passenger57 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 ναι το ξέρω ότι ειναι 2 ίντσες η διαφορά αλλά λέω...θα πρέπει να προτιμήσει κανείς την LG απο την samung?
jas13gr Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 Βασικα ειναι High Definition,και κοστιζει μονο 619Ε απο το E-shop.Tην παρηγκειλα Παρασκευη κ την επομενη πηγα κ την πηρα.Μπαμ Μπαμ που λενε
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 ναι το ξέρω ότι ειναι 2 ίντσες η διαφορά αλλά λέω...θα πρέπει να προτιμήσει κανείς την LG απο την samung? den to pisteuw auto pou lew...alla NAI apo thn stigmh pou h sygkekrimenh Samsung einai me TN Panel kai h sygkekrimenh LG me MVA profanws 8a protimhsoume LG
Bob_Sfougarakis Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 Παιδιά ο τίτλος του topic μιλάει για L245WPM-BN, αυτή που έχει το e-shop λέγεται L245WMP-BN, ενώ υπάρχει και η L245WP-BN. Όλα αυτα τα είδα με μια απλή αναζήτηση στο http://www.skroutz.gr .. Υπάρχει καμμιά διαφορά ανάμεσα στα παραπάνω μοντέλα;;
dimitk Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 Από το μάνουαλ, η μόνη διαφορά μεταξύ L245WP και L245WPM είναι ότι η τελευταία έχει και μεγάφωνα που τα συνδέεις στο κάτω μέρος της οθόνης. Δεν νομίζω ότι υπάρχει άλλο μοντέλο.
rufous Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Πουλάνε έξτρα "zero pixel" εγγύηση για αυτή την οθόνη;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 den einai kai asxhmo tbh...poly kalh idea me kotsia apo to sygkekrimeno magazi
rufous Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Πουλάνε έξτρα "zero pixel" εγγύηση για αυτή την οθόνη; Καμιά αξιόπιστη απάντηση βρε παιδιά; Επίσης, παρουσιάζει όντως φαινόμενα ghosting; Αλλά μειονεκτήματα;
avacan23 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 http://www.hardforum.com/showthread.php?t=1167222 Για να δούμε τι λένε και οι Αμερικάνοι για την οθόνη αυτή.
avacan23 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Όλα τα reviews για αυτή την οθόνη http://monitors.pigster.net/index.php?monitor=l245wp&menu=0 Πιστεύω μετά από πολύ μελέτη, ότι αν θές να πάς στις 24'' τότε κοιτάς Benq, αλλά η δεύτερη επιλογή σου είναι σίγουρα LG ως value for money. Ημουν έτοιμος να πάρω την samsung 226bw αλλά λόγω τιμής και panel θα πάρω την Lg L24WP.
dimitk Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Τελικά την παρήγγειλα. Μου είπαν ότι σε 2-3 μέρες το πιο πιθανό να την παραλάβω. Από το e-shop. Θα μεταφέρω και εγώ τις εντυπώσεις μου όταν την παραλάβω. Ελπίζω να μην βρω τον μπελά μου με καμένα pixel. Ηδη αυτή που έχω έχει ένα μισοκαμένο pixel (που ευτυχώς δεν φαίνεται πάντα), ελπίζω να μην συνεχισθεί η κακή παράδοση. Εχω και παλιό υπόλογιστή, από το 2002 με πανάκριβη κάρτα της εποχής (ASUS) που υποστηρίζει την 1920*1200, αλλά η νεκροψία θα δείξει αν όλα τα πάνε καλά. Πλάκα-πλάκα, να αγοράσω οθόνη και να καταλήξω και στην αγορά νέου υπολογιστή στο τέλος. Εκεί να δεις...
passenger57 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2007 Ρε παιδιά!!! παρατήρησα πως η οθόνη ΔΕΝ ΕΧΕΙ DVI!!! Aίσχος!!! Και ήλπιζα πως βρήκα την κατάλληλη οθόνη
AzaZyL Δημοσ. 9 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2007 Εκεί κολλάς? Βάλε έναν αντάπτορα hdmi->dvi. Η επόμενή σου κάρτα γραφικών έτσι και αλλιώς θα έχει hdmi.
AzaZyL Δημοσ. 9 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2007 Ψηφιακή είναι και στις 2 περιπτώσεις (άρα άψογη εικόνα..).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.