dimitk Δημοσ. 9 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2007 Το HDMI είναι στη ουσία ένα DVI μαζί με σύνδεση ήχου. Και θεωρείται πλεονέκτημα αυτή η σύνδεση τόσο που στην Benq περιφανεύονται ότι είναι οι πρώτοι που βάλλαν τέτοια σύνδεση σε μόνιτόρ τους.
frealaf Δημοσ. 11 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2007 Καλημέρα. Επειδή η οθόνη αυτή φαίνεται να διαθέτει εξαιρετικό λόγο τιμής/απόδοσης, σκέφτομαι πολύ σοβαρά την απόκτησή της. Έψαξα, λοιπόν, αρκετά στο Web (απ'όπου και "έπεσα" στο συγκεκριμένο thread!) αλλά δεν βρήκα απάντηση σε τρία σημαντικά για μένα θέματα. Εάν -ειδικά οι κάτοχοι της οθόνης- γνωρίζετε, σας ευχαριστώ προκαταβολικά! 1ον: είναι το HDMI της έκδοση 1.3 ή το παλαιότερο 1.2? 2ον: είναι fully HDCP compliant? και 3ον και σημαντικότερο: υποστηρίζει 1:1 pixel mapping για απεικόνιση σε χαμηλότερες της native αναλύσεις ΧΩΡΙΣ interpolation? (έστω και με black borders) Ευχαριστώ! PS>Btw, αυτό είναι και το 1ο μου post στο Insomnia.
dimitk Δημοσ. 11 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2007 Τελικά από το eShop με ειδοποίησαν ότι δεν υπήρχε διαθεσιμότητα. Από την επόμενη βδομάδα ίσως ο προμηθευτής τους να έχει παραλαβή.
rufous Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 Τελικά, κάποιος χρήστης να απαντήσει στις απορίες του frealaf; Κι επίσης τι γίνεται με το φαινόμενο ghosting που υποστηρίζουν μερικοί; Είναι ορατό;
lapapas Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 Ρε παιδιά εγώ έχω μια άλλη απορία. Ο υπολογιστής μου είναι λιγάκι παλιός και η κάρτα γραφικών επίσης. Παρόλα αυτά θέλω να αλλάξω οθόνη και αυτή η lg μάρεσει σαν ιδέα. Θα τη σηκώνει το σύστημα ή να πάρω πρώτα καινούριο pc και μετά οθόνη?
felikas Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 Ο υπολογιστής μου είναι λιγάκι παλιός και η κάρτα γραφικών επίσης. Λίιιιγο πιο συγκεκριμένος άμα γινόσουν. θα βοηθούσες τον εαυτό σου!
dimitk Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 Τελικά έκανα νέα παραγγελία στο www.hardshop.gr στη τιμή των 653.31 ευρώ, δηλαδή 30 ευρώ παραπάνω από το e-shop. Αυτοί εμφανίζονται ότι την έχουν διαθέσιμη και επίσης με εγγύηση 0 pixel για 6 μήνες. Το ακριβές μοντέλο είναι το L245WP, δηλαδή αυτό που δεν έχει τα ηχεία, τα οποία δεν χρειάζομαι. Αντίθετα η 0 pixel εγγύηση μετράει απείρως περισσότερα. Σε 1-3 μέρες θα μου παραδοθεί λένε. Για να δούμε. Το ξέρει κανείς αυτό το hardshop.gr;
frou-frou Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 Άναψε τους και 1 λαμπάδα αν έρθει τόσο γρήγορα. Να αρχίσουμε να ψωνίζουμε και εμείς αν είναι τόσο γρήγοροι. Πάντως στο E-shop είναι πολύ αργοί όταν δεν υπάρχει απόθεμα.Λογικά θα έχουνε για να σου είπαν σε 1-3 μέρες.Έπρεπε να τους ρωτήσεις.
lapapas Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 Λίιιιγο πιο συγκεκριμένος άμα γινόσουν. θα βοηθούσες τον εαυτό σου! Intel pentium 4 1.70 Ghz με κάρτα nvidia geforce fx 5500. Παιχνίδια δε παίζω παρά βλέπω ταινίες και ακούω μουσική και έτσι δεν έχω κάνει αναβάθμιση εδώ και καιρό. Τι λέτε? Να την πάρω ή να πάω πρώτα για καινούριο pc?
dimitk Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Άναψε τους και 1 λαμπάδα αν έρθει τόσο γρήγορα. Να αρχίσουμε να ψωνίζουμε και εμείς αν είναι τόσο γρήγοροι. Πάντως στο E-shop είναι πολύ αργοί όταν δεν υπάρχει απόθεμα.Λογικά θα έχουνε για να σου είπαν σε 1-3 μέρες.Έπρεπε να τους ρωτήσεις. Τελικά διάβασα μερικά δυσάρεστα γιαυτό το μαγαζί και ότι είναι στην Κρήτη - έτσι τουλάχιστον ισχυρίζονται κάποιοι. Στο site "επιμελώς" δεν υπάρχει η πληροφορία της επαγγελματικής έδρας. Αν το ήξερα έστω και ως υποψία, δεν θα έκανα αγορά από εκεί. Διαπίστωσα, επίσης, ότι η τιμή που μου χρέωσαν τελικά είναι μεγαλύτερη από αυτήν που ανέφεραν στο site, κατά 4 ευρώ. Πάντως στο mail που μου έστειλαν, μου λένε ότι θα αποσταλλεί άμεσα και επίσης η συγκεκριμένη οθόνη δεν υπάρχει πλέον ως επιλογή στο site τους, που σημαίνει ότι είχαν μόνο ένα κομάτι. Ελπίζω να μην μου έρθει καμιά ανοιχτή συσκευασία. Η κατάσταση είναι θρίλερ και δεν θα αποτολμήσω κάτι τέτοιο στο μέλλον. Κάνω τον σταυρό μου, όλα να πάνε καλά και να μην έχω στεναχώριες.
rufous Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Διάβασε αυτό: http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=152985 Επίσης, σύμφωνα με το επίσημο ελληνικό site της LG, http://hellas.lge.com/prodmodeldetail.do?actType=search&page=1&modelCategoryId=040105&categoryId=040105&parentId=04&modelCodeDisplay=L245WP-BN&model=NOTHING φαίνεται ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ DVI συνδεσιμότητα!!! Πράγμα μάλλον λάθος! Ψάξ' το λίγο...
dimitk Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Ναι αυτό το θρεντ διάβασα σχετικά με το hardshop. Πολλά από τα σχόλια, βέβαια, μπορεί να είναι λίγο υπερβολικά, να είναι φόβος και δυσπιστία. Επίσης διάβασα και ένα mail που τους είχε στείλει κάποιος και τους ρωτούσε γιατί δεν αναφέρουν την έδρα τους. Αυτοί του απάντησαν ότι ακόμη και με πιστωτική (που γίνεται μέσω Πειραιώς με την οποία συνεργάζονται και η οποία αναγκαστικά τους έχει πιστοποιήσει) η χρέωση γίνεται μόνο όταν βεβαιωθεί η παράδοση του προϊόντος και το οποίο όταν φθάσει στην πόρτα σου μπορείς να το ελένξεις και αν δεν σε ικανοποιεί να μην το παραλάβεις. Οπότε, λένε, είσαι "εξασφαλισμένος". Μπορεί να είναι και έτσι. Η οθόνη δεν έχει DVI αλλά έχει HDMI που θεωρείται πλεωνέκτημα παρά μειωνέκτημα από πολλούς. Περιέχει και το κατάλληλο καλώδιο.
dimitk Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Τελικά ακύρωσα αυτήν την παραγγελία. Χωρίς να το προσέξω στην εμφάνιση της παραγγελίας μου μου είχαν χρεώσει ΦΠΑ... 38%!!! Τους πήρα τηλεφωνο και μου είπαν ότι ήταν λάθος του site και ότι η χρέωση θα γίνει κανονικά με 19%. Τους ρώτησα πότε θα μου την στείλουν και μου απάντησαν με ένα αβέβαιο "σε δυο μέρες". Γιατί λέει θα την έλεγχαν για να δουν αν υπήρχαν χαλασμένα pixel. Τους είπα ότι έτσι δεν θα είμαι σε θέση να καταλάβω αν η οθόνη είναι καινούργια ή μεταχειρισμένη. Μου απάντησαν ότι μόνο έτσι θα ισχύσει η εγγύηση για τα 0 pixel αφού η LG δεν δίνει τέτοια εγγύηση και αυτή είναι δική τους. Δηλαδή αν είχαν 10 (ας πούμε) οθόνες με καμένα pixel τι θα κάνανε - αφού δεν θα μπορούσαν να τις αντικαταστήσουν και την ίδια στιγμή θα είχαν ανοίξει την συσκευασία; θα τις μοιράζαν στα τσιγκανάκια της περιοχής; Λοιπόν ακύρωσα την παραγγελία και την επανέλαβα στο shop21 αυτή τη φορά στη τιμή 660 ευρώ τελική. Την έχουν "άμεση παράδοση", που με βάση τα λεγόμενά τους σημαίνει ότι είναι ετοιμοπαράδοτη στην αποθήκη τους. Για να δούμε. Τουλάχιστον έχω να κάνω με σοβαρή εταιρία αυτή τη φορά. EDIT: Από ότι βλέπω αυτή τη στιγμή η κατάσταση της παραγγελίας μου στο Shop21 είναι "απεστάλη".
frou-frou Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Πήγαινε από την αντιπροσωπεία της Lg να ξεμπερδεύεις. Θα έχεις και άμεση εξυπηρέτηση και σίγουρη εγγύηση.
dimitk Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Πουλάει η αντιπροσωπία απευθείας; Δε νομίζω. Ούτε καν την εισαγωγή δεν κάνει. Καμιά Infoquest ή κάτι ανάλογο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.