Προς το περιεχόμενο

Lg L245wpm-bn

topdim

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 156
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Λοιπόν. Αγόρασα αυτή την οθόνη τελικά. Πολύ καλά όλα, υπερευχαριστημένος θα έλεγα. Ghosting ή motion blur δεν έχω παρατηρήσει πουθενά. Καμμένα Pixels επίσης δεν έχω. 2 προβλήματα έχω παρατηρήσει μόνο, για το ένα φταίω εγώ για το άλλο δεν είμαι σίγουρος τι φταίει. Λοιπόν, έχω συνδέσει το ps3 στην hdmi και το pc με vga επειδή βαριέμαι να αλλάζω καλώδια :P Στο pc, σε ορισμένα sites που έχουν frames και πίνακες γενικότερα, παρατηρώ ότι τρεμοπαίζει όλη η οθόνη. Στο ps3 στα ίδια sites η εικόνα φαίνεται τέλεια. Οπότε υποθέτω ότι είναι από το καλώδιο, άρα δικό μου το φταίξιμο.

Το 2ο πρόβλημα το παρατήρησα στο ps3 και δεν ξέρω αν φταίει το συγκεκριμένο παιχνίδι ή η οθόνη... Στο heavenly sword αν κάθομαι κυρίως σε τοπία που έχουν μακρινό draw distance και με αρκετά αντικείμενα στην οθόνη καμιά φορά καθώς στρίβω τον χαρακτήρα και κουνιέται όλη η κάμερα, η εικόνα σπάει οριζόντια σε κάποιο σημείο. Δεν μπορώ να περιγράψω ακριβώς πως φαίνεται, σαν να κυλάει νερό σε μια οριζόντια γραμμή στην οθόνη. Είναι στιγμιαίο, δεν συμβαίνει συνέχεια, αλλά όταν γίνεται είναι εκνευριστικό και σου χαλάει όλη την ομορφιά του παιχνιδιού! Είναι σαν να μην προλαβαίνει να κάνει refresh όλη την εικόνα. Αυτό είναι πρόβλημα της οθόνης λέτε?

Δημοσ.

δοκιμασε και αλλα παιχνιδια με αναλογο περιβαλλον να δεις και εκει τι γινεται. αλλιως να μας πει καποιος που να το εχει το παιχνιδι αν του εμφανιζει και εκεινου το ιδιο προβλημα.

Δημοσ.

Vasika exw dokimasei ki alla. Nomizw paratirisa to idio fainomeno sto Grand Turismo HD. Alla se alla polla pou exw paiksei den exei kanei tipota tetoio. To idio provlima exw paratirisei se lg 19" paizontas to pro evo 6 se pc. Ekei itan polu enoxlitiko auto to provlima. Den kserw ti na pw. Exeis ki esu tin idia othoni ap' oti vlepw. Esena sto exei kanei pote?

PS : Sorry gia ta greeklish alla eimai se mixanima xwris ellinika auti ti stigmi (ps3)

Δημοσ.

εμενα μου το εκανε αυτο στο PRO και στο AMERICA'S ARMY και μολις το ενεργοποιησα (μεσα απο το παιχνιδι) ολα οκ!

κανε enable το Vsync και εισαι ετοιμος!

στειλε να μας πεις μετα... ;-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...