Προς το περιεχόμενο

Lg L245wpm-bn

topdim

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 156
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Μόνο στα Mediamarkt τη δίνουν με zero pixel εγγύηση?

Στο shop21 τη δίνουν με 660 ευρά!!! Την έχει κανένας ή έστω την έχει δει από κοντά?

Ταινίες κ παιγνίδια τα τρέχει καλά ή έχει shadow delay (8ms είναι καλά; Γιατί βλέπω κάτι 5 και 2ms και ψιλο-προβληματίζομαι).

Δημοσ.

Δε ξέρω παίδες, αλλά η διαφορά μεταξύ shop21 και όλων των άλλων είναι τρομερή! 90-120 ευρώ. Και εφόσον δεν την έχουν διαθέσιμη μου μυρίζει ανατίμηση στο shop21 όταν έρθουν τα επόμενα μοντέλα...

Δημοσ.
Vassika thn poulane kai sto MediaMarkt (789) kai malista exei kai 0 pixels gia 3 xronia, opote mallon tha thn tsibiso.

Μην είσαι τόσο σίγουρος γι'αυτό και μην εμπιστεύεσαι αυτά που σου λένε οι πωλητές του Mediamarkt. Η οθόνη ΔΕΝ έχει 0-pixel εγγύηση (τουλάχιστον επίσημα μέσω αντιπροσωπείας).

Δημοσ.

Αυτό θα έλεγα μάλλον είναι λάθος. Καθώς όλες οι LG οθόνες Η/Υ (κι όχι οι τηλεοράσεις) έχουν εγγύηση 0-pixel on site (on-site: αλλαγή επί τόπου με άλλο μοντέλο ίδιο) από την ALMAN Hellas. Οπότε, μάλλον πράγματι είναι 0-pixel.

Δημοσ.

Vassika paidia den ksero ti na po, rotisa kai mou eipan oti exei 0 pixels kai na po thn alitheia ligo me endiaferei an den deinei h LG h idia, apo thn stigmh pou deinoun aytoi, den me pirazei.

Δημοσ.

Den ksero re paidia, emena mou eipe oti isxiei. Perimeno na exoun stock kai mallon tha thn paro, giati eixan mono ena teleytaio kommati se display kai den leei na paro ekeino, mou eipan mesa sthn vdomada tha feroun.

Δημοσ.

lipon paidakia, i eggiysi ths lg anaforika me to 0 pixel isxyei mexri kai 19 intses..apo kei kai pano isxyoun ta europaika iso (5-6 pixel sto ekatomurio)...to ti lene oi polites ton katasthmatwn den exei kamia axia gia mas..sou lene ena ups,lathos kai apo do pane kai oi alloi...gi´auto to nou sas,praktores!

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Θα την έχω Δευτέρα-Τρίτη και θα σας πω εντυπώσεις και φωτογραφίες όσο πιο σύντομα γίνεται.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...