την οθόνης, είναι μπελάς και πολύ κακή σχεδιαστική επιλογή. Αλλά από όσο διάβασα όλες οι ρυθμίσεις μπορούν να γίνουν και με πρόγραμμα από PC. Δεν υπάρχει, όμως, ένα τέτοιο στo CD. Από ότι είδα υπάρχει ένα open source σε Linux (που υποστηρίζει το ανάλογο protocol). Ενδεχομένως να υπάρχει και σε WinXP. Θα το ψάξω.

Επίσης δεν ξέρω ακριβώς γιατί αλλά τα μάτια μου αντιδρουν θετικά σ'αυτήν την οθόνη. Προς το παρόν έχω την εντύπωση ότι είναι πολύ πιο ξεκούραστη.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...