Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Αυγούστου 2007 Super Moderators Δημοσ. 6 Αυγούστου 2007 e to Samsung SyncMaster 244T...einai kapws akrivouli omws...PVA panel vlepeis
isspro Δημοσ. 6 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2007 xaxaxaxa!! kalo!!! sorry file thresh alla 1000e den mou periseuoun. LG k eimai ok... ;-)
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Αυγούστου 2007 Super Moderators Δημοσ. 6 Αυγούστου 2007 nai ok oti plhrwneis pairneis omws
pnsdls Δημοσ. 28 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2007 apethinomai kirios se atoma pou exoun ti othoni i kseroun... To sigkekrimeno montelo den ipotithetai oti exei kai ixeia mesa kai kapoio usb hub....giati emena eixe mono to kalodio dvi-hdcp, tou reumatos kai ena usb kalodio pou den katalabaino ti kanei.... Parakalo Boithiste kai euxaristo
dimitk Δημοσ. 28 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2007 Το USB καλώδιο είναι για να συνδέσεις το hub στον υπολογιστή σου. Αν έχεις το μοντέλο με τα ηχεία, πρέπει να υπάρχει και ένα ξεχωριστό κουτί που τα περιέχει και τα οποια τα κρεμάς στο κάτω μέρος της οθόνης. Αν δεν υπάρχει αυτό το κουτί μάλλον δεν έχεις το μοντέλο με τα ηχεία.
isspro Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2007 paidia tin pira xthes kai einai poly kali alla se diafora shmeia paratirw kai ghosting kai ksenerwsa??? einai synithismeno me ayti tin tft i na pw na mou tin allaksoun?
ababapanos Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2007 sinithismeno apokliete na ine... zita alagi
isspro Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 diladi den ftiaxnetai? an oxi na zitisw? diladi thewreitai provlima kai oxi meionektima??
dimitk Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 Δεν έχω παρατηρήσει κάτι που θα το θεωρούσα ghosting. Κάνοντας τι σου εμφανίζεται;
NeithaN Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 Φίλε isspro όχι, λογικά πρέπει να έχει κάποιο πρόβλημα η συγκεκριμένη οθόνη, ακόμα και σε μικρότερες αναλύσεις δεν παρατήρησα Ghosting βέβαια καλό θα ήταν να ελέγξεις την συνδεσμολογία και να έχεις προτιμήσει την σύνδεση με HDMΙ, σε ίδιο μοντέλο παρατήρησα τρεμόπαιγμα (Flickering?) της οθόνης χωρίς όμως να το κάνει συνέχεια μάλλον περίεργο κομμάτι, Αν συνεχίσεις να έχεις προβλήματα μίλησε με το service εξήγησε σε κάποιον τεχνικό τι ακριβώς γίνεται και φώναξε κάποιον από κοντά για έλεγχο και αλλαγή (συνεννοήσου ότι όντως θα αλλαχτεί για να μην σε χρεώσουν με μεταφορικά και επίσκεψη).
isspro Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 ekei pou trexw egw me kapoious allous tous blepw kai apo ta swmata tous eksexoun skies alla oxi apo to game, diafanes skies dikes tous gyrw apo to swma. tous genika ta adikeimena pou einai akinita kai trexw egw ta blepw stis akres tous les kai einai dipla kai tripla. i otan paizw pro6 mou to kanei pali. oi paiktes oxi pada alla syxna tremopaizoun kai exw ksenerwsei... Έχω την LG τώρα 3 εβδομάδες ήδη και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Δεν έχει κανένα καμμένο πιξελ, δεν έχω δει κανένα πρόβλημα ghosting και όσο μπορώ να δω δεν βλεπω προβλημα χρωμάτων ή φωτινότητας.Έχω παίξει αρκετά παιχνίδα χωρίς πρόβλημα στα 1920x1200 αλλά δεν έχω ακομα δοκιμάσει σε χαμηλότερες αναλύσεις για να δω πως τα καταφέρνει. Δυστυχώς δεν έχω κάμερα απότε δεν μπορώ να κάνω ολοκληρωμένο review. Νίκος ti games exeis paiksei gia na deis an exeis provlima me ghosting? an kai den nomizw na exei sxesi me to ti game paizei o kathenas...
dimitk Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 Παιδιά εκεί που είχα χαρεί οτι δεν υπήρχαν καμένα pixel, μετά από 3 μήνες διαπίστωσα κάτι άλλο. Πήγα να καθαρίσω την οθόνη και ανακάλυψα μια σειρά από μαύρα στίγματα που δεν καθάριζαν με τίποτα, ειδικά στο κάτω μέρος της οθόνης. Κάποια στιγμή φοβήθηκα ότι είχαν εμφανισθεί καμένα pixel, και μάλιστα πολλά. Ομως κτυπώντας ελαφρά την οθόνη μερικά από αυτά μετακινήθηκαν προς τα κάτω. Φαίνεται ότι είναι σκόνη που έχει επικαθίσει στο πίσω μέρος του panel. Αν είναι δυνατόν. Αν είναι έτσι τι θα γίνει σε λίγο καιρό;
darisg Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2007 Απο σήμερα είμαι και'γω στο club των L245WP.... Πρωτη εντύπωση πολύ καλή....μόνο που έχω την εντύπωση, πως τα χρώματα είναι λίγο ξεθωριασμένα.... Μπορείτε να γράψετε λίγο τις ρυθμήσεις σας, για να πειραματιστώ λίγο?
isspro Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2007 απο ρυθμισεις Nvidia: brightness-->10 contrast-->10 gamma-->10 kai ta ypoloipa-->0 ετσι τα εχω εγω τουλαχιστον....
darisg Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2007 Απο το control της οθόνης, δεν έχεις πειραξει τίποτα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.